Próbálja ki, mennyi kedvezményre tehet szert, ha több szolgáltatást választ csomagban:**

IP Center
Bérelt vonali internet
Virtuális szerver
Office 365

Listaár:

Kedvezményes ár:

  • IP Center 50 standard mellék, alap készülékkel, 3 éves szerződéssel

**Figyelem! A tájékoztatás nem teljeskörű, nem minősül ajánlattételnek! A fenti számoló mintaként szolgál és a listaár, illetve a kedvezményes ár közötti különbséget hivatott szemléltetni. Személyre szabott ajánlatért, kérjük, adja meg elérhetőségét a jobb oldali űrlapon, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Tekintse meg, hogy milyen IDŐMEGTAKARÍTÁSI lehetőségek rejlenek a megoldásainkban.

IP Center

Személyenként és naponta akár 45 perc időmegtakarítás az IP Center segítségével. Könnyítse meg munkatársainak egymás elérését! IP Centerrel napi 30 percet, IVR-rel 5-15 percet is megspórolhatnak a mindennapi kommunikáció során. Igényeljen most IP Center szolgáltatást és takarítson meg akár havi 20%-ot a telefonköltségein!*

Bérelt vonali internet

Bérelt vonali internetkapcsolaton át 1 TB adat elmentése a felhőszerverekre akár 17 perc alatt.* (10 Gbps internetkapcsolat igénybevételével) Használja ki a nagyobb sebességet! A bérelt vonali internet szolgáltatással garantáltan elérhető akár 10 Gbps sebesség is, ezért jelentősen csökken a fájlok fel- vagy letöltési ideje.

Virtuális szerver

A virtuális szerver kapacitásait rövid időn belül használatba veheti, így nem kell heteket várnia a helyi szerver beszerzésére és telepítésére. Spóroljon időt a szerverek telepítése és karbantartása helyett, vegye igénybe virtuális szerver szolgáltatásunkat! Virtuális szervereinket nem csupán rövid időn belül használatba veheti, de kapacitásait szükség szerint bármikor bővítheti, míg a lokális szerver üzembe helyezése hetekig is eltarthat és bővítésük is sokkal lassabb és nehézkesebb.

Office 365

Az Office 365 segítségével munkatársai bárhonnan - akár otthonról is - bekapcsolódhatnak a céges megbeszélésekbe, konferenciákba, így órákat spórolhatnak meg az utazáson. Növelje munkatársai hatékonyságát! Az Office 365 egy olyan felhő alapú megoldás, amely egyidejűleg több eszközön telepítve, hatékony együttműködést teszt lehetővé kollégáival, ügyfeleivel, partnereivel. Használatával többek között a Word, Excel, Power Point és Outlook fájlok és levelezések is bárhol, bármikor, valós időben elkészíthetők, elérhetők, megoszthatók. Az Office 365 segítségével munkatársai bárhonnan - akár otthonról, vagy út közben is – csatlakozhatnak a céges online értekezletekhez, így távolról is részt vehetnek a közös munkában.

Tekintse meg, hogy milyen KÖLTSÉGCSÖKKENTÉSI lehetőségek rejlenek a megoldásainkban.

IP Center

Akár 20%-kal alacsonyabb költségek IP Centerrel a hagyományos- vagy mobiltelefonhoz képest, az osztott csomag választása esetén.* Csökkentse cége kommunikációs költségeit az IP Center osztható csomaggal! Telefonáljon ingyen munkatársaival, és használja ki a lebeszélhető időkeretek megosztásának lehetőségét!

Bérelt vonali internet

Akár 10 Gbps le- és feltöltési sebesség bérelt vonali internettel, 99,9 %-os rendelkezésre állás mellett. A bérelt vonali internetcsomagok most akár 15% kedvezménnyel igénybe vehetők.* Váltson bérelt vonali internet szolgáltatásra most akár 15% kedvezménnyel - az előzetes műszaki felmérés eredményétől függően!* Előre tervezhető havi vagy éves díjak gazdag szolgáltatáscsomag-tartalommal, mellyel hatékonyan támogathatja üzletvitelét.

Virtuális szerver

Virtuális szerver igény szerint – rugalmasan, bármikor változtatható kapacitással – Igényeljen virtuális szerverkapacitást most 45% kedvezménnyel!* A virtuális szerver segítségével akár 15-30% költségcsökkentést érhet el a saját szerver üzemeltetési költségeihez képest, ráadásul a szerverekkel kapcsolatos kiadások pontosan tervezhetővé válnak.*

Office 365

Word, Excel, Skype és egyéb Office alkalmazások a felhőből! Térjen át Office 365-re most 10% kedvezménnyel.*

Váltson Office 365 felhő alapú irodai szolgáltatáscsomagra!* A felhő alapú megoldások szükségtelenné teszik az irodai szoftverek helyi telepítését, így Ön jelentősen csökkentheti az ilyen célú programok bevezetésének és üzemeltetésének költségeit. Az Office 365 optimális és költséghatékony megoldás a kis- és középvállalkozások számára is, hiszen a szolgáltatás éves vagy havi díjas konstrukciójának köszönhetően nincs szükség kezdeti beruházásra és költségei is teljes mértékben tervezhetővé válnak.

Tekintse meg, hogy milyen BIZTONSÁGI lehetőségek rejlenek a megoldásainkban.

IP Center

Az adatbiztonság mellett a vállalatoknak manapság egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetniük belső és kifelé irányuló IP szolgáltatásuk biztonságára is.
Az IP Center szolgáltatásunk csökkenti kommunikáció költségeit és növeli annak biztonságát. Gondoskodjon a kommunikáció biztonságáról is!

Bérelt vonali internet

Biztonságos online munkamenet és kapcsolattartás munkatársaival és ügyfeleivel bérelt vonali internetkapcsolaton keresztül. Gondoskodjon adatai biztonságáról! Az üzletfolytonosság mára a biztonság szinonimájaként értelmezhető egy cég életében. Válassza bérelt vonali internet szolgáltatásunkat és díjmentes DDoS monitoring megoldást biztosítunk mellé! Az állandó internetkapcsolat a vállalatok adatbiztonsága szempontjából kritikus jelentőségű. Bérelt vonali internet szolgáltatásunkra 99,9%-os rendelkezésre állást vállalunk, ráadásul most akár 15% kedvezménnyel is igényelheti.*

Virtuális szerver

Használja ki a virtuális szerver által nyújtott előnyöket amellett, hogy adatait biztonságban tudja. Az adatközpontokban elhelyezett szervereken tárolt adatok igazolhatóan nagyobb biztonságban vannak, mint a saját telephelyeken lévő szerverek adatai. A fizikai biztonság (betörés-, tűz- és klímavédelem) tekintetében a virtuális szerver szolgáltatás a legfejlettebb megoldás.

Office 365

Az Office 365 egy biztonságos, azonnal használatba vehető professzionális felhőalapú szolgáltatás, amely kezdeti beruházás nélkül vehető igénybe. Tegye biztonságossá a mindennapi munkát! Az Office 365 részeként működő a Microsoft Exchange Online Védelmi Szolgáltatás meggátolja, hogy a kártékony e-mailek veszélyeztessék szervezete adatbiztonságát. Válassza a kockázatmentes Office 365 felhőalapú szolgáltatásokat és tegye még hatékonyabbá vállalatát!

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy személyre szabott ajánlattal kereshessük fel Önt. Amennyiben inkább emailben venné fel velünk a kapcsolatot, kérjük, írjon az egyediajanlat@invitech.hu címre.

Kérem a kedvezményes ajánlatot az alábbiakra:

*Figyelem! A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek! Személyre szabott ajánlatért, kérjük, adja meg elérhetőségét a jobb oldali űrlapon, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. A kedvezmények új, határozott idejű szerződéskötés esetén vehetők igénybe.

Töltő kép

Kérem várjon!

1467054913_icon-ios7-arrow-right