{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Teams Connect

Növelje Ön is vállalkozása hatékonyságát! A Microsoft Teams és a kapcsolódó telefonszolgáltatás a legmagasabb szintre emeli a cégen belüli kommunikációt. Indítson és fogadjon telefonhívásokat Teams-es keresztül, bárhol, bármikor, bármely eszközén!

Teams Connect Invitech

Telefonáljon Teams-szel keresztül, most jelentős kedvezménnyel. 0 Ft kiépítési díj, akár 30% kedvezmény!

Mit kínálunk Önnek?

A gondtalan telefonálás élményét kínáljuk, helytől függetlenül bárhonnan indíthat és fogadhat hívásokat, bármelyik eszközén, legyen az PC, mobiltelefon, tablet, vagy asztali készülék.

Hozza ki a legtöbbet O365 előfizetéséből, a Teams Connect szolgáltatásai biztosan kielégítik majd szervezete igényeit.

Invitech Teams Connect konzultáció támogatás bevezetés

Korlátlan hívások

A Teams alkalmazással a vezetékes telefonszámokról akár korátlan beszélgetéseket biztosíthat alkalmazottainak, teljes körű hívási lehetőségekkel. Nagyszerű választás azoknak az ügyfeleknek, akik a lehető legegyszerűbb telefonálási lehetőséget szeretnék nyújtani a felhasználóknak.

Telefonrendszer

A Teams Telefonrendszer hívásvezérlési és alközponti lehetőségeket biztosít, így hatékonyan helyettesíti a helyszíni telefonos hardvereket. Számos alközponti funkciót biztosító platform rugalmasan, az Ön igényeire szabva skálázható.

Jövő a jelenben: integrált kommunikációs megoldások (blogbejegyzés)

Csapatmunka a XXI. században: a céges együttműködés evolúciója (blogbejegyzés)

Válasszon termékeket az árajánlathoz!

Miért érdemes a Teams-ből telefonálni?

Egyszerű

A telefonrendszer az Office 365 előfizetésen keresztül működik, ami egyszerűen beállítható́ és egyszerűsíti a szervezet telefóniával kapcsolatos igényeit, ehhez nincs másra szüksége, mint a megfelelő O365 előfizetésekre, illetve az Invitech által kínált szolgáltatási csomagra.

Megbízható́

A telefonhívás biztonságos felhőn keresztül az O365 rendszerben történik, kiemelkedő rendelkezésre állással.

Csökkenti a kiadásokat

Nincs szükség meglevő fizikai alközponti rendszerének modernizációjára, üzemeltetésére, a szolgáltatás keretén belül minden szükséges funkciót biztosítunk. Időt és pénzt takarít meg, a szolgáltatással nincs szükség helyi telefonos infrastruktúra telepítésére és karbantartására.

Teljes értékű, komplett megoldás

Gondoskodunk a telefonszámok hordozásáról, a hálózatok illesztéséről. Versenyképes tarifákat kínálunk, akár korlátlan belföldi hívással.

Teams Connect eszközök

Minden feladathoz találhat megfelelő Teams eszközt

A minősített eszközök megbízható és kiváló minőségű hangot és videót biztosítanak. Válassza a megfelelő Teams-eszközöket az optimális hívásélményért.

Gyorsabb

Teams eszközöket használva gyorsan csatlakozhat, és máris megkezdheti az együttműködést másokkal. Egyetlen érintéssel kezdeményezhet értekezleteket és hívásokat.

Munka bárhonnan

A bármilyen helyen és munkastílusban való́ használatra alkalmas eszközökkel Ön választhatja meg, hogy hol és hogyan szeretne dolgozni.

Microsoft Teams Konferencia

Egyetlen érintéssel, időben kezdheti meg az értekezleteit, gazdag, HD minőségű̋ hang- és videó élményben lehet részé, és egyszerűen oszthat meg tartalmakat a helyszíni és távoli résztvevőkkel.

Válasszon termékeket az árajánlathoz!

Vissza a Vállalati szolgáltatások gyűjtő oldalra!