Office 365

Dolgozzon úgy, mint a legnagyobbak

Pénz, siker, hatékonyság, megtérülés. Olyan hívószavak, amelyekre egy cégvezető vagy karrierjét tudatosan építő ember garantáltan felkapja a fejét. Ki ne akarna szép hasznot hajtó befektetéseket, magas fizetést vagy éppen jól működő céget magas hozammal? Nos, ehhez nem elég az újabb és nagyobb bevételi forrásokat felkutatni, hanem hatékonyan is kell működni. Néha egy-egy apró változtatás is elég ahhoz, hogy a cég árbevétele hosszú távon hatalmas magasságokba szökkenjen.

Hogyan segíti cége növekedését az Office 365?

Gyakran hallani, hogy egy projekthez, vállalkozáshoz három dolog kell: pénz, paripa, fegyver. De aki belevágott már, az tudja: a tőke nem minden. A célhoz vezető úton innovatív gondolatokra, jól működő kapcsolatrendszerre, megalapozott tervekre, strukturált, átlátható folyamatokra és olajozottan működő eszközökre is szükség lesz.

Az Office 365 minden folyamatban és helyzetben a társa lehet. Elmondjuk, miért! A szárnyaló gondolatok megjelenítésére ideális választás a OneNote, a Word és a PowerPoint, melynek kifinomult funkciói tökéletesen alkalmasak a leghétköznapibb beszámolók tárolásától kezdve a prezentálásig a legkomolyabb befektetői tárgyalásokon. Az Excel helyettesítheti még a legkiválóbb kalkulátorokat is, míg a Skype for Business bevezetésével elfelejtheti a hosszú, dugóban töltött órákat és drága üzemanyagárakat. A kapcsolatrendszer strukturált menedzselésére pedig aligha lehet jobb rendszert találni, mint az Outlook, amelyet egy (vagy több) e-mail címmel akár 5 eszközére is feltelepíthet.

Az Office 365 igénybevételével nem csak a siker felé vezető útra léphet, de valójában két legyet üthet egy csapásra. Nem csak pénzügyileg és önmegvalósítás szempontból jár jól – hiszen megteremti a megfelelő infrastrukturális hátteret céljai megvalósításához – de beruháznia sem kell, hiszen a megoldás havi-díjért igénybe vehető. Egy szerényebb fix tétellel növekedik havi költsége, cserébe csökkennek az utazással és kommunikációval kapcsolatos költségei, nem kell néhány évente új Office csomagot vásárolnia, esetleg szereznie, mert a szoftver önmagában tartalmazza a folyamatos frissítéseket és utánkövetést.

Miért lesz előnyös mindez a kollégái számára? Hogyan takarít meg időt, utazási költséget, irodai bérleti díjat az Office 365?

Az igazi XXI. századi munkavégzés kulcsszavai a megosztás, együttműködés, mobilitás, távmunka. A felhőbe mentett fájlokat bármelyik munkatárs bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközzel elérheti. A dokumentumokon, táblázatokon, prezentációkon akár párhuzamosan többen is dolgozhatnak, földrajzi helytől teljesen függetlenül. A megbeszélésekhez nem feltétlenül kell személyesen találkozni: online webkonferencián is egyeztethetnek. A kollégák akár otthonról, vagy külső helyszínről is bejelentkezhetnek. A különféle csoportok, projektek számára virtuális munkacsoportokat hozhatunk létre, melyekben azok tudnak zavartalanul együtt dolgozni, akiket érint az adott terület.

Mindezzel nem csak időt, utazási költséget, akár irodai helyeket is megspórolhat. Minden munkafolyamat gördülékenyebben, gyorsabban elkészül majd, ha kollégái haladéktalanul hozzáférnek mindenhez, amire szükségük van.

Bónusz: megalapozott céges biztonság, biztosítási szerződés nélkül

A gépen tárolt információk elveszhetnek, de a felhőben készíthető biztonsági mentésnek köszönhetően nincs több akaratlagos, vagy véletlen károkozásból származó elvesztett adat. Az Office 365 részeként működő Microsoft Exchange Online Védelmi Szolgáltatás pedig meggátolja, hogy a kártékony e-mailek veszélyeztessék szervezete adatbiztonságát.

Összefoglalva, az Office 365 egy olyan felhő alapú megoldáscsomag, ami az igazi nagyvállalati szintű irodai szolgáltatásokat hozza el az Ön cégének, elérhető konstrukcióban. A megoldás előnyei:

 • Az ismert Office komponensek mellett havi vagy éves előfizetési díjért nagyvállalati szintű szoftver szolgáltatásokat is nyújt
 • Megválasztható és variálható komponensek, telepíthető szoftver és online szolgáltatások együttese
 • Nincs szükség beruházásra és saját szerverparkra
 • A licencek száma a hónap/év végén rugalmasan változtatható
 • Egy személy több eszközön is jogosult a használatra
  (pl. desktop, laptop, telefon, tablet)
 • Mindig a legfrissebb szoftver áll rendelkezésre, külön díj nélkül
 • Előre kalkulálható, fix költség, gyors bevezethetőség
 • Komplett, megbízható levelezési infrastruktúra, nagyméretű postafiókokkal
 • Dokumentummenedzsment, egyszerű megosztás és jogosultságkezelés
 • Csoportmunka platform, projektkezelés
 • Online konferencia program
 • Egyéni, online tárhely
 • Enterprise szintű, szerver oldali spam és vírusvédelem, illetve adattitkosítás
 • Pénzügyileg garantált 99,9%-os rendelkezésre állás és támogatás
 • Windows, Android és iOS támogatás

Kérem a kedvezményes ajánlatot az alábbiakra:

Kedvezményes áron elérhető szolgáltatásaink

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right