{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Blog

IT biztonság: mire figyeljünk 2021-ben?

Íme néhány komoly kockázat, ami a vállalatokra leselkedik.

A felhőszolgáltatások jövője

Életünk nagy része már ma is felhőben zajlik. Utánajártunk, merre tart a technológia.

Adatrobbanás és sebességi rekord hagyományos optikai hálózaton

A Londoni Egyetem (UCL) kutatói megdöntötték az optikai kábelen keresztül történő adattovábbítás világrekordját, olyan általuk fejlesztett technológiát használva, amely a már meglévő hálózati infrastruktúrán is használható lesz majd.

A pénzügyi szektor digitalizációs trendjei

Az innováció és tech forradalom a bankszektort is elérte: erre a fintech, azaz a pénzügyi szolgáltatásokat a modern technológiai megoldásokkal ötvöző IT iparág a bizonyíték.

Az örök kihívás: nagyvállalati mobileszköz-menedzsment

Hogyan vonhatjuk ellenőrzésünk és irányításunk alá, és tehetjük biztonságossá a teljes céges mobil eszközparkot? Cikkünkben utánajártunk.

DDoS: Nemzetközi támadáshullám érte el Magyarországot is

Az internetes bűnözés egyik legrégebbi formája az elosztott szolgáltatásmegtagadással (DDoS -Distributed Denial of Service) járó támadás. Már hazánkat is elérte, a nagy szolgáltatók ugyanis rendkívüli intenzitású túlterheléses (DDoS) támadásról számoltak be.

Hogyan válasszuk felhőszolgáltatót?

Ma már kevésbé a technológia, mint inkább az üzemeltetés az, ami meghatározza egy szolgáltató értékét. Utánanéztünk, hogy mindez mit is jelent.

Földi irányítóközpontunk, a Security Operation Center

A SOC olyan, mint egy frontvonal: nem is gondolnánk, hányféle potenciális veszélytől óvja éjjel-nappal az ügyfelek rendszereit. Posztunkban betekintünk a kulisszák mögé.

Az informatika behálózza világunkat, az IT biztonság sem szigetelődhet el

Grzegorz Nocont, a Sophos rendszermérnökét kérdeztük a legújabb informatikai biztonsági tendenciákról Közép- és Kelet-Európában.

CIMKÉK: IT biztonság
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11