IP Center

Okos ötletek a költséghatékonysághoz

Minden cég szeretne alacsonyabb költségekkel működni, de persze úgy, hogy ez ne menjen a teljesítmény, a hatékonyság kárára. De vajon létezik olyan terület, ahol ezt meg lehet valósítani? Nagyon is: ilyen például a telefonálás.

A telefonköltségek a cég minden munkatársát érintik, bármilyen pozícióban is dolgoznak. Gondoljon csak bele, mi történne, ha kollégái egymás között ingyenesen beszélhetnének!
Ez önmagában még nem olyan korszakalkotó újdonság, de ráadásul külső hívásirányba a mobiltelefon havidíjak akár ötödéért telefonálhatnának. Sőt, a cégen belül fel nem használt havidíjak automatikusan csökkentenék a többet telefonáló kollégák telefonszámláját.

Nem kérdés, hogy ezekkel a lehetőségekkel drasztikusan csökkentheti cége telefonköltségeit. Márpedig az IP Center többek között éppen a fenti opciókat kínálja Önnek.

De ne beszéljünk a levegőbe, nézzünk egy konkrét példát! Tegyük fel, hogy a cége egy főre eső telefonszámlája 3000 Ft/hó, és 5 kolléga használ céges telefont. Ha az 5 kollégából 3 rendszeresen csak a havidíj felét beszéli le, akkor Ön havi 4500 Ft-ot kidobott az ablakon. Ez éves szinten 54.000 Ft-ot jelent, ami már egy jól látható összeg – és ezt az IP Centerrel mind megtakaríthatná.

Bármilyen hihetetlen, egy telefonszolgáltatásnak is lehetnek okos funkciói. Érdekli, hogy melyek ezek?

Belegondolt már, mennyi pénztől eshet el a vállalkozása, ha napi szinten akár csak egyetlen új ügyfél telefonos megkeresését elmulasztja fogadni? Ha havonta 20 ilyen nem fogadott hívással, továbbá az egy ügyféltől átlagosan bejövő forgalommal számol, akkor könnyen lehet, hogy az elveszett hívások felszámolásával éves távlatban akár két vagy három számjegyű százalékkal is növelhetné bevételét.

Az IP Center számos funkcióval segít, hogy ne legyen több elveszett hívása. A hívásátirányítás funkcióval szabályozhatja, hogy mikor, milyen időközönként irányuljon át hívása kollégájára. A párhuzamos csengetés lehetővé teszi, hogy egy telefonszám akár több munkatárs telefonjára is kicsörögjön. Amikor szabadságra megy, az IP Center webes felületén egyszerűen beállíthatja a „hívásátirányítás elérhetetlenség esetén” vagy a „ne zavarj” funkciót, és máris nyugodtan élvezheti szabadidejét, míg fontos ügyfélhívásait kollégái intézik.

Összefoglalva, az IP Center rendkívül költséghatékony és okos funkciókkal rendelkező megoldás, számos előnnyel:

  • a legmodernebb alközponti funkciók
  • ingyenes (vezetékes) telefonkészülékek
  • díjmentes üzembe helyezés és rendszerfrissítés
  • flottán belül ingyenes hívások, házon belül és telephelyek között egyaránt
  • külföldi irányba is hazai tarifák
  • osztható havidíj csoporton belül
  • új egyedülálló funkciók webes felületen
  • hívásvárakoztatás és párhuzamos csengetés lehetőség
  • egyszerűen szervezhető több résztvevős telefonkonferencia
  • rugalmasan szétválasztható magán és céges hívások

Kérem a kedvezményes ajánlatot az alábbiakra:

Kedvezményes áron elérhető szolgáltatásaink

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right