AHOL MINDEN ÖSSZEFUT

Lépjen be az Invitech világába! Ismerje meg azt a vállalatot, amelyik immáron 20 éves múlttal, több mint 6000 ügyféllel, országosan 9000 kilométer optikai hálózattal működik a hazai piacon!

Az Invitel Csoport tagjaként egyedülálló tapasztalattal rendelkezünk a telekommunikáció és az informatika, ezen belül az adatközponti és felhőszolgáltatások területén egyaránt – és pontosan tudjuk, hogy ügyfeleinknek milyen átfogó, integrált megoldásokra van szükségük annak érdekében, hogy a mindennapi működésük zökkenőmentes legyen. Vállalatunk csaknem minden harmadik magyarországi vállalkozásnál szolgáltat, és az ország száz legnagyobb településén saját hálózattal is jelen vagyunk. Ügyfeleink bizalmának köszönhetően éves szinten mintegy 20 milliárd forintos árbevétellel büszkélkedhetünk.

TUDÁSSAL A SIKERES ÜZLETÉRT

Az IT és a telekommunikáció mindannyiunk életében egyre fontosabb szerepet tölt be - otthoni felhasználóként és a munkahelyen, üzleti vezetőként egyaránt. De az infokommunikációs technológiák által nyújtott lehetőségek és kihívások különböznek a nagyobb szervezetek esetében. Ezért hoztuk létre az Invitech-et. Az Invitech az Invitel Csoport infotechnológiai szolgáltatója a közepes és nagyvállalati, valamint intézményi ügyfelek, továbbá nagykereskedelmi partnerek számára. Az Invitech több mint 500 hálózati, informatikai és további szakembere minden nap azért dolgozik, hogy a 6000 közép- és nagyvállalati ügyfelünket kiszolgálja, az innovatív startupoktól a tőzsdén jegyzett multinacionális vállalatokig.

David Blunck, az Invitel Csoport vezérigazgatója

kÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Átalakulás

Az Invitel Távközlési Zrt. - változatlan menedzsmenttel és tulajdonosi háttérrel - júliustól 3 önálló társasággá alakul, a Vállalati és Nagykereskedelmi Üzletág Invitech ICT Services Kft. néven folytatja munkáját.
Az átalakulással kapcsolatos sajtóközlemény

Régi-új vállalat

Az Invitech nem csak a nevében és arculatában változik, de továbbra is fontosak a tradícióink, és hogy közel két évtizede dolgozunk az üzleti ügyfeleink színvonalas kiszolgálásán

Fókuszban: üzleti partnereink

Új vállalatunk a vállalati és intézményi partnereink komplex üzleti igényeire nyújt egyedi, versenyképes és rugalmas technológiai megoldásokat.

Változó üzleti környezet

A kompetitív digitális világban a mi vállalatunk sem kerülheti el a folyamatos alkalmazkodást a gyorsan változó üzleti környezethez.

Racionális működés partnereinknek

Célunk, hogy üzleti ügyfeleink számára a legésszerűbb működést biztosítsuk, többek között az IT rendszereik kiszervezésével.

Felkészült szakértők

Az új név mögött megbízható és felkészült, folyamatosan fejlődő csapat áll. Tudásuk és tapasztalatuk nyújtja a vállalat erejét és biztosítja versenyképességét.

Összetett és széles termékportfólió

Folyamatosan bővülő termékportfólióval rendelkezünk, és állandóan keressük az új lehetőségeket, hogy innovatív és felhasználóbarát megoldásokat kínáljunk.

Innovatív fejlesztések

Nagy figyelmet fordítunk informatikai kompetenciánk külső megmérettetésére, ami a piac és a saját munkatársak számára is jelentős motivációt jelent.

Itt a jövő: felhőalapú megoldások

Ez az új üzleti modell bármilyen méretű vállalat számára megfizethető megoldásokat kínál. Ezért lesznek a felhőmegoldások a vállalati IT alappillérei.

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right