{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

A felhőszolgáltatások hazai partnere

A digitális transzformáció korában segítünk megoldásainkkal eligazodni ügyfeleinknek. Ezen megoldásaink között szerepelnek a cloud szolgáltatásaink is.

A felhő szolgáltatások jellemzői, hogy többféle eszközzel elérthetők, nagyobb biztonságban tudhatjuk adatainkat, mintha azokat saját gépünkön vagy szerverünkön tárolnánk és mindezek mellett a távoli munkavégzést is lehetővé teszi.
De a felhő ennél sokrétűbb. Szoftvereket, virtuális gépeket, szervereket vehetünk igénybe a felhőből. Szolgáltatóként az a feladtunk, hogy felügyeljük az IT infrastruktúrát és az üzemeltetést,  így a felhőszolgáltatások kiszervezése számos szempontból hatékonyabb, mint a saját rendszerek és IT csapat fenntartása.

Segítünk Önnek eligazodni a cloud szolgáltatások világában, cége számára a legmegfelelőbb felhő megoldásokat ajánljuk, amely leginkább illeszkedik vállalata és cloud startégiája igényeihez.

Regisztráljon, hogy megkapja ingyenes e-Bookunkat, amelyben megismerheti a vállalati felhőtechnológia működését és üzleti előnyeit, az alapoktól indulva egészen az összetettebb, innovatív technológiáig.

Az e-Bookból megtudhatja:

  • hogy mit takarnak a felhőtechnológiával leggyakrabban emlegetett szakmai fogalmak,
  • felhőszótár: bemutatjuk és tisztázzuk a fogalmakat,
  • a cloud hogyan támogatja a vállalati IT infrastruktúrát, mert mindenkinek másért hasznos,
  • a felhővel kapcsolatos kihívásokat és a rájuk adott válaszokat.

Ha nem csak az e-Book érdekli, szeretné az Invitech felhőszolgáltatását közelebbről is megismerni, a check box-ot kipipálva kérje demo szolgáltatásunkat!

A demo kipróbálása során bemutatjuk az új microservice alapú, autonóm funkciókat.

Regisztrálok


Az űrlap kitöltésével és elküldésével a kitöltő elfogadja az Invitech ICT Services Kft. Adatvédelmi tájékoztatójában és az Adatfeldolgozói kódexében foglaltakat.