Bonafarm: vetőmagtól a felvágottig

„A minőségi szolgáltatás, a meggyőző referenciák és a megfizethető ár miatt döntöttünk az Invitech mellett.”
Bodnár Jenő, a Bonafarm csoport IT szolgáltatások vezetője

 

A Bonafarm csoport folyamatos fejlődéséhez az Invitech is hozzájárul

Azért, hogy nap mint nap a jól megszokott, kiváló minőség juthasson a vásárlókhoz, az élelmiszeripari szakértelmen túl ICT technológiára is szükség van. Az Invitech szolgáltatásai technológiai hatékony és stabil támogatást nyújtanak a legnagyobb hazai élelmiszeripari vállalatcsoport dinamikus növekedéséhez.

„Cégcsoportunk olyan jelentős márkákat fog össze, amelyek kiemelt szereplői a magyar élelmiszeriparnak (Pick, Herz, Délhús, Ringa, Sole, Mizo, Chateau Teleki). Az évszázados hagyományok megőrzése mellett legalább ilyen fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, nem csak üzleti okokból, de a vásárlók igényeinek egyre magasabb szintű kiszolgálása érdekében is. A már jól megszokott hazai ízeket – amelyek tej- és hús termékeinket valamint borainkat fémjelzik – minden család ismeri, és így ezen termékek állandó helyet kapnak a bevásárló listákon” – fogalmazott Bodnár Jenő, a Bonafarm csoport IT szolgáltatások vezetője.

 

Megbízhatóság, rugalmasság és biztonság

A Bonafarm több mint 30 telephellyel rendelkezik az ország különböző pontjain, melyek összeköttetése az előállítási és a logisztikai folyamatok összehangolásához, optimalizálásához egyaránt szükséges. „Az Invitech technológiai szolgáltatásai hatékony és stabil megoldást nyújtanak számunkra, így hozzájárulnak ahhoz a háttérhez, amelynek segítségével biztosan tudjuk garantálni a megszokott ízeket” – mondta a vezető. „A minőségi szolgáltatás, a meggyőző referenciák és a megfizethető ár miatt döntöttünk az Invitech mellett. A telephelyeink összehangolása nagyon fontos számunkra, mivel folyamatos kapcsolatot kell biztosítanunk az agrárgazdasági és élelmiszerfeldolgozó vállalataink között, hiszen ezek tevékenysége egymásra épül. Olyan virtuális magánhálózatra van szükségünk, ami biztonságos és rugalmas megoldást nyújt számunkra, ezért választottuk az Invitech internet alapú virtuális magánhálózati megoldását. A vezetékes távközlési igényeinket pedig hagyományos és ISDN hangszolgáltatás biztosításával oldjuk meg, mely szolgáltatásokat szintén az Invitech nyújtja” – tette hozzá Bodnár Jenő.

 

Zavartalan működés

A Bonafarm számára kiemelten fontos a megbízható és stabil infokommunikációs háttértámogatás, hogy saját szakterületére, az élelmiszeriparra fókuszálhasson. Ezért is választotta partneréül az Invitecht, amely dedikált ügyfélmenedzserén keresztül kapcsolatot tart a cégcsoporttal, ezzel is biztosítva az IT szolgáltatások zavartalan működését.

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right