Nilfisk Production Kft.: Ipari méretekhez igazítva

„A Nilfisk Production Kft. magyarországi gyártóüzemei jelentős szerepet töltenek be a globális ügyféligények kiszolgálásában. A telephelyeink közötti kommunikációs hálózat megbízható, professzionális működése alapvető fontosságú abban, hogy mi a fő tevékenységünkkel tudjunk foglalkozni. Az Invitech ezt nemcsak jó ár-érték arányú szolgáltatásával, de kiváló szakmai hozzáállásával is segíti.”

Pap Zsolt, a Nilfisk Production Kft. IT Principal Consultantja

 

A Nilfisk a világ egyik vezető takarító berendezés gyártója. Megbízható, felső kategóriás termékeit üzleti, ipari felhasználók részére gyártja. A cégcsoport központja Dániában található, és több mint 40 országban rendelkeznek értékesítési képviselettel. Erős forgalmazói hálózatuk révén pedig száznál is több országban vannak jelen professzionális termékeikkel. Gyártó üzemeik megtalálhatóak Ázsiában, Európában, illetve Észak- és Dél-Amerikában is. A több mint száz éves múltra visszatekintő cég termékpalettáján padlóápoló berendezések, porszívók, magasnyomású mosók, kültéri tisztító-, illetve karbantartó gépek is megtalálhatók. Magyarországon két gyárral van jelen a társaság.

A Nilfisk Production Kft. magyarországi telephelyeinek hálózati infrastruktúráját kívánta fejleszteni. Az Invitech-ra a megoldásszállító kedvező árú, minőségi szolgáltatásai  miatt esett a választás. A bérelt vonali internet-szolgáltatás mellett (Prémium SLA backup szolgáltatása), Adatpartner E-LINE összeköttetés kialakítása, ADSL IP VPN adatkommunikációs és ISDN-hálózati szolgáltatás kialakítása szerepelt a megbízásban. A szigetszentmiklósi és nagykanizsai gyáregységekben zajló IT-fejlesztésekből adódó üzemeltetési és karbantartási feladatok érdekében egy hosszú távú együttműködést alakítottak ki a felek. A Nilfisk Production Kft. állandó szolgáltatói szerződést kötött L2VPN és a megfelelő kommunikációs csatornákat biztosítására is.

 
Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right