Lufthansa Systems Hungária: több mint 300 légitársaság kiszolgálása itthonról

„Társaságunk saját üzemeltetésű szervereinek és hálózati infrastruktúrájának keresett modern, maximálsan megbízható adatközpontot. Az ennek a kritériumnak való megfelelés, a remek lokáció és ár-érték arány miatt esett a cég választása az Invitech-ra.”

Mravik Péter, a Lufthansa Systems Hungária  IT vezetője

 

Cél: az ügyféligények megismerése

A Lufthansa Systems a világ egyik vezető IT-szolgáltatója a légi közlekedés területén. Rendszerintegrátorként tevékenységi körébe tartozik a légi közlekedés minden üzleti folyamatának támogatása: tervezési szolgáltatások, utasok és szállítmányok adatainak kezelése, pénzügyi rendszerek támogatása, repülési műveletek informatikai hátterének biztosítása, operatív légijármű javítási és karbantartási munkák segítése. Ebben az iparágban az informatikai megoldások fejlesztésében és finomításában az egyik legfontosabb szempont, hogy az minél jobban segítse az utasok és ügyfelek igényeinek, viselkedésének megismerését, és ezen információk feldolgozását intelligens IT-megoldásokon kersztül biztosítsa a légitársaságok számára.

 

Modern, maximálisan megbízható adatközpont

A Magyarországon közel 300 főt foglalkoztató, hatmillárd forint feletti árbevételt elérő vállalat több mint 300 légitársaságot szolgál ki hazai telephelyéről. A társaság saját üzemeltetésű szervereinek és hálózati infrastruktúrájának keresett modern, maximálsan megbízható adatközpontot. Az ennek a kritériumnak való megfelelés, a remek lokáció és ár-érték arány miatt esett a cég választása az Invitech-ra, amely már korábban is biztosított ketreces szerver elhelyezést a Lufthansa Systems Hungáriának, a legutóbbi  megbízás keretében pedig már a sötétszál összeköttetést is innen veszik igénybe.

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right