Systech: virtuális szűrővel az üzletfolytonosságért

„A túlterheléses támadások elleni védelem kiemelten fontos számunkra, ugyanis így tudjuk garantálni ügyfeleink számára a folyamatos üzletmenetet.”
Kárpáti Kornél, a Systech ügyvezető igazgatója

 

A hosting szolgáltató szervereit az Invitech védi a túlterheléses támadásoktól

Egyre nagyobb problémát jelent a cégek számára a DDoS-, vagyis a túlterheléses támadások számának folyamatos növekedése. Az üzletfolytonosságot komolyan veszélyeztető jelenség Magyarországon is egyre gyakrabban fordul elő, és ma már bármilyen méretű vállalatot, illetve szervezetet érinthet. A magas szintű szerver hosting szolgáltatásokat nyújtó Systech számára ezért nem volt kérdés, hogy megéri-e igénybe vennie az Invitech újonnan bevezetett, DDoS támadások elleni védelmi megoldását.

 

Zavartalan működés az év minden napján

A Systech Global Kft. 2001-es indulása óta van jelen a magyar szerver hosting piacon, amelyen azóta meghatározó szerepet tölt be. A cég folyamatosan új fejlesztésekbe kezd, hogy lépést tudjanak tartani a nemzetközi szerverhosting piac kihívásaival, és ügyfeleik egyedi igényeit is ki tudják elégíteni. Mindennek köszönhetően a vállalat nagyszámú elégedett ügyfélkörrel rendelkezik.

A cég számára kiemelten fontos a magas fokú biztonság, a legszigorúbb ipari szabványoknak megfelelő rendelkezésre állás, a nap 24 órájában elérhető rendszerfelügyelet. A Systech emellett nagy hangsúlyt helyez az ügyfélszolgálat segítőkész hozzáállására, illetve az optimális környezeti feltételek biztosítására, nem utolsósorban pedig költséghatékony, kis fogyasztású eszközöket is kínálnak. A cég rugalmasan viszonyul ügyfeleihez és gyorsan reagál a felmerülő kérdésekre is. A Systech magas szintű szolgáltatásai miatt választotta az Invitecht, amellyel már több éve partneri viszonyban állnak

 

Túlterheléssel támadnak a kiberbűnözők

Az utóbbi években egyre fontosabbá vált az IT biztonság, különösen annak tükrében, hogy egyre több túlterheléses támadás (DDoS) történik különböző célpontok ellen. Egy ilyen esemény során különböző kiberbűnözők akár földrajzilag is több helyen lévő számítógépen szereznek jogosultságot és elérést, melyeket hálózatba rendeznek és felhasználnak egy adott weboldal elérhetetlenné tételére. Ezzel túlterhelik az adott szolgáltatást és megszakítják az üzletfolytonosságot, a weboldalt kiszolgáló szerverek működését pedig ellehetetlenítik.

Egy weboldal, webshop, netbank, de bármilyen egyéb, internet-eléréshez kapcsolódó szolgáltatás akár csak pár órás leállása is rendkívüli üzleti veszteségekkel, illetve a költségek komoly megugrásával járhat, így kiemelt jelentőségű a DDoS támadások elleni hatékony védelmi eszközök bevezetése. A Systech ebben a tekintetben is kiváló társra talált az Invitechben.

 

Hatékony védelemmel elháríthatók a támadások

A Systech már több éve igénybe veszi az Invitech kimagasló színvonalú és biztonságú adatközponti szolgáltatásait. Az IT cég egyik ügyfelét ugyanakkor az utóbbi hónapokban több DDoS támadás is érte. A Systech számára az tűnt a leghatékonyabb és legbiztonságosabb megoldásnak, ha az Invitech DDoS védelmi szolgáltatását veszi igénybe. A cég az Invitech 2G sávszélesség L4, hálózati szintű védelmi csomagját választotta, mellyel a teljes adatforgalom folyamatosan áthalad a központi szűrő rendszeren, támadás esetén pedig a rendszer azonnali tisztítást végez.

A Systech megelégedésére a megrendelt védelemmel folyamatosan és biztonságosan szolgáltathat ügyfeleinek, ráadásul a megelőzéssel komoly összegeket tudnak megtakarítani egy esetleges támadás során keletkező veszteségekhez képest. „A túlterheléses támadások elleni védelem ma már kiemelten fontos számunkra, ugyanis így tudjuk garantálni ügyfeleink számára a folyamatos üzletmenetet. Az Invitech kedvező árú és minőségi szolgáltatásával ezt maximálisan biztosítani tudjuk” – fejtette ki Kárpáti Kornél, a Systech ügyvezető igazgatója.

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right