Vissza a főoldalra

Az Invitech Solutions még mindig keresi az innovatív vállalatokat!

Innomax Tippek

Nézze meg az InnoMax tipplistát, amely gyakorlati segítséget nyújt Önnek egy sikeres pályázat benyújtásához!

Tovább

Hírek

Indul az idei InnoMax Díj A közösségeket szolgáló fejlesztések lettek az Innomax Díj nyertesei Neves szakemberek az InnoMax Díj zsűrijében Ismét indul az InnoMax Díj – fókuszban a mindennapokat jobbá tevő fejlesztések A változás mint az üzleti élet motorja Minden eddiginél több díjazott és nyeremény az Invitel InnoMax pályázatán Sikeresen zajlik a videotolmács szolgáltatás tesztelése Kiosztották az InnoMax Díjakat Kiosztották az InnoMax Djíakat IT evolúció Magyarországon: lehetőség vagy álom? Invitel InnoMax Klub: az e-kor üzleti informatikája HBO GO, e-Taxi és Virtuális iroda – kiosztották az idei InnoMax Díjakat Rekordnevezés az InnoMaxon

Az InnoMax Díj kategória


Az Invitech Solutions fontosnak tartja a korszerű üzleti infokommunikáció elterjedését és a pályázaton keresztül is támogatni kívánja a vállalatok és intézmények ezirányú innovációs törekvéseit, motiválni a technológiai fejlesztéseiket. Az Invitech Solutions az „Invitel InnoMax Díj” megalapításával és odaítélésével is szeretné kifejezni elkötelezettségét az üzleti maximalizmus iránt.
A pályázati kategóriákat idén minden Magyarország területén működő vállalat számára kinyitjuk, legyen az már az Invitel meglévő vagy leendő ügyfele!

A kategória nyertese a fentieken túl az alábbi anyagi jellegű nyereményben is részesül

Tovább a pályázati kiírásra >

Az InnoMax Díj nonprofit és civil kategória


Az Invitech Solutions fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson azoknak a civil és nonprofit szervezeteknek, amelyek saját fejlesztési projektjeikhez, újításaikhoz keresnek támogatót az alábbi témakörökben:

A pályázatra olyan civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, szövetségek és szociális szövetkezetek) jelentkezhetnek, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek: önkéntes alapon szerveződő, közcélú, nem haszonszerzés céljából alakult nonprofit szervezetek (az egyházi intézmények és politikai pártok nem tekinthetők civil szervezetnek). Jelentkezhetnek továbbá magántulajdonban lévő nonprofit KKV-k.
Feltétel, hogy a pályázó szervezetek bejegyzett székhelye Magyarországon legyen.

A projektek által elnyerhető támogatás:

A rendelkezésre álló keret: 2.500.000 Ft.
Az elnyerhető összeg legfeljebb 500.000 Ft.
Magyarországon 5 pályázat kerül támogatásra.
Az 5 támogatott között a támogatási keret egyenlő arányban, nyertesenként 500.000 Ft összegben oszlik meg.

Tovább a pályázati kiírásra >