Vissza a főoldalra

InnoMax harmadszor: rekordok éve


2012 több szempontból is mérföldkő volt. Egyrészt nem várt rekord mennyiségű pályázat érkezett: 57 vállalat, 59 innovációja szállt versenybe a győzelemért az InnoMaxon. Az InnoApps Díjjal együtt, a két pályázatra összesen több, mint 80 különböző témájú pályamű érkezett. Másrészt ebben az évben idnult el az InnoMax klub, ahol az érdeklődő vállalatok az év közben is találkozhattak egymással az Invitech által megszervezett üzleti klub rendezvényen. Még tovább bővült a pályázó vállalatok köre: nemcsak IT innovációval, szolgáltatás- vagy termékfejlesztés mellett, termelési-, logisztikai-, illetve HR területről is érkezntek nevezések.

Az InnoMax Díjat az 5-19 fős vállalkozások kategóriájában egy kimondottan a kkv-k számára fejlesztett komplex ügyviteli rendszer, a távmunkát és a vállalat teljes projektmenedzsmentjét támogató virtuális iroda szolgáltatás keretrendszer kifejlesztésével, a DataLogic Számítástechnikai Kft. nyerte el.
A 20-69 fős vállalkozások kategóriájában egy taxi társaság, az RT 5 Taxi Holding Kft. lett a nyertes: egy, a teljes céget felölelő komplex fejlesztéssel nemcsak hatékonyabbá tették a cég belső működését, de gyakorlatilag minden olyan digitális szolgáltatást bevezettek, amely a 21. században elvárható egy taxitársaságtól. Többek között elindították az e-taxi kártyát, megújították a weboldalukat, belső ügyviteli szoftvert alkalmaztak, saját okostelefon-alkalmazást fejlesztettek, és minden taxiban elérhetővé tették a kártyás fizetést is.
A legnagyobbak kategóriájában, a 70-250 fős vállalkozásoknál az HBO Holding Zrt. nyert az „HBO GO Bárhol. Bármikor.” szolgáltatással. Az HBO megoldása prémium Pay-TV szolgáltatást kínál személyi számítógépeken, okostelefonokon, táblagépeken, connected TV-ken és játékkonzolokon. Így az HBO GO-n keresztül bárhol, bármikor nézhetőek a kedvenc filmek, sorozatok saját időbeosztás szerint az internet segítségével.

A HVG által felajánlott különdíjat a NEXON Kft. kapta egy új generációs humán ügyviteli keretrendszer és ráépülő munkaerő-menedzsment megoldás kifejlesztésért, mellyel a munkaerő hatékony tervezése, beosztása hajtható végre a bérköltség optimalizálásának figyelembevételével. A keretrendszer on-premise és SaaS formában is használható elsősorban mobileszközökön.

Az InnoApps Díj „Ne szórakozz!” kategóriájában Cziva Gergely fejlesztése, az iMenetrend elnevezésű iPhone alkalmazás nyerte el leginkább a zsűri tetszését, amellyel nem csak a MÁV mentrendet tudjuk megnézni, de követhetjük a vonatokat egy real-time térképen. A Szórakozz kategóriában Bayrak Yusuf Csigavér elnevezésű lassúságot, díjazó játék alkalmazásával nyert.

Innoapps pályázatok Innoapps nyertes pályázat

2012 Gála


A díjazottakról szóló cikkek


Hírek

A fejlődni akaró közösségek nyertek az InnoMax Díjon Skype-kuckóban is tanulhatnak a hátrányos helyzetű gyermekek Kiterjesztett valósággal az ökobarátabb világért Ezzel te is szebbé teheted a várost! Óriási megtakarítás az energiaköltségeken InnoMax-díjátadó: ezeket a pályázatokat díjazták A fenntarthatóság és a tudásfejlesztés nyert az InnoMax Díjon Indul az idei InnoMax Díj A közösségeket szolgáló fejlesztések lettek az Innomax Díj nyertesei Neves szakemberek az InnoMax Díj zsűrijében Ismét indul az InnoMax Díj – fókuszban a mindennapokat jobbá tevő fejlesztések A változás mint az üzleti élet motorja Minden eddiginél több díjazott és nyeremény az Invitel InnoMax pályázatán Sikeresen zajlik a videotolmács szolgáltatás tesztelése Kiosztották az InnoMax Díjakat Kiosztották az InnoMax Djíakat IT evolúció Magyarországon: lehetőség vagy álom? Invitel InnoMax Klub: az e-kor üzleti informatikája HBO GO, e-Taxi és Virtuális iroda – kiosztották az idei InnoMax Díjakat Rekordnevezés az InnoMaxon

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím: