A legszerethetőbb magyar munkahelyek

A DreamJo.bs csapata által megálmodott Szerethető Munkahely Díjat 107 magyar cég nyerte el

Ők november végén együtt ünnepeltek, hiszen büszkék lehetnek rá: ők azok a cégek, akik miatt egyre jobb lesz hazánkban dolgozni.

A díjat azért hozták létre, hogy bemutassák azokat az itthoni kis- és középvállalkozásokat, akik remek példával járnak elöl abban, hogyan lehet a kollégáik számára olyan környezetet teremteni, amelyben öröm dolgozni.

A legszerethetőbb magyar munkahelyek | Invitech Solutions | Jakobsen PetraBüszkék vagyunk rá, hogy csatlakozhattunk a kiváló kezdeményezéshez: Jakobsen Petra HR igazgató a középvállalat kategória zsűrijének elnöki tisztjét töltötte be.

Az Invitech Solutions ezen felül különdíjat is felajánlott a kategóriagyőztes számára, melyet az ünnepélyes díjátadó gálán volt lehetőségünk átadni a Nextent Informatika Zrt. számára.
Jakobsen Petra kiemelte az együttműködő munkaközösséget, csapatkohéziót és a kiváló munkakörnyezetet.

A középvállalati győztes számára az Invitech Solutions Digitális Alapcsomag díját nyújtottuk át, mely Magyarország legkorszerűbb, a napokban átadott adatközpontjában biztosít számukra virtuális kapacitást 1 éven keresztül.

A DC10-III névre hallgató adatközpontba költözhet be a Nextent Informatika Zrt. is, mely hazánkban elsőként kapott a tervdokumentációk alapján TIER III minősítést az Uptime Institute-tól.

A tanúsítvány jelentőségét mutatja, hogy a környező országokban is mindössze három Uptime minősítéssel rendelkező szerverközpont található.

A TIER III tanúsítás lényege a magas rendelkezésre állás: az adatközpontban bármilyen, nem üzemszerű állapot esetén is garantáltak a szolgáltatási paraméterek. Így a szolgáltatást igénybe vevő cégek számára az Invitech Solutions garantálja a legmagasabb szintű minősített biztonságot és rendelkezésre állást ma az országban.

Az informatikai biztonság egyre nagyobb jelentőséggel bír a gazdasági élet szereplői számára, legyen szó akár multinacionális vállalatról, akár állami tulajdonú cégről. Egyre több iparágban jelent presztízst, ha elmondhatják, milyen minősítésű létesítményben tárolják adataikat, szervereiket.

A legszerethetőbb magyar munkahelyek | Invitech Solutions
CÍMKÉK: adatközpont