E.N.S.: így minden hírlevél biztosan célba ér

Az SMTP.hu szerverei az Invitech két adatközpontjában kaptak helyet

Havonta 50 millió levél, alig egy év alatt 500 százalékos növekedés, közel ezer elégedett ügyfél, köztük számos európai hírű marketingügynökség – így foglalhatnánk össze az E.N.S. Zrt. speciális hírlevélküldő fejlesztésének sikerét számokban. A hazai startup egyedülálló megoldása akár több millió e-mailből álló kampányok célba juttatását is lehetővé teszi, melyek dedikált csatornán keresztül, az ügyfelek által megtervezett időintervallumban kerülnek kiküldésre. Mindehhez az Invitech adatközpontjai nyújtanak megbízható hátteret.

 

Egyedülálló fejlesztés az önhibás küldések kiküszöbölésére

A legtöbb hagyományos SMTP-nél (Simple Mail Transfer Protocol – egyszerű levéltovábbítási protokoll) semmi garancia nincs arra, hogy a hírlevél valóban eljut a címzetthez, jóllehet az ügyfelek számára ez lenne a legfontosabb. Az E.N.S. Zrt. egyedülálló fejlesztésének köszönhetően a sikertelen önhibás küldések száma gyakorlatilag nullára csökken. A termék tudása és hatásfoka messze meghaladja a SPAM elvű szőnyegbombázás idejétmúlt megoldását.

„A hozzánk érkező ügyfelek korábbi szolgáltatójukkal átlagosan 100 kiküldött levélből 20 és 50 közötti mennyiséget juttattak el a címzettek szerverére, ám ennek jelentős része spambe került, így valójában csak 5-10 levél érkezett meg a felhasználóhoz. Az SMTP.hu használatával elérhető növekedés azonban akár 1000-2000 százalék is lehet, hiszen velünk minden levél célhoz ér, így megnő a termék iránti érdeklődés, megugrik a márka ismertsége, köztudatba kerülése” – fogalmazott Nagy Balázs, az E.N.S. Zrt. vezérigazgatója.

Annak érdekében, hogy az e-mailek kiküldése előre kiszámítható, megbízható környezetben történjen, az SMTP.hu szerverei az Invitech adatközpontjaiban találhatóak. Így nem csak a bizalmas adatok vannak tökéletes biztonságban, de a szolgáltatás is a lehető legmagasabb rendelkezésre állás mellett működhet.

Az E.N.S. Zrt-nél az SMTP.hu-val új online marketing és új hírlevél filozófiát építenek. Céljuk, hogy a megrendelőknek olyan marketingeszközt adjanak a kezébe, amely monitorozható, biztosan célba ér és a hírlevelet küldő cég márkájának jó hírét viszi. Az olvasóknak pedig olyan szerethető reklámhordozót kínálnak, amelyre valóban kíváncsiak, amely nem tolakodó és egy kattintással elolvasható, vagy kidobható.

 

Szakmai elismerés és nemzetközi terjeszkedés

A több mint 10 éves fejlesztési- és üzemeltetési múlttal rendelkező E.N.S. Zrt. SMTP.hu fejlesztése az Invitech InnoMax pályázat kisvállalati kategóriájában 2014-ben a legjobbnak bizonyult, míg a társaság előző évben keresőbarát tárhely szolgáltatásával is a dobogón végzett, akkor második helyezést ért el. Az SMTP.hu fejlesztéséhez nemzetközi szinten is alig akad hasonló megoldás: az E.N.S. Zrt. a hazai piac kiszolgálása mellett elsősorban Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Spanyolország, az Egyesült Államok és Ausztrália területén koncentrál termékexportra.

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right