Rossmann: belső egyensúlyban a szépségért

Az Invitech dedikált ügyfélmenedzserén keresztül folyamatosan segítségünkre van a tanácsadásban és az összeköttetésben is.”
Bakos János, a Rossmann informatikai vezetője 

 

A minőségi márkatermékeiről ismert Rossmann az Invitech magas szintű szolgáltatásait választotta

A német háttérrel rendelkező, és ma már Európa hat országában tevékenykedő Rossmann több mint 20 éve van jelen hazánkban. 1993-ban Debrecenben nyílt meg első itthoni üzletük, mára pedig ország szerte majdnem 200 helyen találhatjuk meg a hazánkban egyik legismertebb és legmeghatározóbb drogéria-hálózatot boltjait. Ennek oka, hogy a magyar családok fürdőszobáinak polcaira a Rossmannban vásárolunk, hiszen a megközelítőleg 14 ezer forgalmazott termék közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

„Infokommunikációs partnerünk kiválasztásakor mindenképp egy országos hálózattal és lefedettséggel rendelkező szolgáltatót kerestünk, aki stabil hálózati kapcsolatot garantál. Viszont tudatában vagyunk, hogy ezek a rendszerek bármely stabilak is, néha történhetnek problémák, így a magas rendelkezésre állás és a megfelelő szintű támogatás is fontos tényező volt a számunkra. Az Invitech dedikált ügyfélmenedzserén keresztül folyamatosan segítségünkre van a tanácsadásban és az összeköttetésben is, emellett pedig 7/24-es rendelkezésre állást biztosítanak a számunkra” – mondta Bakos János, a Rossmann informatikai vezetője.

 

Nekem való minőség

A Rossmann bolthálózatának szélesedésével szükség volt egy olyan összefogó rendszerre, amellyel könnyen átlátható struktúrát alakíthat ki a cég Magyarországon. Az évek során egyre több helyen nyitott új üzleteket a drogéria, mellyel több vásárló és még nagyobb felelősség is járt, hiszen a vevők nap mint nap számítanak a Rossmannra. Ezt csak pontossággal és precizitással, nem utolsó sorban pedig modernizálással lehet garantálni a vásárlók számára. Éppen ezért a vállalat 2005 óta működik együtt az Invitech-szel, és fejleszti IT struktúráját, valamint a bolti hálózat fizikai kiépítésében is segít.

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right