Colas Hungária Zrt.: Az építőipar élvonalában

„Telekommunikációs rendszereink telepítését, és a hozzájuk tartozó szolgáltatások biztosítását egy olyan partnerre kívántuk bízni, aki innovatív megoldásokkal, hatékonyan és ügyfélcentrikus módon, gyorsan reagál az igényeinkre. Az egyedi kiszolgálás és a hagyományos megrendelő-szolgáltató viszonynál proaktívabb hozzáállás is elnyerte a tetszésünket.”

Matejcsok Zsolt, a Colas Hungária Zrt. IT vezetője

 

A Colas csoport világvezető a közúti-, vasúti-, vízi- és légiközlekedés-kiépítésben, városfejlesztésben és környezetvédelmi beruházásokban. Magyar cégcsoportja 1991 óta vesz részt a hazai építőipari beruházásokban. Az elmúlt évtizedekben a Colas több mint száz kilométernyi gyorsforgalmi utat épített Magyarországon, de az autópálya- és útépítési feladatok mellett a különleges mérnöki létesítmények, valamint az érzékeny, komoly szervezést igénylő városrehabilitációs és közműépítési megbízások kivitelezőjeként egyaránt az iparág élvonalába tartozik.

A vállalat számára fontos volt, hogy az egész országot lefedő, összetett szolgáltatásokat nyújtó IT-partnert találjon a tevékenységéhez szükséges telekommunikációs háttér biztosítása érdekében. A cél kezdetben a legkülönfélébb informatikai rendszerek kiépítése volt oly módon, hogy a szolgáltatóval való kapcsolattartás ne bonyolódjon, az ügyfélkiszolgálás pedig egyúttal rugalmas, gyors és problémacentrikus legyen. A speciális igények és mindezek egy csomagban való kielégítése miatt is esett a választás az Invitech-re, akik az ár-érték arány, illetve a rugalmasság tekintetében is kedvezőbb ajánlattal tudtak előállni legnagyobb riválisukkal szemben.

Az Invitech a megállapodás keretében az internet-szolgáltatás mellett, a szerver hosting-ról, a videókonferencia-szolgáltatásokról, valamint analóg és IP-alapú telefonos megoldásokról is gondoskodik.   

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right