Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.: egyedi igények, egyedüli megoldás

„Az eszközök telepítése rövid idő alatt megtörtént. A tesztüzem során megbizonyosodtunk arról, hogy a technológia valóban képes a stabil és gyors internetkapcsolat kialakítására és folyamatos biztosítására. A kollégák tapasztalatai nagyon jók, számunkra egyértelmű, hogy érdemes hosszú távra is igénybe venni a szolgáltatást.”

Pogány Gábor, a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. informatikai vezetője

 

Ahol több kell, mint a hagyományos megoldás

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. az Észak-alföldi régió és egyben Magyarország egyik legjelentősebb víziközmű-szolgáltatója, amely három nagy állami tulajdonú regionális- és több települési rendszer üzemeltetésével, közel 600 000 lakos ivóvíz ellátásáról gondoskodik. A társaság mintegy öt éve ügyfele az Invitech-nak, közműszolgáltatóként pedig számos, professzionális odafigyelést igénylő informatikai és telekommunikációs megoldást vesz igénybe.

 

A társaság egyik telephelyén, Törökszentmiklós közelében, de a lakott területektől távol eső szennyvíztelepen szükségessé vált egy stabil, nagy sávszélességű internetkapcsolat kialakítása az objektum állandó megfigyeléséhez. A létesítmény földrajzi elhelyezkedése miatt, a hagyományos megoldások nem jöhettek szóba, az új vezeték kiépítése pedig nem lett volna rentábilis. A mobilinternetnél viszont megbízhatóbb, stabilabb összeköttetést igényelt a társaság számára szükséges szolgáltatás.

 

IP-alapú hálózat intelligens kamerarendszerhez

A speciális igények miatt került előtérbe az Invitech egyik rendkívül megbízható, innovatív rendszere. Az „integrált wifi és kamera” szolgáltatás pont az ilyen földrajzi adottságokkal rendelkező, a lakott területektől távolabb eső, gyengébb lefedettségű helyszínek számára jelent megoldást, és ebben a kategóriában egyedüli termék a piacon. Az itt kialakított technológia az internetkapcsolat biztosításán túl, nagy fényérzékenységű, HD-felbontású IP-kamerák üzemeltetésére is alkalmas, ezáltal lehetővé vált a valós idejű streaming szolgáltatás biztosítása is. A létesítmény dolgozói pedig már a tesztidőszak után pozitív tapasztalatokról számolhattak be a fejlesztés kapcsán.

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right