Összekapcsolás

Az InviTechnocom Kft. (a továbbiakban “Kötelezett Szolgáltató”) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének PC/27174-33/2017 számú határozata alapján a „Hívásvégződtetés egyedi, nyilvános helyhez kötött telefonhálózatban” megnevezésű piacon jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltatónak minösül, ennek következtében az átláthatóság kötelezettség teljesítése érdekében az Invitech a jelen honlapon közzéteszi a hívásvégződtetési szolgáltatás nyújtására vonatkozó feltételeit, valamint az alkalmazott hívásvégződtetési díjait.

Ennek eredményeképpen a hívásvégződtetés forgalmi szolgáltatásra vonatkozóan megállapított díj 0,26 Ft/perc. 

E díjat a Kötelezett Szolgáltató az Európai Unió, illetve az Európai Gazdasági Térség területén kívülről érkező hívások végződtetése tekintetében nem köteles alkalmazni így tájékoztatjuk, hogy 2018. július 1-től az alábbi díjelemek kerülnek bevezetésre:

 

Irányok Csúcsidő Csúcsidőn kívül
EU és EGT ország területéről szabályos országkóddal/előhívószámmal* érkező hívások esetén 0,26 Ft/perc 0,26 Ft/perc
Minden olyan ország területéről szabályos országkóddal/előhívószámmal* érkező hívások esetén, amely nem tagja az EU/EGT térségnek 10 Ft/perc 10 Ft/perc
Hiányos vagy nem szabályos országkóddal/előhívóval érkező hívás esetén 10 Ft/perc 10 Ft/perc

* szabályos előhívószámnak az ITU (International Telecommunication Union) weboldalán lévő nemzeti számozási terveknek megfelelő számokat tekintjük

 

EU és EGT országok

A Partner által az Összekapcsolási Szolgáltatásokért fizetendő, a fentiekben felsorolt ellenértékek általános forgalmi adó nélkül értendőek.

InviTechnocom Kft. a hívásvégződtetési forgalmi szolgáltatását kizárólag az Invitech ICT Services Kft közreműködésével az Invitech ICT Services Kft. összekapcsolási pontjain keresztül nyújtja. Emeltszintű szolgáltatások: CLIP, CLIR szolgáltatások, amelyekért InviTechnocom Kft. külön díjat nem számít fel. Üzembehelyezési vizsgálatok és Megvalósíthatósági terv: az Invitech ICT Services Kft.-vel való összekapcsolódás feltételei a Invitech honlapján megtalálható.

 

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right