{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Blog

Peremhálózat a cloud helyett - vagy mellett?

A számítási- és tárolási kapacitás felhőbe való kiszervezésének évtizedes trendjével megy szembe az edge computing. Miért és mikor van szükség a peremhálózatra?

Automatizált támadások ellen SOAR-ral

A kiberbiztonság még soha nem volt olyan fontos, mint napjainkban: záporoznak a támadások, a hackerek pedig nem kímélnek senkit, sőt az egyre szofisztikáltabbá és automatizáltabbá váló incidensek, a védelem oldaláról is új megküzdési stratégiát követelnek. Itt jön képbe a furcsa hangzású betűszó, a SOAR, ami komplex, masszív és automatizált védelmi megoldást kínál.

Mire használják a világ legerősebb szuperszámítógépét?

Hivatalosan is debütált a világ első, exascale teljesítményű számítógépes rendszere, ami lehet, hogy csak papíron számít a legerősebbnek.

A KKV-k számára elengedhetetlen IT-szolgáltatások

Két évnyi intenzív távmunka és hibrid munkavégzés tapasztalataival felvértezve nem is kérdés, hogy a villámgyors internet vagy a kollaborációs irodai alkalmazások elengedhetetlenek a kkv-k számára.

Egyensúly a szervezet üzleti igényei, és IT biztonsági képességei között

Durván növekszik a kiberfenyegetettség és a 2022-es évet firtató tanulmányok sem sejtetnek sok jót. Elékezett az idő, hogy a mérlegeljük: SOC-ba menjünk vagy tönkre?

CIMKÉK:

Zero trust: A bizalmatlanság kora

Kétkedni emberi dolog, az elmúlt két évben pedig nemcsak emberivé, hanem kifizetődővé vált a nulla bizalom elve. Bármennyire is ambivalens, a legjobb dolog, amit egy vállalatvezető ma megtehet a maximális céges biztonságért az, hogy megvonja a bizalmat.

Mennyire nehéz munkaerőt találni az adatközpontba?

Évek óta közhely, hogy informatikust, pláne jó informatikust egyre nehezebb találni. Folyamatosan digitalizálódó világunkban csak nő az igény a szakemberek iránt, és ebből a helyzetből az adatközpontok üzemeltetői sem vonhatják ki magukat.

Kubernetes: maximális üzletfolytonosság konténertechnológiával

Költséghatékony, rugalmas és rengeteg automatizációs lehetőséget kínál a konténertechnológia, melynek egyik legfontosabb képviselője a nyíltforrású Kubernetes.

Kiszervezni vagy nem kiszervezni: az már nem kérdés többé!

Az outsourcing avagy kiszervezés nem újkeletű jelenség, ha bérszámfejtésről vagy épp logisztikáról van szó. Az IT területet kiszervezése azonban még csak most kezdi virágkorát élni.

Georedundancia az adatbiztonság szolgálatában

A földrajzilag elosztottan redundáns hálózati rendszerek több olyan kockázattal szemben is védik az ügyfél adatait, melyek ellen még egy magas biztonságú és rendelkezésre állású, de önmagában álló adatközpont sem jelent száz százalékos védelmet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16