Általános Szerződési Feltételek

Az INVITEL Távközlési Zrt. 2016. július 1-jét megelőzően létrejött de már nem hatályos, közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatásokra, valamint informatikai és egyéb szolgáltatásokra vonatkozó ÁSZF-ek gyűjteménye a www.invitel.hu honlapon érhető el.

 

A 2020. január 01. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által nyújtott szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

A 2019. december 01. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által nyújtott szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

A 2019. augusztus 01. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által nyújtott szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

 

A 2019. július 01. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által nyújtott szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

Az Invitech ICT Services Kft. az elektronikus hírközlési szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit („Hírközlési ÁSZF”), valamint az informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő - szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeit („ITÁSZF”) a Közleményben írtak szerint összevonja.

 

A 2019. április 01. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

 

A 2019. április 01. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

 

A 2019. február 18. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

 

A 2019. január 14. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

 

A 2019. január 01. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

 

A 2019. január 01. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

 

A 2018. december 30. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által nyújtott szolgáltatások Általános szerződési Feltételei

2018. december 30-i hatállyal az Invitech ICT Services Kft. egyesülés útján beolvad az anyavállalatába. Beolvadással együtt a jogutód cégneve Invitech ICT Services Korlátolt Felelősségű Társaságra változik.

A beolvadás általános jogutódlással valósul meg, tehát az Invitech ICT Services Kft. összes vagyona, kötelezettsége, szerződése és munkavállalója automatikusan a jogutódra száll át, amely az üzleti tevékenységet a megszokott Invitech márkanév alatt változatlanul folytatja, ideértve a fennálló előfizetői és szolgáltatási szerződések változatlanságát is.

Az informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

Az elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

 

A 2018. november 01. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi ügyfelek számára nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

 

A 2018. szeptember 01. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

 

A 2018. május 25. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi ügyfelek számára nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

 

A 2018. május 25. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

 

A 2018. február 26. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi ügyfelek számára nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

 

A 2018. január 01. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

 

A 2017. december 01. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

 

A 2017. november 22. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi ügyfelek számára nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

 

A 2017. október 24. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

 

A 2017. augusztus 1. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

 

A 2017. június 25. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi ügyfelek számára nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

 

A 2017. július 1. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

 

A 2017. május 05. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi ügyfelek számára nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

 

A 2017. május 1. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

 

A 2017. március 01. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi ügyfelek számára nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

 

A 2017. január 1. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

A 2016. december 16. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi ügyfelek számára nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

A 2016. október 1. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

A 2016. szeptember 8. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi ügyfelek számára nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

A 2016. szeptember 1. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi ügyfelek számára nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF)::

A 2016. augusztus 1. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

A 2016. július 1. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

A 2016. július 1. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi ügyfelek számára nyújtott informatikai és egyéb - elektronikus hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő – szolgáltatások Általános szerződési Feltételei (ITÁSZF):

 

A 2017. augusztus 1. napjától hatályos, az Invitech ICT Services Kft. által közép- és nagyvállalati üzleti, valamint intézményi előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF):

 

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right