Momert: mérlegen az informatikai szolgáltatások

„Az Invitech magas színvonalú szolgáltatásaival biztosította a vállalat növekedéshez szükséges professzionális szakmai hátteret.”
Urbán László Imre, a Momert Zrt. vezérigazgatója

 

A Momert Zrt.-nél a szolgáltatás színvonala, megbízhatósága, illetve a megfelelő ár-érték arány döntött 

A Momert Zrt. közel 2,7 milliárd forintos árbevétellel büszkélkedő, 250 főt foglalkoztató vállalat, amely jelenleg 113 terméket gyárt és szállít a világ különböző pontjaira. Az Invitech kezdetben csak telefonszolgáltatást biztosított a vállalatnak, de a sikeres együttműködésnek köszönhetően a cég újra az Invitecht választotta IT partneréül és kibővítette a vele kötött szerződését egyéb szolgáltatásokra is.

A Momert Zrt. közel 50 éves múltra visszatekintő, magyar vezetésű vállalkozás, fő profilja a különböző típusú mérlegek és más háztartási kisgépek, babaápolási és egészség-megőrzési termékek gyártása, forgalmazása. A cég sikereit a piaci igényekhez való sikeres alkalmazkodásának, minőségi termékeinek és vásárlóközpontú cégpolitikájának tulajdonítja. A társaság kiemelten fontosnak tartja a megbízható partner kiválasztását az egyes részfeladatokra. A Momert és az Invitechsikeres együttműködése is ennek szellemében bővült az elmúlt években.

A dunaújvárosi székhelyű vállalat számára a legfontosabb erények a megbízhatóság, kiegyensúlyozott teljesítmény és szakmai elismertség, ezért számukra az Invitech tűnt az optimális választásnak az IT feladatok kiszolgálására.

„A bővülő szolgáltatási kör az IT-feladatok és ezekre fordított költségek folyamatos növekedését hozták magukkal az elmúlt években, az Invitech pedig, magas színvonalú szolgáltatásaival biztosította a vállalat növekedéshez szükséges professzionális szakmai hátteret. A konkurens cégektől kapott ajánlatok elfogadása esetén nem láttuk biztosítottnak a folyamatosságot, a megbízható szolgáltatási és pénzügyi kapcsolatot” – foglalta össze Urbán László Imre, a Momert Zrt. vezérigazgatója, miért billent az a bizonyos mérleg a korszerű informatikai megoldásokat kínáló cég felé. A szolgáltató kiválasztásakor elsősorban a szolgáltatás színvonala, megbízhatósága, illetve a megfelelő ár-érték arány döntött.

 

A levelezőrendszertől a szoftverüzemeltetésig

Az elektronikus levelezés folyamatos fejlődése és bővülése, valamint az internet szerepének felértékelődése vezetett odáig, hogy a korábban a saját vállalkozás keretein belül megszervezett IT feladatok megvalósításához külső partnert keressen a cég. A weboldalak problémamentes, zavartalan működéséért jelenleg nemcsak a bérelt-vonalas internetet, hanem a levelező és webszerver virtualizációját és a levelező szerveren a szoftverüzemeltetést is az Invitech végzi.

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right