KÖBE: biztonságra szerződve

„Az adatközpontba való költözéssel olyan magas fokú rendelkezésre állást vásároltunk meg, amire beruházás keretében nem lett volna lehetőségünk.”
Mede Béla, a KÖBE informatikai igazgatója

 

A KÖBE számára szakszerű informatikai hátteret biztosít az Invitech 

A KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület hazánk legnagyobb magyar tulajdonú, nem életbiztosítója. A vállalat 1996-os alapítása óta töretlenül fejlődik és mostanra a hazai biztosítási piac meghatározó szereplőjévé vált: 8 telephellyel rendelkezik, és bevétele a 10 milliárd forintot is meghaladja, ügyfeleik száma pedig eléri a 180 ezret. Az immár 20 éve fennálló társaság számára mindig is ügyfelei elégedettsége volt a legfontosabb cél, amihez az elmúlt 6 évben az Invitech nyújt professzionális segítséget, megbízható IT partnerként.

 

KÖBE, a legbiztosabb döntés

A KÖBE lakossági területen személyes igényekre szabott biztosítási megoldásokat kínál, legyen szó otthon, jármű, vagy épp egyedi élethelyzetek biztosításáról. Természetesen számos lehetőség áll a vállalati ügyfelek rendelkezésére is, akik a széleskörű egyedi és flotta járműbiztosításokon túlmenően vállalati vagyon-, illetve csoportos személybiztosításokat is köthetnek. Az egyesület 2011 óta a MagyarBrands cím folyamatos elnyerésével immáron ötszörösen is elismertté vált a hazai márkák közt, a Superbrands és Business Superbrands 2015-ös ismételt elnyerésével pedig a KÖBE 2014 után újra az egyetlen olyan hazai biztosítóvá vált, amely a MagyarBrands mellett mindkét Superbrands díjat is birtokolja. Egy biztos, rengeteg információ áll rendelkezésére annak, aki a KÖBE széleskörű szolgáltatásai közül szeretné kiválasztani a számára legmegfelelőbbet, azonban keveset tudunk arról, hogy milyen IT háttér szükséges a cég megbízható működéséhez.

 

Stabilitás, megbízhatóság – közös alapok

A kimagasló eredményekhez olyan partnerre van szükség, aki tökéletes hátteret teremt a kiegyensúlyozott fejlődésre. A biztosítócég IT partnerének kiválasztásában a megbízhatóság, rugalmasság, stabilitás játszotta a fő szerepet. Mivel az Invitech ugyanezeket az elveket vallja, a közös alapból gyümölcsöző kapcsolat lett.

„A korábbi közös tapasztalatok alapján döntöttünk az ICT megoldásokat kínáló hazai szolgáltató mellett. Az Invitel Csoporttal való kapcsolatunk régi, és folyamatosan, lépésről-lépésre érte el azt a volument, ahol az együttműködésben jelent pillanatban tartunk. Az Invitech nagyon rugalmas és hasonlóan fontosnak tartjuk az ügyféligények feltárását, azok pontos megfogalmazását is.” – osztotta meg Mede Béla, a KÖBE informatikai igazgatója.

 

Középpontban az ügyféligények

A KÖBE nemcsak a biztosítási portfóliókat törekszik ügyfeleik igényeire szabni, hanem működési folyamataik kialakításakor is ez a fő szempont. Ennek megfelelően, az elmúlt években jelentős beruházást hajtottak végre, hogy a legmodernebb technológiájú adminisztrációs és informatikai háttérrel állhassanak az ügyfelek rendelkezésére. Ehhez pedig az Invitech ad szakszerű segítséget, kommunikációs és adatközponti szolgáltatások formájában, amely a jövőben is folyamatosan garantálni tudja a biztosító társaság zavartalan működését.

„A Kozma utcai adatközpontba való költözéssel a KÖBE szolgáltatás formájában olyan minőségű és magas fokú rendelkezésre állást vásárolt meg, amelyet beruházás formájában nem lett volna lehetősége – és értelmetlen is lett volna - megvalósítania. Emellett az informatikai infrastruktúra átalakítása megfelelő alapot biztosít ahhoz, hogy a kolokációval, azaz az adatközpontban történő szerverelhelyezéssel járó költségekre fedezetet nyújtson.” – foglalta össze az Invitech-szel való együttműködés legnagyobb előnyét Mede Béla informatikai igazgató.

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right