Tűzfal megoldások

Tervezés, implementálás, üzemeltetés

A hálózatba kapcsolt eszközök ugrásszerű növekedésével az informatikai biztonság egyre inkább kulcskérdéssé válik a vállalatok és a kormányzati intézmények életében. A szakértői becslések szerint évente több, mint 50 millió biztonsági incidens történik világszerte.

Mindkét szektor számára elsődleges feladattá vált tehát hálózatuk védelmének biztosítása, annál is inkább, hiszen az erről szóló törvényjavaslat már kidolgozás alatt áll, amely szerint a kormányzati intézmények után a gazdasági élet kiemelt szereplőinek is ki kell építeniük számítógépes hálózatuk védelmi rendszerét, valamint jelenteniük kell a biztonsági incidenseket a kibervédelmi hatóság felé. A jogszabály várhatóan 2018 nyarán lép életbe.

Az Invitech Solutions kifejezetten az ügyfelek igényeit felmérve, személyre szabott, költséghatékony tűzfal megoldásokkal áll a rendelkezésükre. Szakemberei naprakész ismeretekkel, a piac egyik vezető professzionális védelmi megoldásait biztosítják a telepítéstől egészen a teljes rendszerfelügyeletig.Tudta? - Nem minden tűzfal nyújt megfelelő védelmet!

Tűzfal és tűzfal között számottevő különbségek lehetnek. Az operációs rendszerek és az úgynevezett SOHO router-ek zömében megtalálható a beépített tűzfalszolgáltatás, de ez nem minden esetben nyújt kielégítő védelmet. Az általunk kínált eszközzel egyszerre több gép, vagy akár több hálózat védelmét is biztosíthatja kibővített szolgáltatásokkal.

A szolgáltatás előnyei

  • Magas rendelkezésre állás
  • Webszerver védelem
  • Valós idejű monitoring
  • Személyre szabott dash board-ok
  • Ütemezett jelentések

Bízza ránk hálózata védelmét a tervezéstől kezdve, a kiépítésen át az üzemeltetésig, mindezt jól tervezhető havidíjas szolgáltatás keretein belül!

* Kitöltése kötelező

Miért az Invitech Solutions?

  • Közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az integrált informatikai és telekommunikációs szolgáltatások terén.
  • Ügyfeleink között a távközlési- és hírközlési vállalatok szinte minden típusa megtalálható ugyanúgy, mint egészségügyi intézmények, pénzintézetek, energetikai vállalatok vagy éppen légitársaságok.
  • Személyes szakértői támogatás: 7/24 órás üzemeltetéshez dedikált hibabejelentő és operátori csapat áll rendelkezésre.
  • Az Invitech Solutions tapasztalatára, munkatársaink szakértelmére, a legmodernebb technológiákra és integrált szolgáltatási portfóliónkra támaszkodva bármely ügyfelünknek optimális, testreszabott, egyedi megoldásokat nyújtunk.

Szolgáltatásokkal kapcsolatos információk

Segítünk feltárni cége új lehetőségeit

Szolgáltatásainkról és az önnek nyújtható előnyökről kérjen ingyenes személyes konzultációt szakértőinktől!

* Kitöltése kötelező
Töltő kép

Kérem várjon!

1467054913_icon-ios7-arrow-right