Vissza a főoldalra

Az Invitech még mindig keresi az innovatív vállalatokat!

Innomax Tippek

Nézze meg az InnoMax tipplistát, amely gyakorlati segítséget nyújt Önnek egy sikeres pályázat benyújtásához!

Tovább

Hírek

A fenntarthatóság és a tudásfejlesztés nyert az InnoMax Díjon Indul az idei InnoMax Díj A közösségeket szolgáló fejlesztések lettek az Innomax Díj nyertesei Neves szakemberek az InnoMax Díj zsűrijében Ismét indul az InnoMax Díj – fókuszban a mindennapokat jobbá tevő fejlesztések A változás mint az üzleti élet motorja Minden eddiginél több díjazott és nyeremény az Invitel InnoMax pályázatán Sikeresen zajlik a videotolmács szolgáltatás tesztelése Kiosztották az InnoMax Díjakat Kiosztották az InnoMax Djíakat IT evolúció Magyarországon: lehetőség vagy álom? Invitel InnoMax Klub: az e-kor üzleti informatikája HBO GO, e-Taxi és Virtuális iroda – kiosztották az idei InnoMax Díjakat Rekordnevezés az InnoMaxon

Az InnoMax Díj kategória


Az Invitech fontosnak tartja a korszerű üzleti infokommunikáció elterjedését és a pályázaton keresztül is támogatni kívánja a vállalatok és intézmények ezirányú innovációs törekvéseit, motiválni a technológiai fejlesztéseiket. Az Invitech az „Invitel InnoMax Díj” megalapításával és odaítélésével is szeretné kifejezni elkötelezettségét az üzleti maximalizmus iránt.
A pályázati kategóriákat idén minden Magyarország területén működő vállalat számára kinyitjuk, legyen az már az Invitel meglévő vagy leendő ügyfele!

A kategória nyertese a fentieken túl az alábbi anyagi jellegű nyereményben is részesül

Tovább a pályázati kiírásra >

Az InnoMax Díj nonprofit és civil kategória


Az Invitech fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson azoknak a civil és nonprofit szervezeteknek, amelyek saját fejlesztési projektjeikhez, újításaikhoz keresnek támogatót az alábbi témakörökben:

A pályázatra olyan civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, szövetségek és szociális szövetkezetek) jelentkezhetnek, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek: önkéntes alapon szerveződő, közcélú, nem haszonszerzés céljából alakult nonprofit szervezetek (az egyházi intézmények és politikai pártok nem tekinthetők civil szervezetnek). Jelentkezhetnek továbbá magántulajdonban lévő nonprofit KKV-k.
Feltétel, hogy a pályázó szervezetek bejegyzett székhelye Magyarországon legyen.

A projektek által elnyerhető támogatás:

A rendelkezésre álló keret: 2.500.000 Ft.
Az elnyerhető összeg legfeljebb 500.000 Ft.
Magyarországon 5 pályázat kerül támogatásra.
Az 5 támogatott között a támogatási keret egyenlő arányban, nyertesenként 500.000 Ft összegben oszlik meg.

Tovább a pályázati kiírásra >