UNIX Autó Kft.: 149 kirendeltség, állandó összeköttetés

„Piacvezető vállalatként nagyon fontos, hogy minden tekintetben professzionális infrastruktúrával segítsük telephelyeink működését, kollégáink munkáját, és rajtuk keresztül lényegében ügyfeleinket. Az Invitech szolgáltatásának színvonala, annak ár-érték aránya minden tekintetben találkozott az igényeinkkel.”

Mucsi Krisztián, IT Üzemeltetési Vezető

 

Az UNIX Autó Kft. Magyarország piacvezető autóalkatrész-kereskedő vállalata. A közel háromezer főt foglalkoztató társaság több mint 400 beszállítóval áll kapcsolatban, és mintegy 10 millió darabos raktárkészlete kirendeltségein, viszonteladóinál és szervizeiben is elérhető. A cég Magyarország mellett, Romániában és Szlovákiában is jelen van. A három országban, összesen 149 kirendeltséggel rendelkezik.

Az UNIX számára, tevékenységéből adódóan nagyon fontos telephelyeinek internetes összeköttetése, méghozzá egy nagyfokú biztonságot garantáló, magas rendelkezésre állást és nagy sávszélességet biztosító szolgáltatás keretében. 

Az Invitech bérelt vonali internet-szolgáltatása rendkívül stabil, megbízható és kiváló ár-érték arányú választást jelentett a piacvezető autóalkatrész-kereskedő vállalatnak. Emellett pedig az ADSL alapú back-up szolgáltatásnak köszönhetően az üzemkiesés kockázata rendkívül minimális a cég esetében, hiszen az Invitech erről is gondoskodik az együttműködés keretében.

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right