{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Elindult az Invitech Solutions blog

Elindítottuk az Invitech Solutions blogot

Az infokommunikáció száguldó világában egyre nehezebb eligazodni. Eközben a vállalatok üzleti döntéseiben mind fontosabb szerepet kapnak azok a lehetőségek, melyeket a korszerű informatika biztosít számukra. Felelős szolgáltatóként ezért nem csak fejlett megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek, de más módon is szeretnénk segíteni a cégeket eligazodni ebben az egyre bonyolultabb világban.

Az Invitech Solutions blogot ezzel a céllal hoztuk létre. Legyen szó akár a cégünket érintő hírekről és vezetőink által adott szakmai interjúkról, akár az üzleti megoldásainkról (mint például az IP telefóniáról, az adatközponti megoldásainkról, vagy az IT biztonságról), ezeket és számos más témát azért érintünk szakszerűen, de érthetően tálalva, hogy partnereink gazdasági, műszaki és IT döntéshozói számára érdekes, tartalmas információval szolgálhassunk, ezáltal is segítve őket üzleti döntéseik meghozatalában.

Rovataink:

 

Találkozzunk a social media csatornáinkon is!

 

Invitech Solutions

Az Invitech Solutions Magyarország egyik legnagyobb üzleti infokommunikációs szolgáltatója. Az Invitel Csoporthoz tartozó társaság ügyfelei között közép- és nagyvállalatok, valamint közintézmények is megtalálhatóak, emellett a távközlési szektor több száz szereplőjének biztosít nagykereskedelmi szolgáltatásokat. Az Invitech Solutions önálló márkaként tavaly lépett a piacra, de az Invitel Csoport vállalati és nagykereskedelmi üzletágának alapjain létrejött társaság már mintegy két évtizedes tapasztalattal rendelkezik.