{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Önkéntes segítő munka az Invitech vezetői tréningjén

Az Invitech üzleti filozófiája, hogy szolgáltatásaival a gazdaság legkülönfélébb szegmenseiben dolgozó vállalkozások, és a közszféra számos területén működő intézmények eredményes munkáját segítse. 

A korszerű infokommunikáció alkalmazása végső soron ugyanazt a célt kell, hogy segítse, azt, hogy az adott szervezet is magasabb színvonalon szolgálja ki ügyfeleit, vagy lássa el közérdekű feladatait. Szerencsések vagyunk, hiszen olyan ágazatban dolgozunk, amely talán a legtöbbet járulhat hozzá a fejlődéshez, a mindennapi élet könnyebbé, hatékonyabbá tételéhez.

Ugyanez a szellemiség vezette az Invitech  Marketing és Üzleti támogatások Igazgatóságának vezetését akkor, amikor a nemrégiben tartott vezetői tréningjét közösségi munkavégzéssel kapcsolta össze. A program keretében a tucatnyi, különböző szakterületeket képviselő vezető együttműködését nem a szokványos csapatépítő játékokon, hanem egy rendkívül értékes, és sajnos egyre fontosabbá váló tevékenységet végző civil szervezet, a Vissza a Vadonba Gyermekfejlesztő és Szülősegítő Központ részére végzett önkéntes munka során tették próbára.

A Szentendrén működő Központ küldetése, hogy az úgynevezett Speciális nevelési igényű gyermekek és szüleik részére megteremtsék az egyre nehezebben biztosítható egészséges környezetben zajló fejlődés lehetőségét. A szervezet számos programjának egyike a természeti környezetben kialakított játszótér, ahol a fejlesztésre szoruló és egészséges gyerekek közösen, játszva tanulhatnak, fejlődhetnek.  Az Invitech marketing igazgatóságának vezetői csapata lelkes munkájával ehhez a nemes célhoz járult hozzá, mostantól kibővült a gyermekek számára rendelkezésre álló lehetőségek köre.

A feladat viharban kidőlt hatalmas farönkök játékká alakítása volt, a formátlan, szennyezett uszadékfából pár óra  alatt mesebeli kígyót és sárkányt varázsoltak a feladattal pillanatok alatt azonosuló kollégák.

A munka során mindenki megtalálta a számára leginkább testhezálló feladatot, így a férfiak a nyers fa szállításában, tisztításában és formára alakításában jeleskedtek, míg a hölgyek keze munkája nyomán váltak a mesebeli állatok igazi színpompás gyermekjátékká.

Bár a programra szánt idő szűkös volt, de belefért még néhány további kisebb alakítás is a kültéri tornapályán, amit az is segített, hogy a központ lakói, a gyerekek bekapcsolódtak az Invitech-esek munkájába.

Nehéz lenne megállapítani, hogy a program révén ki nyert többet, a mostantól több módon is játszva tanuló gyerekek, vagy a közös cél érdekében sikeresen együttműködő vezetői közösség. Az igazi választ éppen a közös munka élménye adta meg,ezen a délutánon mindenki nyertes volt.