Vissza a főoldalra

A második InnoMax Díj


Az első év sikerei után, a második évben az InnoMax Díj egyre több céget mozgatott meg, egyre több gazdasági területen. Így a jelentkezők között nemcsak technológiai vagy informatikai szegmensből érkező vállalatok voltak, hanem számos közintézmény, pénzintézet, takarékszövetkezet, építőipari cég és még kertészettel foglalkozó kisvállalkozás is.

2011-ben már nemcsak az innovatív és maximalista vállalatok számára hirdetett versenyt az Invitech, hanem a létrehozta az InnoApps Díjat, amelyen tehetséges felsőoktatási hallgatók pályázhattak bármilyen internetes, webes vagy okokstelefon alkalmazással. Két kategóriában: a „Szórakozz!” kategóriában amelyben a szórakoztatással, szórakozással összefüggő alkalmazásokkal lehetett pályázni, és a „Ne szórakozz!” kategóriában, amelyben tanuláshoz, munkához, komolyabb témákhoz köthető fejlesztések versengtek.

Az InnoMax és InnoApps pályázat eredményének kihirdetésére és a díjak átadására az InnoMax Gálán került sor a Művészetek Palotájában. A legjobb pályamunkákért járó díjakat Orosz Györgyi (FN.hu), dr. Kürti Sándor (KÜRT Zrt.), Sugár Mihály (BellResearch), Sarkadi Katalin (Invitech Megoldsok Zrt.) és Zsembery György (Invitech Megoldsok Zrt.) adták át a nyerteseknek. Az Invitech nevével fémjelzett innovációs seregszemlén több tucat hazai kis- és középvállalkozás, egyetemi és főiskolai hallgató versenyzett.

A két pályázatra összesen közel 60 különböző témájú pályamű érkezett. A legkisebb 5-19 fős kategóriában térkép alapú internetes kereső motor kifejlesztésért kapott díjat a GISDATA Kft.. A közepes kategóriában közjegyzői hitelesítésre is alkalmas online távkonferencia (hiteles elektronikus taggyűlés) alkalmazással nyert a NetLock Kft.. A NEXON Kft. bérelhető, így kevésbé tőkeerős kkv-k számára is hozzáférhető humánerőforrás és vállalatirányítási menedzsment megoldásokat biztosító üzleti szoftverek fejlesztésével lett InnoMax Díjas a 70-250 fős vállalkozások kategóriájában.

Az InnoApps Díj „Ne szórakozz!” kategóriájában a Car GPS elnevezésű iPhone alkalmazás nyerte el leginkább a zsűri tetszését, amely segít megtalálni például a leparkolt autónkat, vagy egyéb számunkra fontos és előzetesen bejelölt helyeket. A fejlesztés létrehozója Huszár Csaba a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatója, akit később a GISDATA Kft. is alkalmazott egy közös projekt létrehozására.

A Szórakozz! kategória internetes szavazása a díjátadón zárult le, a Gálán derült fény a nyertes kilétére Ivády Zsolt fejlesztésének címe Gondolkodj okosan, amely kvíz alapú online játék.

A Kürt Zrt. különdíját egy kertészettel foglalkozó kis vállalkozás az MG Park nyerte.

InnoApps Nyertes pályázat InnoApps Pályázatok
InnoMax pályázatok

Videotár


A díjazottakról szóló cikkek


Hírek

A fejlődni akaró közösségek nyertek az InnoMax Díjon Skype-kuckóban is tanulhatnak a hátrányos helyzetű gyermekek Kiterjesztett valósággal az ökobarátabb világért Ezzel te is szebbé teheted a várost! Óriási megtakarítás az energiaköltségeken InnoMax-díjátadó: ezeket a pályázatokat díjazták A fenntarthatóság és a tudásfejlesztés nyert az InnoMax Díjon Indul az idei InnoMax Díj A közösségeket szolgáló fejlesztések lettek az Innomax Díj nyertesei Neves szakemberek az InnoMax Díj zsűrijében Ismét indul az InnoMax Díj – fókuszban a mindennapokat jobbá tevő fejlesztések A változás mint az üzleti élet motorja Minden eddiginél több díjazott és nyeremény az Invitel InnoMax pályázatán Sikeresen zajlik a videotolmács szolgáltatás tesztelése Kiosztották az InnoMax Díjakat Kiosztották az InnoMax Djíakat IT evolúció Magyarországon: lehetőség vagy álom? Invitel InnoMax Klub: az e-kor üzleti informatikája HBO GO, e-Taxi és Virtuális iroda – kiosztották az idei InnoMax Díjakat Rekordnevezés az InnoMaxon

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím: