David Blunck Vezérigazgató, Igazgatóság Elnöke

David Blunck 2015 elejétől az Invitel Csoport, 2018 júniusától az Invitech vezérigazgatója, ezt megelőzően 2012 óta a vállalat pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett. Az Invitel Csoporthoz történő csatlakozása előtt pénzügyi vezetői pozíciókat töltött be a Colt Technology Services, a Delta Air Lines és az American Airlines cégeknél az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. David Blunck egyetemi tanulmányait a Georgetown Egyetemen (USA) folytatta, majd az Indiana Egyetemen (USA) szerzett MBA fokozatot.

Gerald Grace CFO, az igazgatóság tagja

2017 szeptemberétől Gerald Grace az Invitel Csoport, 2018 júniusától az Invitech pénzügyi vezérigazgató-helyettese. A szakember mintegy húsz éves iparági tapasztalattal rendelkezik a távközlési szektorban. Az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően a hosting-, és menedzselt szolgáltatásokat is nyújtó, angliai székhelyű Six Degrees Group pénzügyi vezérigazgató-helyettese volt. Pályájának korábbi szakaszában a GTS Central Europe pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként dolgozott, valamint könyvvizsgálóként a Cable and Wireless London-nál és a KPMG Dublin-nál tevékenykedett. Gerald Grace okleveles könyvvizsgáló, egyetemi tanulmányait a University of Limerick üzleti tudományok szakán, majd mesterfokozatot szerzett a University College Dublin pénzügyi és számviteli szakán.

Kis Albert Nagykereskedelmi és hálózatfejlesztési vezérigazgató helyettes

Kis Albert 2018. májusa óta az Invitech nagykereskedelmi és hálózatfejlesztési vezérigazgató-helyettese, ezt megelőzően 2017 októberétől az Invitech hálózat- és infrastruktúrafejlesztési igazgatójaként dolgozott. Kis Albert több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a távközlési szektorban. Pályáját a HungaroDigiTelnél kezdte majd a Novacom és Pantelnél műszaki vezetőként üzemeltetési, fejlesztési és IT területek irányításáért volt felelős. 2005-től műszaki igazgatóként a Pantel majd Invitel nagykereskedelmi területén dolgozott. 2009-től az Invitel International majd a Turk Telekom International műszaki vezérigazgató-helyetteseként és igazgatósági tagként a műszaki, IT és operáció területeket vezette. Kis Albert a Temesvári Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát.

Marton László Vállalati és kormányzati főigazgató

A közgazdász végzettségű szakember jelenlegi pozíciójában legfontosabb feladata az üzleti ügyfelek igényeire szabott távközlési és informatikai megoldások teljes körű értékesítési tevékenységének stratégiai tervezése és végrehajtása. Marton László korábban az Invitel ICT üzletfejlesztési igazgatójaként meghatározó szerepet töltött be a társaság informatikai kompetenciájának megteremtésében, az infokommunikációs szolgáltatások nyújtásának bevezetésében. Szakmai és vezetői tapasztalatait az IBM Magyarországnál eltöltött tíz év során alapozta meg, ahol kezdetben a pénzintézeti üzletágban kereskedelmi területen dolgozott, majd a nagyvállalati ügyfélszegmens vezetője lett. A szakember az Invitelhez csatlakozását megelőzően az egyik jelentős hazai rendszerintegrátor vállalatnál töltötte be a marketing és értékesítési igazgatói pozíciót.

Kemendi Zsolt Műszaki főigazgató

Kemendi Zsolt 2016 óta, jelenleg műszaki főigazgatói pozícióban irányítja az Invitech hálózat-üzemeltetési és IT-területeit. A menedzsment végzettségű, széleskörű projektmenedzsment és IT-üzemeltetési és –fejlesztési tapasztalatokkal rendelkező szakember 2012 áprilisában csatlakozott az Invitel Csoporthoz, mint az Informatikai Szolgáltatói szervezet vezetője. Az Invitel Csoporthoz történő csatlakozása előtt nemzetközi informatikai projektek irányításával foglalkozott, illetve üzletág vezetőként dolgozott a Synergon Csoporton belül.

Bőthe Csaba Marketing és üzleti támogatások igazgató

Bőthe Csaba 2018 májusától az Invitech  marketing és üzleti támogatások igazgatója, feladata kiterjed a termékfejlesztés és -menedzsment, a vállalati ügyfélszolgálat, a belső IT támogatás, az üzleti intelligencia, valamint a projektirodai tevékenységek irányítására. A fizikus végzettségű szakember pályáját a Westelnél kezdte, ahol többek között az üzletfejlesztési, majd az értékesítési területet vezette, - később hasonló pozíciókat töltött be a jogutód T-Mobil nte Magyarországnál. Az anyavállalat Magyar Telekomnál KKV divízióvezetőként, majd ügyfélkapcsolati és működéstámogatási igazgatóként vett részt a T-Systems létrehozásában. 2012 és 2015 között az IT Services Hungary vezérigazgatói pozícióját töltötte be. A szakember nemzetközi felsővezetői tapasztalatokat is szerzett a Mobimak macedón mobil ntszolgáltatónál és az UPC-nél. Legutóbb interim vezetői feladatokat látott el többek között a Barra Kommunikációs Intézetnél és a Vialto Consultingnál.  Bőthe Csaba 1994-ben a BME/Heriot-Watt University közös kurzusán MBA diplomát szerzett, majd 2000-ben a Harvard Business School PMD posztgraduális képzését végezte el.

Barta Attila Nagykereskedelmi igazgató

Barta Attila 2016 óta az Invitech nagykereskedelmi partnereket kiszolgáló Igazgatóságának vezetője. A társaságnál, illetve jogelődjénél, az Invitel Csoportnál immár másfél évtizede dolgozó, egyetemi szakközgazdász végzettségű szakember 1995 és 2001 között a Matávnál, az Ericssonnál és a Pantelnél szerzett szakmai és vezetői tapasztalatokat. 2001 óta dolgozik az Invitech jogelődjénél, ahol különböző vezetői pozíciókat töltött be az értékesítés területén. 2007-től az Invitel nagykereskedelmi igazgatójaként, illetve jelenlegi beosztásában immár tíz éve meghatározó szerepet játszik a cégcsoport egyik fontos üzleti szegmensének eredményeiben. 

Ökrös Imre Hálózatfejlesztési igazgató

2018. májusa óta hálózatfejlesztési igazgatóként Ökrös Imre irányítja az Invitech kiemelkedő hálózati alap-infrastruktúrájának fejlesztését, valamint a nagykereskedelmi értékesítési területek műszaki támogatását. A szakember több mint 20 éves szakmai tapasztalatát a távközlési-, illetve az ICT-szektorban szerezte, technológiai és üzleti pozíciókban az Ericsson, a GTS Central Europe, a Magyar Telekom, valamint a H1 Systems vállalatoknál. Több mint másfél évtizedet töltött a GTS Central Europe magyarországi leányvállalatánál. Kezdetben részt vett a magyar és régiós optikai hálózat kiépítésében, majd átviteltechnikai igazgatóként felelt a hálózatfejlesztésért és üzemeltetésért Magyarországon és a teljes közép-európai régióban. Ezt követően hét évig a magyarországi vállalat műszaki igazgatói pozícióját töltötte be. A Magyar Telekomnál ágazatvezetőként felelt a GTS műszaki integrációjáért. Legutóbb üzletfejlesztési igazgatóként támogatta a H1 Systems nemzetközi terjeszkedését adatközponti mérnöki szolgáltatások területén. Ökrös Imre okleveles villamosmérnök diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte. 

Dr. Fazekas Balázs Jogi és szabályozási igazgató

dr. Fazekas Balázs 2017. augusztusa óta tölti be az Invitel Csoport jogi és szabályozási igazgatói posztját. Korábban a Réczicza Dentons (Europe) LLP, ezt megelőzően a Réczicza White&Case LLP nemzetközi ügyvédi iroda kötelékében ügyvédként dolgozott; itt tagja, majd vezetője volt az infokommunikáció & média (TMT), valamint a szellemi alkotások jogával, informatikával és adatvédelemmel foglalkozó szakcsoportoknak. Rendszeresen nyújtott tanácsadást szabályozó hatóságok, szakmai és pénzügyi befektetők, továbbá távközlési, média és informatikai vállalatok számára a hírközlési, média és technológia szektorban, azok magyarországi tevékenységének teljes spektrumát lefedve. Fazekas Balázs az ELTE jogi karán szerezte diplomáját, majd a Budapesti Corvinus Egyetem jogelődjénél jogász-közgazdász diplomát szerzett. 

Jakobsen Petra HR igazgató

Jakobsen Petra 2017 augusztusa óta az Invitel Csoport HR igazgatója. A közgazdasági, pszichológiai és coaching végzettségekkel és képzéssel rendelkező szakember HR vezetőként és igazgatóként több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Karrierjében olyan cégek szerepelnek, mint a PepsiCo, a Digital Equipment (ma HP), a Citibank és a General Electric (utóbbinál 13 évet töltött európai HR vezetői pozíciókban). Legutóbb a 6,000 fős Bonafarm csoport HR igazgatójaként épített fel modern HR szervezetet és folyamatokat.

Szobol Szilárd Pénzügyi igazgató

Szobol Szilárd pályafutását a KPMG nemzetközi könyvvizsgáló cégnél kezdte, majd 1999-ben csatlakozott az Invitel jogelődjéhez, a Déltáv Rt-hez, mint vezető kontroller. Az elmúlt években számos vezetői pozíciót töltött be az Invitel pénzügyi területein, 2002-ben párhuzamosan az Eurotel Rt pénzügyi igazgatói pozícióját is ellátta. 2003-tól pénzügyi tervezési és elemzési menedzserként, 2009-től pénzügyi tervezési és kontrolling menedzserként, majd 2012-től tervezési és kontrolling igazgatóként tevékenykedett. Szobol Szilárd a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett közgazdász diplomát, később okleveles könyvvizsgálói képesítést.

Majubu Dániel Számviteli, adózási és treasury igazgató

Majubu Dániel 2018 májusa óta tölti be az Invitel Csoport Számviteli, adózási és treasury igazgatói pozícióját. A közgazdász végzettségű szakember a pénzügyi és számviteli tapasztalatai mellett széles körű folyamat, projekt és team menedzsment gyakorlattal, valamint nemzetközi projektek koordinációjában szerzett tapasztalatokkal rendelkezik. Majubu Dániel 2015-ben csatlakozott a cégcsoporthoz pénzügyi jelentéskészítési menedzserként, 2016-ban pénzügyi jelentéskészítési, adózási és treasury menedzserré, 2017-ban ugyanezen terület igazgató helyettesévé nevezték ki. A szakember 2007-ben kezdte pályáját a KPMG-nél, ahol 7 éven keresztül dolgozott különböző auditori pozíciókban, legutóbb audit menedzserként. Ezt követően a Viacom International Media Networks Budapesti szolgáltató központjához igazolt, ahol egy nemzetközi team tagjaként több leányvállalat pénzügyi beszámolóinak helyi szabályok szerinti elkészítéséért volt felelős. Majubu Dániel 2008-ban végzett a Budapest Gazdasági Főiskola (Budapesti Gazdasági Egyetem) Pénzügyi és Számviteli szakán, 2013 óta ACCA tag.

Benedek Norbert Vállalati pénzügyek igazgató

Benedek Norbert 2018. májusa óta az Invitel Csoport vállalati pénzügyek igazgatója. A szakember több, mint 13 éves szakmai tapasztalatait neves nemzetközi, regionális befektetési bankok és telekommunikációs társaságok vállalatfinanszírozási területein szerezte.
Benedek Norbert korábban egy tekintélyes londoni befektetési banknál, a Rothschildnál dolgozott különféle nemzetközi cégfelvásárlással és nagyvállalati hitel-refinanszírozással kapcsolatos ügyleteken, ahová a KBC Securities-től érkezett. Ezt követően több mint öt éven keresztül a GTS Central Europe vállalatfinanszírozásáért felelős vezetője volt. Az Invitel Csoporthoz történő csatlakozását megelőzően operációs és pénzügyi igazgatóként dolgozott a Deutsche Telekomnál, ahol a GTS csoport integrációját támogatta.
Benedek Norbert okleveles közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte, pénzügyi befektetéselemző és kockázatkezelő szakirányon, illetve elvégezte a CEMS Master in Management képzését is, amelyet a milánói Bocconi University-n végzett tanulmányai előzték meg.

 

Töltő kép

Kérem várjon!

1467054913_icon-ios7-arrow-right