Megoldásaink

Felhő

Untitled-2

IT infrastruktúra megoldások

Bízza ránk informatikai infrastruktúrájának kialakítását és üzemeltetését! Saját szerver kiépítése és üzemeltetése helyett használja kiszámítható szerverbérleti és -virtualizációs szolgáltatásainkat.

Részletek
adatkozpontok

ADATKÖZPONTOK

Ismerje meg a kereskedelmi célú, jelenlegi és jövőbeni üzleti, intézményi ügyfeleink igényeinek kiszolgálását biztosító adatközpontjainkat!

Részletek

IT

it_bizt

IT biztonság

A biztonsági incidensek növekedésével és a szigorodó törvényi szabályozásoknak köszönhetően az IT biztonság egyre nagyobb szerepet kap a vállalatok életében. Megoldásaink átfogó védelmet nyújtanak a kockázati tényezők ellen.

Részletek

Üzleti alkalmazások

Támogassa vállalatának üzleti működését korszerű, felhő alapú üzleti alkalmazásokkal! Az Office 365 komplex irodai szolgáltatáscsomag előfizetési díjért nyújt nagyvállalati szintű IT infrastruktúrát.

Részletek
uzleti_folyt

Üzleti folytonosság

Tárolja és archiválja biztonságosan vállalata kritikus üzleti adatait! Ha irodáját vészhelyzet vagy katasztrófa miatt nem tudja használni, átmenetileg másodlagos irodában folytatja a munkát.

Részletek

Telekommunikáció

telekom_megoldasok

Telekommunikációs megoldások

Válassza korszerű és megbízható hang, adat- és internetszolgáltatásainkat, és kommunikáljon üzleti partnereivel költséghatékonyan! Szolgáltatásainkat az Ön üzleti igényeire és alkalmazásaira optimalizáljuk.

Részletek
kommunikacio_egyuttmukodes

Kommunikáció és együttműködés

Használja beruházás nélkül havidíjas alközponti szolgáltatásunkat, vagy rendeljen saját alközpontot! Széleskörű szolgáltatásainkkal cége marketingkommunikációját és ügyfélszolgálatát is támogatjuk.

Részletek
mobilitas

Mobilitás

Annak érdekében, hogy cége hálózatát kollégái, ügyfelei és partnerei is használni tudják, biztosítson bővíthető és biztonságos Wi-Fi hálózatot! Ügyfeleink mobil igényeire többféle megoldást kínálunk.

Részletek
Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right