Invitech InnoMax Klub


Mottónk: „Tanuljunk egymástól”

Az Invitech az InnoMax Klubbal egy angolszász modellre épülő üzleti közösség. Nem tudományos előadásokat, hanem kézzelfogható, „forintosítható” tudást jelentő ötleteket, innovációkat, know-how-kat ismerhetnek meg rendezvény résztvevői.

Minden vállalkozás életében van egy pont, amikor túlnő egy szinten. Amikor már nemcsak a szakmával kell foglalkozni, hanem HR-rel, vállalkozás menedzsmenttel, könyveléssel, telephely- és egyéb infrastruktúra fejlesztéssel, IT és telekommunikációs kérdésekkel. Feladatokkal, amit egy vezető sokszor nem képes segítség nélkül ellátni. Mit célszerű ilyenkor tenni? Mit tud ehhez hozzáadni az informatika, a telekommunikáció, a virtuális világ? Hogyan és mit érdemes használni, kihasználni? Vagy másképpen, hogyan működhet hatékonyabban, olcsóbban, átláthatóbban egy cég? Erről szól az Invitech InnoMax Klub.

Az angolszász világban mély kultúrája van az üzleti kluboknak. Vezetők, döntéshozók által alkotott közösségeknek, amelyek a kapcsolatépítésről, tanulásról, fejlődésről, üzletről szólnak. Az InnoMax Díj sikerét látva egy ilyen modellre épülő közösséget hozott létre az InnoMax Klubbal az Invitech. A vállalat továbbra is feladatának érzi, hogy ne csupán kiváló minőségben szolgáltatasson partnereinek, de know-how-val is segítse őket. Közülük is főleg azokat, amelyek hatékonyan használják termékeit. Az Invitech szeretné őket támogatni, fejlesztéseiket, eredményeiket bemutatni a nagyobb nyilvánosságnak is. Klubrendezvényével ehhez kíván keretet biztosítani, a tartalomról pedig minden alkalommal elsősorban ügyfelei és partnerei gondoskodnak.

Korábbi rendezvényeink >

Hírek

A fenntarthatóság és a tudásfejlesztés nyert az InnoMax Díjon Indul az idei InnoMax Díj A közösségeket szolgáló fejlesztések lettek az Innomax Díj nyertesei Neves szakemberek az InnoMax Díj zsűrijében Ismét indul az InnoMax Díj – fókuszban a mindennapokat jobbá tevő fejlesztések A változás mint az üzleti élet motorja Minden eddiginél több díjazott és nyeremény az Invitel InnoMax pályázatán Sikeresen zajlik a videotolmács szolgáltatás tesztelése Kiosztották az InnoMax Díjakat Kiosztották az InnoMax Djíakat IT evolúció Magyarországon: lehetőség vagy álom? Invitel InnoMax Klub: az e-kor üzleti informatikája HBO GO, e-Taxi és Virtuális iroda – kiosztották az idei InnoMax Díjakat Rekordnevezés az InnoMaxon