{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

ITIL (informatikai szolgálató szervezet)

Jól felépített és karbantartott IT infrastruktúra nélkül nincs professzionális üzletmenet. IT-szolgáltatásmenedzsment és -tanácsadás ajánlatunkkal akár cége egész IT hálózatát profikra bízhatja – a tervezéstől az üzemeltetésig.
Invitech IT-szolgáltatásmenedzsment és -tanácsadás célja egy olyan vállalatspecifikus szolgáltatásirányítási keretrendszer megvalósítása és működtetése, mely átláthatóbbá teszi cége belső üzemeltetését éppúgy, mint a partnerekkel való kapcsolattartást. Egy előrelátóan tervezett és igényesen felügyelt rendszerrel ráadásul fejlesztési költségei optimalizálása mellett, informatikai beszerzései is tervezhetővé válnak.

Tervezés és üzemeltetés

Szolgáltatásunkkal az informatikai infrastruktúra teljes skáláján kínálunk megoldásokat. Szakértő csapatunk akár már a stratégiai tervezéstől kezdődően, a szolgáltatások pénzügyi felügyeletén át, egészen az üzemeltetési szintig garantálja cége IT-ökoszisztémájának naprakész felügyeletét.

Tanácsadás

Rendszeres karbantartás és átvilágítás nélkül még a jól tervezett és felépített IT-s infrastruktúrák és szolgáltatásmenedzsment megoldások is rövid idő alatt ingataggá válhatnak. Tanácsadó csapatunk segítségével nem csupán hatékonyan mérheti fel jelenlegi folyamatainak és rendszereinek hatékonyságát, de választhat is az esetlegesen felmerült problémák orvoslására tett javaslataink, illetve teljesítményjavító csomagjaink közül.