Gerald Grace Vezérigazgató, az igazgatóság tagja

2019 február 17-től Gerald Grace az Invitech vezérigazgatója, ezt megelőzően 2017 szeptemberétől az Invitel Csoport, 2018 júniusától az Invitech pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be. A szakember mintegy húsz éves iparági tapasztalattal rendelkezik a távközlési szektorban. Az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően a hosting-, és menedzselt szolgáltatásokat is nyújtó, angliai székhelyű Six Degrees Group pénzügyi vezérigazgató-helyettese volt. Pályájának korábbi szakaszában a GTS Central Europe pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként dolgozott, valamint könyvvizsgálóként a Cable and Wireless London-nál és a KPMG Dublin-nál tevékenykedett. Gerald Grace okleveles könyvvizsgáló, egyetemi tanulmányait a University of Limerick üzleti tudományok szakán végezte, majd mesterfokozatot szerzett a University College Dublin pénzügyi és számviteli szakán.

Marton László Vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettes

Marton László 2019 júniusa óta az Invitech vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese, feladatköre kiterjed az üzleti ügyfelek részére biztosított távközlési és IT-szolgáltatások értékesítésére, valamint a teljes körű ügyfélkapcsolati tevékenység irányítására. A szakember korábban a jogelőd Invitel ICT üzletfejlesztési igazgatójaként meghatározó szerepet töltött be a társaság informatikai kompetenciájának megteremtésében, az infokommunikációs szolgáltatások bevezetésében. Jelenlegi megbízatását megelőzően éveken keresztül irányította a társaság nagyvállalati és kormányzati értékesítési tevékenységét, mely később kiegészült a középvállalati szegmens ügyfélkörével is. Marton László szakmai és vezetői tapasztalatait az IBM Magyarországnál eltöltött tíz év során alapozta meg, ahol a pénzintézeti üzletágban kereskedelmi területen dolgozott, majd a nagyvállalati ügyfélszegmens vezetője lett. A szakember az Invitelhez csatlakozását megelőzően az egyik jelentős hazai rendszerintegrátor vállalatnál töltötte be a marketing és értékesítési igazgatói pozíciót.

Kis Albert Infrastruktúra és társszolgáltatói vezérigazgató-helyettes

Kis Albert 2019 júniusa óta az Invitech infrastruktúra és társszolgáltatói vezérigazgató-helyettese. Az irányításával működő üzletág feladata az Invitech hálózati és adatközponti infrastruktúrájának működtetése, valamint a távközlési nagykereskedelmi tevékenység. A szakember 2017 októberében csatlakozott az Invitech-hez, hálózat- és infrastruktúrafejlesztési igazgatóként, 2018 májusa óta az Invitech nagykereskedelmi és hálózatfejlesztési vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett. Kis Albert több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a távközlési szektorban. Pályáját a HungaroDigiTelnél kezdte majd a Novacom és Pantelnél műszaki vezetőként üzemeltetési, fejlesztési és IT területek irányításáért volt felelős. 2005-től műszaki igazgatóként a Pantel majd Invitel nagykereskedelmi területén dolgozott. 2009-től az Invitel International majd a Turk Telekom International műszaki vezérigazgató-helyetteseként és igazgatósági tagként a műszaki, IT és operáció területeket vezette. Kis Albert a Temesvári Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát.

Kemendi Zsolt Vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettes

Kemendi Zsolt 2019. júniusa óta az Invitech vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese. Az általa vezetett üzletág feladatköre kiterjed az Invitech infrastruktúrájára épülő, menedzselt távközlési és IT-szolgáltatásainak, valamint korszerű IT-biztonsági-, és sokrétű felhőmegoldásainak kialakítására és fejlesztésére. A szakember jelenlegi megbízatását megelőzően 2016 óta irányította az Invitech hálózat-üzemeltetési és IT-területeit. A menedzsment végzettségű, széleskörű projektmenedzsment és IT-üzemeltetési és –fejlesztési tapasztalatokkal rendelkező szakember 2012 áprilisában csatlakozott az Invitech jogelődjéhez, mint az Informatikai Szolgáltatói szervezet vezetője. Az Invitel Csoporthoz történő csatlakozása előtt nemzetközi informatikai projektek irányításával foglalkozott, illetve üzletág vezetőként dolgozott a Synergon Csoporton belül.

Majubu Dániel Gazdasági igazgató

Majubu Dániel 2019 márciusa óta az Invitech gazdasági igazgatója. Kinevezését megelőzően 2018 májusa óta töltötte be az Invitel Csoport, 2018 júniusa óta az Invitech Számviteli, adózási és treasury igazgatói pozícióját. A szakember pénzügyi és számviteli tapasztalatai mellett széles körű folyamat, projekt és team menedzsment gyakorlattal, valamint nemzetközi projektek koordinációjában szerzett tapasztalatokkal rendelkezik. Majubu Dániel 2015-ben csatlakozott a cégcsoporthoz, 2017-ben pénzügyi jelentéskészítési, adózási és treasury igazgatóhelyettessé nevezték ki. A szakember 2007-ben kezdte pályáját a KPMG-nél, ahol 7 éven keresztül dolgozott különböző auditori pozíciókban. Ezt követően a Viacom International Media Networks Budapesti szolgáltató központjához igazolt, ahol több leányvállalat pénzügyi beszámolóinak helyi szabályok szerinti elkészítéséért volt felelős. Majubu Dániel 2008-ban végzett a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGE) Pénzügyi és Számviteli szakán, 2013 óta ACCA tag.

Dr. Fazekas Balázs Jogi és szabályozási igazgató

dr. Fazekas Balázs 2017. augusztusa óta tölti be az Invitel Csoport, 2018. júniusa óta az Invitech jogi és szabályozási igazgatói posztját. Korábban a Réczicza Dentons (Europe) LLP, ezt megelőzően a Réczicza White&Case LLP nemzetközi ügyvédi iroda kötelékében ügyvédként dolgozott; itt tagja, majd vezetője volt az infokommunikáció & média (TMT), valamint a szellemi alkotások jogával, informatikával és adatvédelemmel foglalkozó szakcsoportoknak. Rendszeresen nyújtott tanácsadást szabályozó hatóságok, szakmai és pénzügyi befektetők, továbbá távközlési, média és informatikai vállalatok számára a hírközlési, média és technológia szektorban, azok magyarországi tevékenységének teljes spektrumát lefedve. Fazekas Balázs az ELTE jogi karán szerezte diplomáját, majd a Budapesti Corvinus Egyetem jogelődjénél jogász-közgazdász diplomát szerzett.  

Jakobsen Petra HR igazgató

Jakobsen Petra 2017 augusztusa óta az Invitel Csoport, 2018. júniusa óta az Invitech HR igazgatója. A közgazdasági, pszichológiai és coaching végzettségekkel és képzéssel rendelkező szakember HR vezetőként és igazgatóként több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Karrierjében olyan cégek szerepelnek, mint a PepsiCo, a Digital Equipment (ma HP), a Citibank és a General Electric (utóbbinál 13 évet töltött európai HR vezetői pozíciókban). Az Invitech-et megelőző hét és fél évben a 6,000 fős Bonafarm csoport HR igazgatójaként épített fel modern HR szervezetet és folyamatokat.

Barta Attila Nagykereskedelmi igazgató

Barta Attila 2016 óta az Invitech nagykereskedelmi partnereket kiszolgáló Igazgatóságának vezetője. A társaságnál, illetve jogelődjénél, az Invitel Csoportnál több mint másfél évtizede dolgozó, egyetemi szakközgazdász végzettségű szakember 1995 és 2001 között a Matávnál, az Ericssonnál és a Pantelnél szerzett szakmai és vezetői tapasztalatokat. 2001 óta dolgozik az Invitech jogelődjénél, ahol különböző vezetői pozíciókat töltött be az értékesítés területén. 2007-től az Invitel nagykereskedelmi igazgatójaként, illetve jelenlegi beosztásában immár tíz éve meghatározó szerepet játszik a cégcsoport egyik fontos üzleti szegmensének eredményeiben. 

Ökrös Imre Hálózatfejlesztési igazgató

2018. májusa óta hálózatfejlesztési igazgatóként Ökrös Imre irányítja az Invitech hálózati alap-infrastruktúrájának fejlesztését, valamint a nagykereskedelmi értékesítés műszaki támogatását. A szakember több mint 20 éves tapasztalatát a távközlési, illetve az ICT-szektorban szerezte, technológiai és üzleti pozíciókban az Ericsson, a GTS Central Europe, a Magyar Telekom, valamint a H1 Systems vállalatoknál. Több mint másfél évtizedet töltött a GTS Central Europe magyarországi leányvállalatánál. Részt vett a magyar és régiós optikai hálózat kiépítésében, majd átviteltechnikai igazgatóként felelt a hálózatfejlesztésért és üzemeltetésért Magyarországon és a teljes közép-európai régióban. Ezt követően hét évig a magyarországi vállalat műszaki igazgatói pozícióját töltötte be. A Magyar Telekomnál ágazatvezetőként felelt a GTS műszaki integrációjáért. Legutóbb üzletfejlesztési igazgatóként támogatta a H1 Systems nemzetközi terjeszkedését adatközponti mérnöki szolgáltatások területén. Ökrös Imre okleveles villamosmérnök diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte. 

Pászty György IT igazgató

Pászty György 2019 júniusa óta az Invitech IT igazgatója. Feladata a belső informatikai rendszerek és infrastruktúra felügyelete, valamint fejlesztésük révén az üzletágak működésének támogatása, emellett az üzleti igényeket leképező informatikai projektekért, az Invitech üzleti intelligencia-rendszereiért is felelős. A szakember 2017-ben csatlakozott az Invitech-hez, feladatköre a belső, műszaki rendszerek fejlesztése mellett, az ügyfélalkalmazás-fejlesztési terület felépítésére és működtetésére terjedt ki. Pászty György korábban több neves hazai rendszerintegrátor cégnél irányította a vállalati ügyfelek informatikai rendszereinek bevezetését, az IT és az üzleti folyamatok integrációját. A Provident IT fejlesztési vezetőjeként az alkalmazásfejlesztési terület felépítéséért és irányításáért volt felelős, majd a menedzsment tagjaként a vállalat üzleti projektjeinek koordinálását látta el. Legutóbb az Asseco CE Magyarország Zrt. műszaki igazgatójaként a banki, kockázatkezelési rendszerek fejlesztését vezette, illetve vállalt szerepet a cég stratégiai projektjeiben. Pászty György 1999-ben szerzett mérnök-informatikus diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. 

Benedek Norbert Vállalati pénzügyek igazgató

Benedek Norbert 2018. májusa óta az Invitech vállalati pénzügyek igazgatója. A szakember több, mint 13 éves szakmai tapasztalatait neves nemzetközi, regionális befektetési bankok és telekommunikációs társaságok vállalatfinanszírozási területein szerezte. Benedek Norbert korábban egy tekintélyes londoni befektetési banknál, a Rothschildnál dolgozott különféle nemzetközi cégfelvásárlással és nagyvállalati hitel-refinanszírozással kapcsolatos ügyleteken, ahová a KBC Securities-től érkezett. Ezt követően több mint öt éven keresztül a GTS Central Europe vállalatfinanszírozásáért felelős vezetője volt. Az Invitel Csoporthoz történő csatlakozását megelőzően operációs és pénzügyi igazgatóként dolgozott a Deutsche Telekomnál, ahol a GTS csoport integrációját támogatta. Benedek Norbert okleveles közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte, pénzügyi befektetéselemző és kockázatkezelő szakirányon, illetve elvégezte a CEMS Master in Management képzését is, amelyet a milánói Bocconi University-n végzett tanulmányai előztek meg.

 

 

 

Senior Management Team

 

 

Gerald Grace CEO and Member of the Board

Gerald Grace has been CEO of Invitech since 17 February 2019. Before his appointment, from September 2017 he was CFO of Invitel Group, and from June 2018 he held the same position in Invitech. He is a professional with close to 20 years’ experience in the telecommunications sector. Prior to joining Invitel, he was CFO of Six Degrees Group, a company based in England, offering, amongst others, hosting and managed services. In a previous stage in his career he was CFO at GTS Central Europe and worked as an auditor for Cable and Wireless London and KPMG Dublin. Gerald Grace is a certified auditor. He graduated in business studies from the University of Limerick and went on to obtain a Masters Degree in Finance and Accounting from University College, Dublin.

Marton László Chief Operations Officer, Corporate Sales and Customer Care at Invitech

László Marton has been Chief Operations Officer, Corporate Sales at Invitech since June 2019. He is responsible for the sales of telecommunication and IT services to enterprise customers, as well as for the management of comprehensive customer service activities. As Director of ICT Business Development at Invitel, the company’s legal predecessor, he played a key role in building up the ICT competencies of the company and in the introduction of infocommunication services. Prior to his current assignment, he was in charge of the company’s enterprise and government sales for several years. Later, clients in the midcrop segment were also added to his scope of responsibilities. László Marton laid the foundations of his professional and management skills in the 10 years he spent with IBM, where he worked in the banking business unit, taking care of commercial activities. Later he became Head of the Enterprise Business Segment. Prior to joining Invitel, he was Director of Marketing and Sales at a key system integration company present in Hungary.

Kis Albert Chief Operations Officer, Infrastructure and Carrier Services

Albert Kis has been Chief Operations Officer, Infrastructure and Carrier Services Unit since June 2019. His unit is responsible for the operation of Invitech’s network and data centre infrastructure and its wholesale telecommunication activities. He joined Invitech in October 2017 as Director of Network and Infrastructure Development, and from May 2018 he was Director of Wholesale and Network Development at Invitech. Albert Kis has over 20 years’ management experience in the telecommunications sector. He started his career at HungaroDigiTel and later, as a technology manager at Novacom and Pantel, he was put in charge of operations, development and IT. Starting from 2005, he worked as Technology Director at Pantel, then Invitel. From 2009, he was Technology Director of Invitel International and then Turk Telekom International, and a Member of the Board. There, he was Head of the Technology, IT and Operations units. Albert Kis graduated as an electrical engineer from the Technical University of Timisoara.

Kemendi Zsolt Chief Operations Officer, Enterprise Services

Zsolt Kemendi has been Chief Operations Officer, Enterprise Services at Invitech since June 2019. The responsibilities of his unit extend to the formulation and development of the company’s managed telecommunication and IT services, as well as up-to-date IT security and diverse cloud solutions running on Invitech infrastructure. Prior to his current assignment, he headed Invitech’s Network Operation and IT functions, starting from 2016. He graduated in management studies and has wide-ranging project management, IT operation and development experience. He joined the legal predecessor of Invitech in April 2012, as Head of the ICT Service Organisation. Prior to joining Invitel Group, he managed international ICT projects, and worked as Head of Unit in Synergon Group.

Majubu Dániel CFO

Dániel Majubu has been CFO of Invitech since March 2019. Prior to his appointment he was Director of Accounting, Tax and Treasury at Invitel Group from May 2018, and then at Invitech from June 2018. In addition to his experience in finance and accounting, he has extensive knowledge in process, project and team management, as well as past experience in the co-ordination of international projects. Dániel Majubu joined the Group in 2015, and in 2017 he was appointed Deputy Director of Financial Reporting, Taxation and Treasury. Dániel started his career in 2007 at KPMG, where, over a period of 7 years, he held various auditor positions. Following this, he switched to the Budapest Service Centre of Viacom International Media Networks, where he was responsible for producing the financial reports of several subsidiaries in line with local regulations. Dániel Majubu graduated from the Finance and Accounting Faculty of Budapest Business School in 2008. He has been a member of ACCA since 2013.

Dr. Fazekas Balázs Legal and Regulatory Director

Dr. Balázs Fazekas was Legal and Regulatory Director at Invitel Group from August 2017. Since June 2018 he has been in the same position in Invitech. Previously, he worked as a lawyer for Réczicza Dentons (Europe) LLP, and before that for the Réczicza White&Case LLP International Law Office. Here he was Member and Head of the Infocommunication and Media (TMT) Professional Group, as well as the Group focusing on topics such as intellectual property rights, ICT and data protection. He regularly advised regulatory authorities, professional and financial investors, as well as companies active in the infocommunications, media and technology sectors, covering the whole range of their activities in Hungary. Balázs Fazekas graduated in law from the Eötvös Loránd University (ELTE), then went on to obtain a diploma in law and economics from the legal predecessor of the Budapest Corvinus University.  

Jakobsen Petra HR Director

Petra Jakobsen has been HR Director of Invitech since June 2018. Previously, she held the same position in Invitel Group. She had received training and qualifications in economics, psychology and coaching, and has clocked up over 20 years’ experience as HR Manager and Director. During her career she worked for companies such as PepsiCo, Digital Equipment (today HP), Citibank and General Electric (in the latter she spent 13 years in various European HR positions). Before Invitech, she built a modern HR organisation and processes at Bonafarm Group, a company with 6 000 staff for 7,5 years.

Barta Attila Wholesale Director

Attila Barta has been in charge of the Directorate responsible for serving Invitech’s wholesale partners, since 2016. He has worked for the company and its legal predecessor, Invitel Group for over one-and-a-half decades. He graduated as a university economist. Between 1995 and 2001 he built up professional and management experience at Matáv, Ericsson and Pantel. From 2001 he worked for Invitech’s legal predecessor, where he held various management positions in sales. After 2007, as Wholesale Director of Invitel, and also in his current position that he has held for a decade, he has made significant contribution to the results of a key business segment in the company. 

Ökrös Imre Director of Network Development

As Director of Network Development, since May 2018 Imre Ökrös has been managing the development of Invitech’s core network infrastructure, and has provided technical support for wholesale sales. He built up over 20 years’ experience in the telecommunication and ICT sectors, in various technology and business positions at Ericsson, GTS Central Europe, Magyar Telekom and H1 Systems. He spent over one-and-a-half decades at the Hungarian subsidiary of GTS Central Europe. He participated in the construction of Hungarian and regional fibre networks, then, as Director of Transmission Technology, he was responsible for network development and operation in Hungary and also across the entire Central European region. Following this, for seven years, he held the position of Technical Director at the Hungarian company. At Magyar Telekom he was responsible for the technical integration of GTS as Head of Unit. Most recently, in his position of Director of Network Development, he supported the international expansion of H1 Systems in the area of data centre engineering services. Imre Ökrös obtained certified electrical engineer qualification from the Technical University of Budapest. 

Pászty György IT Director

György Pászty has held the position of IT Director at Invitech since June 2019. He is responsible for the surveillance of internal ICT systems and infrastructure and, through their development, for supporting the operation of the various business units. In addition, he is also responsible for ICT projects that respond to business requirements, and is in charge of Invitech’s business intelligence systems. He joined Invitech in 2017, and his responsibilities cover the development of internal technical systems, as well as the setting up and operation of the client application function. György Pászty had previously managed the installation of ICT systems for corporate customers and the integration of IT and business processes at several renowned system integration companies in Hungary. As Head of IT Development at Provident, he was responsible for setting up and managing the application development function; then, as a member of the management team, he co-ordinated the company’s business projects. Most recently, as Technology Director at Asseco CE Magyarország Zrt., he managed the development of banking and risk management systems, and also took a role in the company’s strategic projects. György Pászty graduated from the Budapest University of Technology and Economics in 1999, as engineer and ICT specialist. 

Benedek Norbert Director, corporate finances

Norbert Benedek has held the position of Finance Director at Invitech since May 2018. He built up over 13 years’ professional experience in the corporate financing units of reputable international and regional investment banks and telecommunication companies. Norbert Benedek had previously worked for Rotschild, a renowned investment bank in London, on various international company acquisition and corporate credit refinancing deals, where he switched to from KBC Securities. Following this, for more than 5 years, he was in charge of the unit that was responsible for corporate financing at GTS Central Europe. Prior to joining Invitel Group, he had held the position of Director of Operations and Finance at Deutsche Telekom, where he supported the integration of GTS Group. Norbert Benedek graduated as a chartered economist from the Budapest Corvinus University, specialising in financial investment analysis and risk management. He also obtained a Master in Management degree from CEMS. This was preceded by studies at the Bocconi University of Milan.

 

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right