Társszolgáltatói ajánlatok

Az Invitech Megoldások Zrt. (a továbbiakban: Invitech), mint az INVITEL Távközlési Zrt. (a továbbiakban: INVITEL) jogutódja és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnöke között létrejött Hatósági Szerződés alapján az Invitech jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltatónak minősül a “Hívásvégződtetés egyedi, nyilvános helyhez kötött telefonhálózatban” megnevezésű nagykereskedelmi piacon („M3 Piac”), ennek következtében az átláthatóság kötelezettség teljesítése érdekében az Invitech a jelen honlapon közzéteszi a hívásvégződtetési szolgáltatás nyújtására vonatkozó feltételeit, valamint az alkalmazott hívásvégződtetési díjait.

Az Invitech az INVITEL jogutódja, ennek következtében az INVITEL referencia összekapcsolási ajánlata (INRIO) alapján is igénybe vehető az Invitech hálózatában történő hívásvégződtetési szolgáltatást. Az INRIO alapján elérhető szolgáltatások mellett az Invitech önállóan is nyújtja a hálózatában történő hívásvégződtetési forgalmi szolgáltatását a Budapest, XI. Neumann János u. 1. cím alatti telephelyén kialakított összekapcsolási pontján keresztül.

A Partner által az Összekapcsolási Szolgáltatásokért fizetendő, az alábbiakban felsorolt ellenértékek általános forgalmi adó nélkül értendőek.

 

Töltő kép

Kérem várjon!

1467054913_icon-ios7-arrow-right