{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Társadalmi felelősségvállalás - Invitech InnoMax Díj

Kedves Pályázó!

A 2019-es InnoMax Díj pályázási szakasza lezárult. Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelte társaságunkat. A beérkezett pályaművek feldolgozását megkezdtük.

Jövőre is számítunk részvételére!

Üdvözlettel,

Az Invitech InnoMax Csapata

Az Invitech 2010-ben alapított díjának célja, hogy felhívja a figyelmet a civil szférában tevékenykedő innovatív megoldásokat alkalmazó szervezetekre, illetve számukra megjelenési felület, szolgáltatások és know-how formájában támogatást nyújtson.

Invitech InnoMax Díj

Felismerve, hogy a korszerű technikai eszközök és a naprakész szaktudás átadása elsősorban a nonprofit szervezetek számára jelenthet komoly segítséget, pályázatunk alapvetően a civil szféra szereplőinek kíván szolgáltatások, megjelenési felület és know-how formájában segítséget nyújtani.

Invitech InnoMax Díj története

A 2010-ben alapított díj eredeti célja az innovatív, kreatív megoldásokat alkalmazó partnereink számára való megjelenési lehetőség biztosítása volt.
2014-től a díjazott vállalkozások köre új kategóriával bővült: immár a nonprofit és civil szféra szervezetei is pályázhatnak projektötleteikkel, 2015-től pedig a pályázat nyitottá vált az ország valamennyi vállalkozása számára.
2016-től a díj fókuszába a közérdeket szolgáló innováció képviselői kerültek, 2018 óta pedig a civil szervezetek segítésére, technológiai fejlesztésére koncentrálunk.
Az InnoMax kezdeményezés az évek alatt valódi üzleti klubbá nőtte ki magát, ahol a részvevők folyamatosan építhetik kapcsolataikat, eszmét cserélhetnek - miközben természetesen továbbra is pályázhatnak az InnoMax Díjra!