Invitech adatközpontok

Kevés olyan, rohamosan változó ágazata van a gazdaságnak, mint az elnevezésében is csak néhány éve létező infokommunikáció. A gyors fejlődés egyik legszemléletesebb példája az egyre nagyobb számban létesülő adatközpontok látványos terjedése.

Ezeknek a különleges létesítményeknek a legfontosabb kapacitás, valamint a többszörösen tartalékolt, különlegesen magas átviteli képességű távközlési összeköttetés. Nem véletlen tehát, hogy jelentőségük látványosan megnőtt az elmúlt években, az informatikában zajló fő változások ugyanis egyre inkább szükségessé teszik a szerverparkok alkalmazását. Az üzleti és magánfelhasználók által generált óriási, egyre bővülő adatmennyiség, és a szolgáltatásként igénybe vett üzleti informatika térnyerése mellett az informatikai biztonság egyre hangsúlyosabbá válása is a különleges sztenderdek és szigorú nemzetközi ajánlások alapján létesített adatközpontok igénybevételét indokolják.
Magyarország vezető infokommunikációs megoldásszállítója, az Invitech adatközponti kompetenciája összesen hat, földrajzilag is elkülönülő, Budapesten és Dél-Alföldön található telephelyekre terjed ki. Kiadványunkban az elsősorban kereskedelmi célú, jelenlegi és jövőbeni üzleti, intézményi ügyfeleink igényeinek kiszolgálását biztosító létesítményeinket mutatjuk be részletesebben.

Az Invitech adatközpontjai az Uptime Institute által meghatározott nemzetközi ajánlások alapján valósultak meg. Ezen ajánlások kiterjednek a technológiai részletekre, különösképpen a kapacitásokra, továbbá a redundancia szintekre és a karbantarthatóságra.

Adatközpontok felügyeleti rendszerei:

  • Tapasztalt operátorok által figyelt teremfelügyeleti (BMS) rendszer
  • Üzemmód- és hibajelzés minden berendezésről
  • Hőmérséklet, páratartalom, légsebesség érzékelés, határérték átlépési riasztás, trendelemzés
  • Vízbetörés érzékelés minden hűtőgép, és csőkötés alatt
  • 24/7-es operátori remote hand szolgáltatások (újraindítás, IP KVM konzol)

Segítünk feltárni cége új lehetőségeit

Szolgáltatásainkról és az önnek nyújtható előnyökről kérjen ingyenes személyes konzultációt szakértőinktől!

* Kitöltése kötelező
Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right