GRoby: az online élelmiszervásárlás úttörője

„Az Invitech egymaga tudja nyújtani mindazon telekommunikációs és informatikai szolgáltatásokat, amelyekre szükségünk van, mindezt kedvező feltételekkel. A versenyképes árak mellett, a számunkra biztosított állandó rendelkezésre állás és a hatékony problémamegoldás is fontos szempont volt a választásnál.”

Nagy Sándor, a G’Roby. ügyvezetője

 

A G'Roby élelmiszer-szupermarket láncot 1992-ben alapították, a Budapesten működő bolthálózat jelenleg 5 üzletet üzemeltet. A társaság 1999-ben indította el házhozszállítási szolgáltatását, és Magyarországon az elsők között, 2000 tavaszán nyitotta meg online áruházát. Jelenleg mintegy 230 alkalmazott dolgozik a cégnél, amelynek éves árbevétele mintegy hatmilliárd forint.

A G’Roby olyan tevékenységet folytat, amelyben alapvető fontosságú a stabil internetkapcsolat, a telephelyek megbízható összeköttetése, illetve az olyan ügyfélkapcsolati szolgáltatások, amelyek segítségével megoldható az online rendelések felvétele, illetve a nagyszámú vásárló folyamatos kiértesítése.

Az Invitech bérelt vonali internet-szolgáltatása, IP-alapú telefonrendszere, valamint az olyan szolgáltatások, mint a telephelyek közötti VPN-kapcsolat biztosítása jelentett igazi megoldást a szupermarket-lánc által elvártakra. Mindemellett egy esetleges adatvesztés sem okozhatna komolyabb problémát a társaságnak, hiszen az Invitech a megfelelő back-up szolgáltatásról is gondoskodott.

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right