Díjmentes tanulmány: A felhő alkalmazások válasza a változó üzleti környezet kihívásaira

Töltse le az IDC nemzetközi piackutató cég tanulmányát, és ismerje meg a felhő alapú üzleti alkalmazások legfontosabb előnyeit!

Miről olvashat a tanulmányban?

A technológiai fejlődés hatására átalakuló üzleti környezet megköveteli a vállalatoktól, hogy olyan informatikai megoldásokat alkalmazzanak, amelyek a korábbinál jobban tudják támogatni üzleti tevékenységeiket. A felhő alapú számítástechnika egy új paradigma, amelyben a felhasználók megosztott módon az interneten keresztül férnek hozzá virtualizált erőforrásokhoz. Ez a szolgáltatási modell a vállalati alkalmazások területén is egyre nagyobb szerepet kap, meghatározza a vállalati informatikai költéseket, a legjelentősebb globális alkalmazás szállítók pedig a legnagyobb innovációkat ezen a területen érik el.

A felhasználó vállalatok számára a felhő alapú alkalmazások elsősorban azért előnyösek, mert azok segítségével korlátozhatók az elavuló, a mai üzleti követelményeknek már nem megfelelő alkalmazások fenntartására fordított költségek. Ezen kívül a SaaS megoldások számos közvetett előnnyel is bírnak, melyet a vállalatok túlnyomó része csak használat közben ismer fel. Miután elkezdik használni ezeket a megoldásokat, nagyon gyakran meglepődnek, hogy a SaaS alkalmazások milyen sok területen meghaladják várakozásaikat.

A díjmentes tanulmányból az alábbi kérdésekre kaphat választ:

  • Miként változnak az IT beruházási prioritások a változó üzleti környezet következtében, mik a globális üzleti trendek?
  • Melyek az alkalmazásokkal kapcsolatos új elvárások, a cloud alkalmazások különböző funkcionális szintjei, és tulajdonságai?
  • Mennyit költenek a vállalatok felhő és on-premise alkalmazásokra Magyarországon?
  • Melyek a felhő alapú alkalmazásokkal kapcsolatos legfontosabb kihívások és lehetőségek?
  • Melyek a cloud alkalmazások legfontosabb előnyei?

Töltse le most a tanulmányt az űrlap kitöltésével!

* Kitöltése kötelező

 

 

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right