Az Invitech a magyar üzleti telekommunikációs és informatikai piac meghatározó szereplője. 2018 májusáig az Invitel Csoport részét képezte, amelynek egyik fontos pillére volt az üzleti élet nagyobb szereplőinek, intézményeknek professzionális, többek között adatközponti- és felhőszolgáltatásokat biztosító Invitech ICT Services Kft. Az Invitech jelenleg több mint 6 ezer vállalat és intézmény, valamint további 250 nagykereskedelmi partner számára nyújt magas színvonalú szolgáltatásokat.

A több mint húszéves tapasztalattal rendelkező cégcsoport, amely számos korábbi távközlési vállalat fúziójaként jött létre, 2016. június 30-tól 2018 május 30.-ig folytatta Invitel Csoport néven a tevékenységét. A cégcsoport lakossági és kisvállalati üzletágának, az Invitel Távközlési Zrt.-nek a DIGI Kft. általi felvásárlását követően önállóvá váló Invitech-re mindig is jellemző volt a folyamatos megújulás képessége, a saját fejlesztéseire, a számos szakterület együttműködésével kialakított tudásbázisára, valamint az elhivatott, mintegy 650 fős professzionális szakember gárdájára építve.

A közép- és nagyvállalati, intézményi, valamint nagykereskedelmi ügyfelek professzionális kiszolgálását végző Invitech szakértő partnerként nem csak műszaki részfeladatokra kínál megoldásokat, hanem összetett üzleti problémákra is képes komplex válaszokat adni, így biztosítva az ügyfelek informatikai és telekommunikációs igényeinek teljes körű ellátását, kiterjedt országos hálózatának segítségével. A társaság sokrétű IT-, adatközponti- és felhőszolgáltatásait, adatátviteli és telekommunikációs megoldásait többek között távközlési vállalatok, egészségügyi intézmények, pénzintézetek, energetikai vállalatok és szállítmányozási cégek is igénybe veszik. Az Invitech célja, hogy ügyfeleit és partnereit működésének középpontjába helyezve, a mindennapokban is elérhetővé tegye a legkorszerűbb technológiákat.

 

Ha többet szeretne megtudni az Invitechről, akkor töltse le cégbemutatónkat itt.

The company brochure can be downloaded here.

 

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right