Próbálja ki, mennyi kedvezményre tehet szert, ha több szolgáltatást választ csomagban:**

IP Center
Bérelt vonali internet
Virtuális szerver
Office 365

Listaár:

Kedvezményes ár:

Kedvezmény:
%

Teljes kedvezmény:
Ft

**Figyelem! A tájékoztatás nem teljeskörű, nem minősül ajánlattételnek! A fenti számoló mintaként szolgál és a listaár, illetve a kedvezményes ár közötti különbséget hivatott szemléltetni. Személyre szabott ajánlatért, kérjük, adja meg elérhetőségét a jobb oldali űrlapon, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Tekintse meg, hogy milyen IDŐMEGTAKARÍTÁSI lehetőségek rejlenek a megoldásainkban.

IP Center

Személyenként és naponta akár 45 perc időmegtakarítás az IP Center segítségével. Könnyítse meg munkatársainak egymás elérését!
Igényeljen most IP Center szolgáltatást és takarítson meg akár havi 20%-ot a telefonköltségein!*

Bérelt vonali internet

Bérelt vonali internetkapcsolaton át 1 TB adat elmentése a felhőszerverekre akár 17 perc alatt.* (10 Gbps internetkapcsolat igénybevételével)
Használja ki a nagyobb sebességet!

Virtuális szerver

Virtuális szervereinket nem csupán rövid időn belül használatba veheti, de kapacitásait szükség szerint bármikor bővítheti, míg a lokális szerver üzembe helyezése hetekig is eltarthat és bővítésük is sokkal lassabb és nehézkesebb. Spóroljon időt a szerverek telepítése és karbantartása helyett!

Office 365

Az Office 365 segítségével munkatársai bárhonnan - akár otthonról is - bekapcsolódhatnak a céges megbeszélésekbe, konferenciákba, így órákat spórolhatnak meg az utazáson. Növelje munkatársai hatékonyságát!

Tekintse meg, hogy milyen KÖLTSÉGCSÖKKENTÉSI lehetőségek rejlenek a megoldásainkban.

IP Center

Akár 20%-kal alacsonyabb költségek IP Centerrel a hagyományos- vagy mobiltelefonhoz képest, az osztott csomag választása esetén.* Csökkentse cége kommunikációs költségeit az IP Center osztható csomaggal!

Bérelt vonali internet

Akár 10 Gbps le- és feltöltési sebesség bérelt vonali internettel, 99,9 %-os rendelkezésre állás mellett. A bérelt vonali internetcsomagok most akár 15% kedvezménnyel igénybe vehetők.*

Virtuális szerver

Virtuális szerver igény szerint – rugalmasan, bármikor változtatható kapacitással.
Igényeljen virtuális szerverkapacitást most 45% kedvezménnyel!*

Office 365

Word, Excel, Skype és egyéb Office alkalmazások a felhőből! Térjen át Office 365-re most 10% kedvezménnyel.*

Tekintse meg, hogy milyen BIZTONSÁGI lehetőségek rejlenek a megoldásainkban.

IP Center

Az IP Center szolgáltatásunk csökkenti kommunikáció költségeit és növeli annak biztonságát. Gondoskodjon a kommunikáció biztonságáról is!

Bérelt vonali internet

Gondoskodjon adatai biztonságáról! Az üzletfolytonosság mára a biztonság szinonimájaként értelmezhető egy cég életében. Válassza bérelt vonali internet szolgáltatásunkat és díjmentes DDoS monitoring megoldást biztosítunk mellé!

Virtuális szerver

Az adatközpontokban elhelyezett szervereken tárolt adatok igazolhatóan nagyobb biztonságban vannak, mint a saját telephelyeken lévő szerverek adatai. A fizikai biztonság (betörés-, tűz- és klímavédelem) tekintetében a virtuális szerver szolgáltatás a legfejlettebb megoldás.

Office 365

Az Office 365 részeként működő a Microsoft Exchange Online Védelmi Szolgáltatás meggátolja, hogy a kártékony e-mailek veszélyeztessék szervezete adatbiztonságát. Válassza a kockázatmentes Office 365 felhőalapú szolgáltatásokat és tegye biztonságossá a mindennapi munkát!

Kérem a kedvezményes ajánlatot az alábbiakra:

*Figyelem! A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek! Személyre szabott ajánlatért, kérjük, adja meg elérhetőségét a jobb oldali űrlapon, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. A kedvezmények új, határozott idejű szerződéskötés esetén vehetők igénybe.

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right