{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Nyereményjátéknak álcázott adathalász kísérlet

Sajnálatos módon, az Invitech nevét és logóját felhasználva, nyereményekkel kecsegtető, ügyfélelégedettségi felmérésnek álcázott adatlopási kísérletet tapasztaltunk az elmúlt napokban.

Amellett, hogy a szükséges jogi lépéseket megtesszük, ügyfeleink, valamint minden potenciális érintett érdekében, ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy az Invitech  – a cég üzleti és biztonsági filozófiájával összhangban – nem kezdeményez adatgyűjtésekhez kapcsolódó nyereményjátékokat. Társaságunk kiemelten figyel ügyfeleink adatbiztonságára, minden hivatalos megkeresésünk, ajánlatunk ennek figyelembe vételével valósul meg.
 
Az Invitech nevével és logójával visszaélő, jogtalan megkereséssel az alábbi formában lehetett találkozni az elmúlt napokban. Kérjük, semmi esetre se töltsék ki a vélhetően adathalászati célból indított kérdőívet!

Ha nem biztos abban, hogy ki küldte Önnek a megkeresést, vagy kételkedik a hirdetés valódiságában, úgy kérjük, írjon nekünk a vip@invitech.hu mail címre, vagy kérjen segítséget az 06 80 82 80 82-es telefonszámon.

Együttműködésüket köszönjük!

adathalász kísérlet

adathalász kísérlet