Rosenberger Magyarország Kft.: Biztos informatikai háttér a növekedéshez

„Teljes kommunikációs hálózatunk kiépítéséhez az Invitech-t választottuk, hiszen korábban már igénybe vettük egyes szolgáltatásait, ár/érték arányban pedig továbbra is kiemelkedőek. Együttműködésünk során ismét rugalmas hozzáállást, professzionális kiszolgálást és jelentős költségmegtakarítást tapasztaltunk.”

Elsässer Imre, a Rosenberger Magyarország Kft. Informatikai vezetője

 

A Rosenberger név egyet jelent a legmodernebb technikával, minőséggel és kreativitással, már több mint fél évszázada. A vállalat a magasfrekvenciás és a száloptikai technológiában alkalmazott összeköttetések gyártásában világszerte vezető pozíciót tölt be. Számos neves cég tartozik ügyfelei közé a mobil- és a telekommunikáció, információs technológia, orvosi elektronika, ipari méréstechnika, autóipari elektronika és az elektromos autók gyártásának terén.

A Rosenberger régóta kapcsolatban állt már az Invitech-szel, az elektrotechnikai berendezéseket gyártó cég korábban már igénybe vette az informatikai és telekommunikációs társaság megoldásait az LTO-rendszerű biztonsági adattárolás kapcsán, de hangalapú, valamint internetes szolgáltatásokat is innen kért telephelyeire. Teljes kommunikációs hálózatuk redundáns, bel- és külföldi végpontokkal ellátott kiépítéséhez, illetve szélessávú Carrier Ethernet szolgáltatás igénybevételéhez szintén az Invitech-t választották. A szolgáltató rugalmasan, mindössze négy hetes kiépítési határidővel vállalta a projekt kivitelezését. A beruházásnak köszönhetően huszonöt százalékkal csökkentek a Rosenberger informatikai költségei.

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right