Vissza a főoldalra

Innomax Tippek

Nézze meg az InnoMax tipplistát, amely gyakorlati segítséget nyújt Önnek egy sikeres pályázat benyújtásához!

Tovább

Az InnoMax Díj nonprofit és civil kategória


Az Invitech fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson azoknak a civil és nonprofit szervezeteknek, amelyek saját fejlesztési projektjeikhez, újításaikhoz keresnek támogatót az alábbi témakörökben:

A pályázatra olyan civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, szövetségek és szociális szövetkezetek) jelentkezhetnek, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek: önkéntes alapon szerveződő, közcélú, nem haszonszerzés céljából alakult nonprofit szervezetek (az egyházi intézmények és politikai pártok nem tekinthetők civil szervezetnek). Jelentkezhetnek továbbá magántulajdonban lévő nonprofit KKV-k.
Feltétel, hogy a pályázó szervezetek bejegyzett székhelye Magyarországon legyen.

A projektek által elnyerhető támogatás:

A rendelkezésre álló keret: 3.000.000 Ft.
Az elnyerhető összeg 500.000 Ft.

Magyarországon 5+1 pályázat kerül támogatásra, melyek közül 4 pályázatnak a zsűri döntése alapján ítélik meg a támogatást.

A zsűri által díjazott fenti 4, a legjobbnak ítélt további 6, azaz összesen 10 szervezet pályázata közönség szavazásra kerül az Invitech Facebook oldalán. A szavazás nyertese, azaz a legtöbb szavazatot összegyűjtő pályázó az Innomax Díj közönségszavazat birtokosává válik.

Az Invitech újonnan létrehozott elismerésként “Innomax Dolgozói Díj”-at alapít. A díjra a társaság munkatársai által javasolt, helyi lakókörnyezetükben vagy ismeretségi körükben működő, példaértékű közösségi tevékenységet folytató szervezeteket javasolhatnak, melyek a többi pályázóhoz hasonlóan készítik el és nyújtják be saját pályaművüket. Az Innomax Dolgozói Díjat ezen pályaművek közül az Invitech munkatársai szavazás alapján választják ki.

Tovább a pályázati kiírásra >

Hírek

A fejlődni akaró közösségek nyertek az InnoMax Díjon Skype-kuckóban is tanulhatnak a hátrányos helyzetű gyermekek Kiterjesztett valósággal az ökobarátabb világért Ezzel te is szebbé teheted a várost! Óriási megtakarítás az energiaköltségeken InnoMax-díjátadó: ezeket a pályázatokat díjazták A fenntarthatóság és a tudásfejlesztés nyert az InnoMax Díjon Indul az idei InnoMax Díj A közösségeket szolgáló fejlesztések lettek az Innomax Díj nyertesei Neves szakemberek az InnoMax Díj zsűrijében Ismét indul az InnoMax Díj – fókuszban a mindennapokat jobbá tevő fejlesztések A változás mint az üzleti élet motorja Minden eddiginél több díjazott és nyeremény az Invitel InnoMax pályázatán Sikeresen zajlik a videotolmács szolgáltatás tesztelése Kiosztották az InnoMax Díjakat Kiosztották az InnoMax Djíakat IT evolúció Magyarországon: lehetőség vagy álom? Invitel InnoMax Klub: az e-kor üzleti informatikája HBO GO, e-Taxi és Virtuális iroda – kiosztották az idei InnoMax Díjakat Rekordnevezés az InnoMaxon

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím: