Vissza a főoldalra

Az első InnoMax díj


Az első InnoMax díj, mint minden kezdeményezés egy próba is volt. Az Invitech szerette volna megtudni, hogy mennyire fogadókészek az innovációra, az innovatív gondolkodásra a magyar vállalatok. A tapasztalatok rendkívül pozitívak voltak. Az első évben is több tucat pályázat érkezett, amelyek között többségében voltak a technológiai iparban dolgozó vállalatok. A legjobb pályamunkákért járó jutalmakat az InnoMax Díj zsűritagjai Krisán László (KA-VOSZ Zrt.), Kürti Sándor (Kürt Zrt.), Stipsicz Károly (Haszon Lapkiadó Zrt.) és Zsembery György (Invitech Megoldsok Zrt.) nyújtotta át ünnepélyes keretek között a budapesti Művészetek Palotájában.

Az 5-19 fős vállalatok versenyében a győztes a Hedz Magyarország Kft. lett, iziSHOP mTicket és eTicket elektronikus menetjegyek fejlesztésével. A mobil fizetési és jegyvásárlási technológiát Pécsett már több éve használják.
A 20-69 fős vállalatok versenyét az iPont-Consulting Kft. nyerte, 3D tartalmak és megoldások fejlesztésével, amely lényegében egy különleges LCD technológia, amelynek köszönhetően speciális szemüveg nélkül is megtekintehetőek 3 dimenziós prezentációk, tartalmak.
A 70-250 fős vállalatok közül pedig az Opten Informatikai Kft. nyert „professzionális üzleti adatbázisok az informatikai rendszerek mögött” fejlesztésével. Egy újszerű céginformációs adatbázis, amelyben átlátható (vizuális) formában ismerhetik meg a potenciális üzleti partnerek mögött álló cégeket, tulajdonosi, befektetői szerkezetét.

Már az első InnoMax díjon is osztottak különdíjat a zsűritagok. Az InnoMax médiapartnere a Haszon Magazin különdíját a Medicover Zrt. „Medicover Medical Guide Line” fejlesztése nyerte. A Kürt-különdíjat – ingyenes adatmentést egy évig – a Gisdata Kft. Social Networking rendszerre épülő, helyzetalapú megoldások pályamunkája kapta.

Nyertesek

Videotár
2009 Nyertesek


2009 Pályázók


2009 Vendégek


2009 Zsűri


A díjazottakról szóló cikkek


Hírek

A fejlődni akaró közösségek nyertek az InnoMax Díjon Skype-kuckóban is tanulhatnak a hátrányos helyzetű gyermekek Kiterjesztett valósággal az ökobarátabb világért Ezzel te is szebbé teheted a várost! Óriási megtakarítás az energiaköltségeken InnoMax-díjátadó: ezeket a pályázatokat díjazták A fenntarthatóság és a tudásfejlesztés nyert az InnoMax Díjon Indul az idei InnoMax Díj A közösségeket szolgáló fejlesztések lettek az Innomax Díj nyertesei Neves szakemberek az InnoMax Díj zsűrijében Ismét indul az InnoMax Díj – fókuszban a mindennapokat jobbá tevő fejlesztések A változás mint az üzleti élet motorja Minden eddiginél több díjazott és nyeremény az Invitel InnoMax pályázatán Sikeresen zajlik a videotolmács szolgáltatás tesztelése Kiosztották az InnoMax Díjakat Kiosztották az InnoMax Djíakat IT evolúció Magyarországon: lehetőség vagy álom? Invitel InnoMax Klub: az e-kor üzleti informatikája HBO GO, e-Taxi és Virtuális iroda – kiosztották az idei InnoMax Díjakat Rekordnevezés az InnoMaxon

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím: