Hírek

 

Adathalász kísérlet

Tudomásunk van arról, hogy cégünk nevében egy nem létező nyereményakcióra hivatkozással kívánnak erre jogosulatlan személyek információkhoz jutni. Az Invitech nevével egy feltehetően adathalász weboldal él vissza.

Részletek

 

Üzlet a felhőben - Fogjuk az IT- világ rezdüléseit

Kevés téma tartja annyira lázban napjainkban az üzleti informatika világát mint a felhő technológiák rohamos terjedése. Az ezzel kapcsolatos gazdasági, biztonsági és vállalat irányítási kételyekről és az azokra adott különböző válaszokról szinte minden nap olvashatunk.

Részletek

 

Díjazták az okosfalu programunkat

Városmarketing gyémánt díjat kapott Ceglédbercel, az okosfalu programunk. A Magyar Marketing Szövetség immár 5. alkalommal adta át Országos Városmarketing Díjait.

Részletek

 

Önkéntes segítő munka az Invitech vezetői tréningjén

Az Invitech üzleti filozófiája, hogy szolgáltatásaival a gazdaság legkülönfélébb szegmenseiben dolgozó vállalkozások, és a közszféra számos területén működő intézmények eredményes munkáját segítse.

Részletek

 

Ceglédbercel, az okostelepülés

Okostelepülések hálózhatják be az országot. Tekintse meg legújabb videónkat, hogyan válik Ceglédbercel az Invitech együttműködésével digitális, modern településsé.

Részletek

 

A XXI. század Gutenberg-galaxisa

Sokféle tartalommal, számos oldalról megközelítve beszéltünk már az Invitech adatközponti kompetenciájáról, ezúttal egy újabb rendhagyó elemmel bővült a repertoár.

Részletek

 

Exkluzív nagyinterjú az Invitech vezérigazgatójával

A befektetői-elemzői piac vezető médiuma, a portfolio.hu július 27-én exkluzív nagyinterjút közölt David Blunck-kal, az Invitech vezérigazgatójával.

Részletek

 

Az Invitech a legeredményesebb üzleti márkák között

Elismerést kapni öröm és megtiszteltetés! Fontos mérföldkő az Invitech életében, hogy idén elnyertük a Business Superbrands díjat.

Részletek

 

Az Invitech nem engedi el a támogatottak kezét

Az Invitech immár tízéves múltra visszatekintő innovációs seregszemléje, az Innomax Díj az évek alatt egyre elismertebb vállalati felelősségvállalási programmá nőtte ki magát.

Részletek

 

Újfajta ICT-megoldásokat igényel a smart-világ

A hazai infokommunikációs szakma ismert személyisége, a komoly szakmai előélettel rendelkező Bőthe Csaba ezév tavaszától tölti be az Invitech marketing és üzleti támogatások igazgatói pozícióját.

Részletek

 

Kiberbiztonsági gyakorlat az Invitech aktív szerepvállalásával

Az Európai Únió kibervédelemben illetékes szervezete, az ENISA június elején nagyszabású, kétnapos nemzetközi gyakorlatot szervezett.

Részletek

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right