InnoMax Díj - Pályázzon Ön is!

2017-ben nyolcadik alkalommal hirdetjük az InnoMax pályázatot

7 évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre az InnoMax Díj, hogy támogassuk a hazai vállalatok innovációs törekvéseit és felhívjuk a figyelmet e cégek fejlesztéseire és erőfeszítéseire. Az elmúlt években számos, már megvalósult fejlesztést díjazott a szakmai zsűri.

Fontosnak tartjuk a korszerű üzleti infokommunikáció elterjedését és a pályázaton keresztül is támogatni kívánjuk a vállalatok és intézmények, valamint a civil szervezetek ez irányú innovációs törekvéseit, motiválni szeretnénk technológiai fejlesztéseiket. Az „Invitech InnoMax Díj” megalapításával és odaítélésével is szeretnénk kifejezni elkötelezettségünket az üzleti maximalizmus iránt.

Hiszünk abban, hogy a leginnovatívabb ötlet és megoldás is hiábavaló, ha az nem járul hozzá az egyének, vagy közösségek életének jobbá, tartalmasabbá tételéhez. Meggyőződésünk, hogy a fejlődés nem öncélú, a technika vívmányai az embereket kell, hogy szolgálják. Ezért az InnoMax pályázatra is olyan fejlesztéseket várunk, melyek célja, hogy jobbá tegye mindennapjainkat, személyes, vagy üzleti világunkat.

A Díjat idén két kategóriában, - Business és Nonprofit, a korábbi évekhez képest egyszerűbb, áttekinthetőbb struktúrában hirdetjük meg.

„Cégünk fontosnak tartja, hogy a korszerű infokommunikációs megoldások évről évre, egyre szélesebb kör számára váljanak elérhetővé. Mindemellett pedig azt is ösztönözni kívánjuk, hogy azok a fejlesztési lehetőségek, amelyek az üzleti világban is komoly előrelépést tesznek lehetővé, olyan szervezetekhez is eljussanak, akik egy-egy közösség számára szeretnének valamit jobbá, könnyebbé tenni, nem is feltétlenül csak profitorientált módon” – fogalmazott Javorniczky Áron operatív vezérigazgató-helyettes, az Invitech InnoMax Díj zsűrielnöke.

InnoMax Díj - Pályázzon Ön is! | Invitech Solutions blog

Tippek a sikeres InnoMax pályázathoz

Gyakorlati segítséget szeretnénk nyújtani az érdeklődő pályázóknak a minél sikeresebb pályázat benyújtásához. Részletesebben is megtalálja, és további hasznos tippeket is olvashat az InnoMax weboldalán.

·       Kérjük, segítse a pályázat feldolgozását precíz, pontos, lényegre törő fogalmazással.

·       Figyeljen arra, hogy a céges adatokat – különös tekintettel a kontakt információkra – pontosan adja meg, hiszen elképzelhető, hogy a bírálat során felmerülnek további kérdések, amelyek miatt a bírálók esetleg megkeresik Önt.

·       A pályázat nevének kiválasztásakor törekedjen a könnyen beazonosítható, egyedi névadásra.

·       Koncentráljon a konkrétumokra!

·       Mindig gondolja végig, hogy a leírtakat bíráló zsűri, kívülállók is értik-e. Kérjük, hogy a szükséges szakkifejezéseket is minden esetben írja közérthetően, pontosan.

·       Célszerű a pályázati anyagot először önálló dokumentumban elkészítenie és megszerkesztenie mielőtt az online rendszerbe feltölti.

Az InnoMax Díj pályázati feltételrendszerét ide kattintva olvashatja el.

InnoMax Díj nonprofit és civil kategória pályázati felhívás és útmutató ide kattintva érhető el.

Sikeres pályázást kívánunk!

CÍMKÉK: InnoMax, innováció