Városvezetés

A városvezetés számára számos megoldás áll rendelkezésre, hogy a lakosaik életét kényelmesebbé, egyszerűbbé tegyék, miközben saját költségeiket csökkentik. A világítás szabályozással nincs többé felesleges áramfogyasztás a kevésbé forgalmas helyeken, a forgalomfigyeléssel tervezhetőbbé válik a közlekedés, gyorsabban felderíthetőek az úthibák vagy balesetek, továbbá meghatározható a szükséges parkolók ideális elhelyezése.

Okos parkolás

A parkoló övezetekbe kihelyezett szenzorok segítségével a vezetők egy mobil applikáción keresztül értesülhetnek a hozzájuk legközelebb álló szabad helyekről, valamint innen intézhetik a parkolójegyek vásárlását is.

Intelligens közlekedési táblák

Az utak mentén kihelyezett reklámtáblák ideális felületet biztosítanak a szenzorok kihelyezésére, melyek valós idejű tájékoztatást nyújtanak a közúti fenntartók és hatóságok számára az utak állapotáról, balesetekről, torlódásokról, így nem szükséges a helyszíni szemrevételezés.

Világítás szabályozás

A köztéri világítás szabályozásával nincs többé felesleges áramfogyasztás a kevésbé forgalmas helyeken sem. A lámpatestek a sötétedés mértékétől függően lépnek működésbe, valamint csak abban az esetben, ha a közelben mozgást érzékelnek. Ezáltal a jelenlegi fogyasztás akár 80%-kal is csökkenthető.

Zaj és légszennyezési szint ellenőrzése

Segítségével követhetőek a zaj és légszennyezettségi szintek a települések egyes területein, amely alapján beavatkozási tervek készíthetőek a lakók egészségének biztosítása érdekében

Információs dashboard

A szenzorokból beérkező adatok (big data) feldolgozását támogató, különböző felhasználói szempontok alapján összeállított tájékoztató táblák (dashboard), melyek segíthetik a városüzemeltetéssel foglalkozó szakemberek és a döntéshozók munkáját.

Kapcsolódó információ

Hulladék gazdálkodás

RFID technológiára épülő hulladékkövető- és nyilvántartó megoldás, edényzet követéssel és hulladékgyűjtő járművekre szerelt automatikus azonosító rendszerrel. Ezáltal kivédhető az illegális hulladékgyűjtés, hiszen a chip nélküli, vagy érvénytelen chippel rendelkező tárolóknál automata riasztást ad a rendszer. Egyúttal jelezheti az inaktív/fizetetlen státuszt is.

A szoftver nem engedélyezi, hogy rövid időn belül ugyanazzal a chippel rendelkező tárolót ürítsék.

Kapcsolódó információ

HD minőségű térfigyelés – streaming

Megoldásunk segítségével egy eszközön keresztül valósítható meg a folyamatos HD minőségű térfigyelés és az internet elérés biztosítása, legyen szó a rendezvények élő stream-es közvetítéséről, a látogatóknak nyújtott ingyenes Wi-Fi szolgáltatásról, a települések térfigyeléséről vagy akár az építkezési projektek követéséről.

További információ

Kapcsolódó információ

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right