Az Invitech ICT Services Kft. a Központosított Közbeszerzésben
Megbízható eszközök, szoftverlicencek és szolgáltatások az Invitech ICT Services Kft.-től!

Az Invitech ICT Services Kft. – a Digitális Kormányzati Ügynökség Zártkörűen Működő Részvénytársaság (DKÜ Zrt.) mint Beszerző által lefolytatott keretmegállapodásos eljárások Szállítójaként – több területen is képes kiszolgálni a központosított közbeszerzésre kötelezett, és ahhoz önként csatlakozó intézmények igényeit. Célunk, hogy minél szélesebb választékban, első osztályú termékekkel és szolgáltatásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az alábbi Keretmegállapodások alapján szolgáljuk ki Ügyfeleink igényeit:

Hálózati aktív eszközök beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése-2018

1. rész:
Hálózati aktív eszközök beszerzése (KM száma: KM0104NET18) és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése-2018 (rövid név: NET-2018) - A KM-ben foglaltaknak megfelelően Európai Uniós támogatásból megvalósuló uniós értékhatárt elérő vagy meghaladó beszerzések esetén – összhangban a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 97. § (2) bekezdésében foglaltakra – az eljárás második részében a verseny újranyitása kötelező.
Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték eléri vagy meghaladja a mindenkor hatályos uniós értékhatárt a verseny újranyitása kötelező.
Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték nem éri el a mindenkor hatályos uniós értékhatárt, közvetlen megrendeléssel történhet a beszerzés.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2018.07.16 - 2022.07.15-ig (nincs passzív időszak)

Általános Multifunkciós eszközök és eredeti kellékanyagok

2. rész:
Nyomat előállító eszközök szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése (Közbeszerzési portál azonosító szám: KM0214FMNY18) - A KM-ben foglaltaknak megfelelően az Európai Uniós támogatásból megvalósuló uniós értékhatárt elérő vagy meghaladó beszerzések esetén – összhangban a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 97. § (2) bekezdésében foglaltakra – az eljárás második részében a verseny újranyitása kötelező. Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték eléri vagy meghaladja a mindenkor hatályos uniós értékhatárt a verseny újranyitása kötelező. Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték nem éri el a mindenkor hatályos uniós értékhatárt, közvetlen megrendeléssel történhet a beszerzés.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak 2018.12.17. - 2021.12.17.

Nyomtatók, Tintasugaras multifunkciós eszközök és eredeti kellékanyagok

3. rész:
Nyomat előállító eszközök szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése (Közbeszerzési portál azonosító szám: KM0309FMNY18) - A KM-ben foglaltaknak megfelelően Európai Uniós támogatásból megvalósuló beszerzések esetén – összhangban a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 97. § (2) bekezdésében foglaltakra az eljárás második részében a verseny újranyitása kötelező. Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték eléri vagy meghaladja a mindenkor hatályos uniós értékhatárt a verseny újranyitása kötelező. Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték nem éri el a mindenkor hatályos uniós értékhatárt, közvetlen megrendeléssel történhet a beszerzés.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak 2018.12.17. - 2021.12.17.

Nyílt szabványokon keresztüli teljes együttműködést biztosító szoftverlicencek és kapcsolódó szolgáltatások

1. rész:
Nyílt szabványokon keresztüli teljes együttműködést biztosító szoftverlicencek és kapcsolódó szolgáltatások (KM száma: KM0103OPEN17) - A KM-ben foglaltaknak megfelelően az Európai Uniós támogatásból megvalósuló beszerzések esetén intézményi beszerzést a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendeletben foglaltakra figyelemmel, azzal összhangban kell megvalósítani.
Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték eléri vagy meghaladja a mindenkor hatályos uniós értékhatárt, a verseny újranyitása kötelező.
Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték nem éri el a mindenkor hatályos uniós értékhatárt, közvetlen megrendeléssel történhet a beszerzés.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2018.06.05 - 2022.06.04-ig (nincs passzív időszak)

VMware virtulaizációs szoftverlicenszek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése

1. rész:
VMware virtulaizációs szoftverlicenszek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése (KM száma: KM0108VMWARE17) - A KM-ben foglaltaknak megfelelően az Európai Uniós támogatásból megvalósuló uniós értékhatárt elérő vagy meghaladó beszerzések esetén – összhangban a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 97. § (2) bekezdésében foglaltakra – az eljárás második részében a verseny újranyitása kötelező, ami a Kbt. 41. § (1) bekezdésében foglaltak alapján a 41. § (2) bekezdés c) pontja szerint - a KEF portálon keresztül - elektronikus úton történik.. Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték eléri vagy meghaladja a nettó 15 000 000 forintot, a verseny újranyitása kötelező

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2018.05.09 - 2022.05.08-ig (nincs passzív időszak)

IT biztonságtechnikai megoldások és kapcsolódó szolgáltatások beszerzése

1. rész:
IT biztonságtechnikai megoldások és kapcsolódó szolgáltatások beszerzése (KM száma: KM0107ITBT17) - A KM-ben foglaltaknak megfelelően az Európai Uniós támogatásból megvalósuló uniós értékhatárt elérő vagy meghaladó beszerzések esetén – összhangban a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 97. § (2) bekezdésében foglaltakra – az eljárás második részében a verseny újranyitása kötelező. Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték eléri vagy meghaladja a mindenkor hatályos uniós értékhatárt a verseny újranyitása kötelező. Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték nem éri el a mindenkor hatályos uniós értékhatárt, közvetlen megrendeléssel történhet a beszerzés.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2018.05.02 - 2021.05.02-ig (nincs passzív időszak)

Microsoft szoftver licencek II. (Disztribútor)

2. rész:
Microsoft szoftverlicencek bővítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, valamint új szoftverlicencek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése (KM száma: KM0205MSLIC18) - A KM-ben foglaltaknak megfelelően az Európai Uniós támogatásból megvalósuló uniós értékhatárt elérő vagy meghaladó beszerzések esetén – összhangban a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 97. § (2) bekezdésében foglaltakra – az eljárás második részében a verseny újranyitása kötelező. Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték eléri vagy meghaladja a mindenkor hatályos uniós értékhatárt a verseny újranyitása kötelező. Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték nem éri el a mindenkor hatályos uniós értékhatárt, közvetlen megrendeléssel történhet a beszerzés.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2018.05.02. - 2020.05.01-ig (nincs passzív időszak)

Szerverek és tárolók, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzése

1. rész:
Szerverek és tárolók, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzése (x86) (KM száma: KM0105SRVT17) - A KM-ben foglaltaknak megfelelően, az egyedi beszerzések megvalósíthatóak közvetlen megrendeléssel, amennyiben a beszerzés összege nem éri el a nettó 41 427 450 forintot. Nettó 41 427 450 forintot elérő, vagy azt meghaladó, valamint Európai Uniós támogatásból megvalósuló beszerzések esetén a verseny újranyitása kötelező.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2017.10.27-2020.10.26-ig
Passzív időszak: 2020.10.27-2021.10.26-ig

2. rész:
Szerverek és tárolók, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások beszerzése (nemx86) (KM száma: KM0204SRVT17) - A KM-ben foglaltaknak megfelelően, az egyedi beszerzések megvalósíthatóak közvetlen megrendeléssel, amennyiben a beszerzés összege nem éri el a nettó 41 427 450 forintot. Nettó 41 427 450 forintot elérő, vagy azt meghaladó, valamint Európai Uniós támogatásból megvalósuló beszerzések esetén a verseny újranyitása kötelező.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2017.10.27-2020.10.26-ig
Passzív időszak: 2020.10.27-2021.10.26-ig

SZGR – kliens oldali informatikai eszközök beszerzése

1. rész:
Homogén kliens oldali informatikai eszközök beszerzése (KM száma: KM0109SZGRK) – A KM-ben foglaltaknak megfelelően, a megrendelések összege nem érheti el a nettó 8 000 000 forintot.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
2017.07.10. - 2020.07.10.-ig (nincs passzív időszak)

2. rész:
Általános kliens oldali informatikai eszközök beszerzése (KM száma: KM0205SZGRK) – A KM-ben foglaltaknak megfelelően, a megrendelések összege nem érheti el a nettó 8 000 000 forintot.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
2017.07.10. - 2020.07.10.-ig (nincs passzív időszak)

Oracle, SAP, IBM, Novell, SAS szoftverlicencek bővítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, és új szoftverlicencek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése

3. rész:
IBM szoftverlicencek, adatbáziskezelők, VIR rendszerek, ezek fejlesztőeszközei, bővítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, és új szoftverlicencek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése (KM száma: KM0304SLIC17) – A KM-ben foglaltaknak megfelelően, a megrendelések összege nem érheti el a nettó 2 000 000 forintot.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
2017.08.01. - 2020.07.31.-ig (nincs passzív időszak)

4. rész:
Novell szoftverlicencek bővítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, valamint új szoftverlicencek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése (KM száma: KM0405SLIC17) – A KM-ben foglaltaknak megfelelően, a megrendelések összege nem érheti el a nettó 2 000 000 forintot.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
2017.08.01. - 2020.07.31.-ig (nincs passzív időszak)

Korábbi közbeszerzések

Mobiltelefonok beszerzése

1. rész:
Mobiltelefonok beszerzése (KM száma: KM0104MTEL17)

A KM-ben foglaltaknak megfelelően az Európai Uniós támogatásból megvalósuló beszerzések esetén – összhangban a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 97. § (2) bekezdésében foglaltakra – az eljárás második részében a verseny újranyitása kötelező, ami a Kbt. 41. § (1) bekezdésében foglaltak alapján a 41. § (2) bekezdés c) pontja szerint - a KEF portálon keresztül - elektronikus úton történik. Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték eléri vagy meghaladja a nettó 1 500 000 Ft-ot, a verseny újranyitása kötelező.

Az Intézmény saját költségvetési forrásból megvalósuló egyedi beszerzése esetén, amennyiben az eljárás második részében a Kbt. 19. § (3) bekezdésének alkalmazása nélkül számított becsült érték a nettó 1 500 000 Ft-ot nem éri el, közvetlen megrendeléssel történhet a beszerzés.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2018.01.19 - 2020.01.18-ig

Számítógéprendszerek szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése 2015.

1. rész:
Homogén szerverek és tárolók I. (KM száma: KM0112SZGR15)

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2015.11.09 - 2017.11.09-ig
Passzív időszak: 2017.11.09 - 2019.11.09-ig

2. rész:
Homogén kliensek I. (KM száma: KM0205SZGR15)

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2015.11.13 - 2017.11.13-ig
Passzív időszak: 2017.11.13 - 2019.11.13-ig

3. rész:
Heterogén számítógépek I. (KM száma: KM0314SZGR15)

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2015.11.13 - 2017.11.13-ig
Passzív időszak: 2017.11.13 - 2019.11.13-ig

4. rész:
Homogén szerverek és tárolók II. (KM száma: KM0408SZGR15) – A KM-ben foglaltaknak megfelelően,
nettó 8 000 000 Ft-ot meg nem haladó megrendelésekkel, egyedi szerződésekkel teljesíthető.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2015.11.03 - 2017.11.03-ig
Passzív időszak: 2017.11.03 - 2019.11.03-ig

5. rész:
Homogén kliensek II. (KM száma: KM0507SZGR15) – A KM-ben foglaltaknak megfelelően, nettó 8 000 000 Ft-ot meg nem haladó megrendelésekkel, egyedi szerződésekkel teljesíthető.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2015.11.13 - 2017.11.13-ig
Passzív időszak: 2017.11.13 - 2019.11.13-ig

6. rész:
Heterogén számítógépek II. (KM száma: KM0612SZGR15) – A KM-ben foglaltaknak megfelelően,
nettó 8 000 000 Ft-ot meg nem haladó megrendelésekkel, egyedi szerződésekkel teljesíthető.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2015.11.13 - 2017.11.13-ig
Passzív időszak: 2017.11.13 - 2019.11.13-ig

Szoftverlicencek bővítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, valamint új szoftverlicencek beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése.
1. rész:
Novell vagy azzal egyenértékű szoftverlicencek és kapcsolódó szolgáltatások (KM száma: KM0201SLIC13/4)

Keretmegállapodás száma: KM0201SLIC13/4
Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya: 2013.09.23-2017.09.23-ig (nincs passzív időszak)

Adatbázis-kezelő szoftverek, fejlesztőeszközeik és kapcsolódó szolgáltatások 2014.
1. rész:
IBM fejlesztői platform szerinti, vagy azzal egyenértékű adatbázis-kezelő szoftver (KM száma: KM0103IAKS14)

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2015.07.13. - 2017.04.04.-ig - A részteljesítés teljesült, új versenyújranyitást már nem lehet megindítani!
Passzív időszak: 2017.04.04.- 2018.04.04.-ig

Mobiltelefonok beszerzésének biztosítására – 2014.
1. rész:
Alap- és közép kategóriájú mobiltelefonok beszerzése (KM száma: KM0103MTEL14)

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
2015.05.22- 2017.05.22-ig - A részteljesítés teljesült, új versenyújranyitást már nem lehet megindítani!

2. rész:
Felső kategóriájú mobiltelefonok beszerzése (KM száma: KM0201MTEL14)

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
2015.05.28- 2017.05.28-ig - A részteljesítés teljesült, új versenyújranyitást már nem lehet megindítani!

3. rész:
Víz-, por- és ütésálló mobiltelefonok beszerzése (KM száma: KM0303MTEL14)

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
2015.05.22- 2017.05.22-ig - A részteljesítés teljesült, új versenyújranyitást már nem lehet megindítani!

Számítógéprendszerek szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése 2013.
1. rész:
Homogén szerverek és tárolók (KM száma: KM0115SZGR13)

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2013.08.26. - 2015.08.26.-ig – A részteljesítés teljesült, új versenyújranyitást már nem lehet megindítani!
Passzív időszak: 2015.08.26. - 2017.08.26.-ig

2. rész:
Homogén kliensek (KM száma: KM0209SZGR13)

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2013.08.26. - 2015.08.26.-ig – A részteljesítés teljesült, új versenyújranyitást már nem lehet megindítani!
Passzív időszak: 2015.08.26. - 2017.08.26.-ig

Hálózati aktív és passzív eszközök szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése 2013-2015.
1. rész:
Homogén (KM száma: KM0109NETH13)

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2013.09.16. - 2015.09.16.-ig
Passzív időszak: 2015.09.16. - 2017.09.16.-ig

2. rész:
Általános (KM száma: KM0203NETÁ13)

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2013.09.16. - 2015.09.16.-ig
Passzív időszak: 2015.09.16. - 2017.09.16.-ig

Hálózati aktív és passzív eszközök 2015-2017.
1. rész:
Homogén kategória (KM száma: KM0104NETH15) - A KM-ben foglaltaknak megfelelően, nettó 8 000 000 Ft-ot meg nem haladó megrendelésekkel, egyedi szerződésekkel teljesíthető.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2015.11.25 - 2017.11.23-ig
Passzív időszak: 2017.11.23 - 2019.11.23-ig

2. rész:
Általános kategória (KM száma: KM0206NETÁ15) - A KM-ben foglaltaknak megfelelően, nettó 8 000 000 Ft-ot meg nem haladó megrendelésekkel, egyedi szerződésekkel teljesíthető.

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2015.11.25- 2017.11.23-ig
Passzív időszak: 2017.11.23 - 2019.11.23-ig

3. rész:
Homogén kategória I. (KM száma: KM0305NH-I15)

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2015.12.12 - 2017.12.12-ig
Passzív időszak: 2017.12.12- 2019.12.12-ig

4. rész:
Általános kategória I. (KM száma: KM0407NÁ-I15)

Kiemelt gyártó(k):

Árlista A keretmegállapodás hatálya:
Aktív időszak: 2015.11.25 - 2017.11.23-ig
Passzív időszak: 2017.11.23 - 2019.11.23-ig

Miért az Invitech ICT Services Kft.-től? Mert...

Az Invitech ICT Services Kft. nem csupán eszközök értékesítésével foglalkozik. Azokat integráló, támogató és felügyeleti szolgálatások nyújtásával is segíti ügyfeleit. Egyéni vállalkozásoktól a több ezer fős vállalatok számára szóló infrastruktúrákig mindenki számára professzionális és költséghatékony IT-megoldásokat kínálunk.

Mi a beszerzés folyamata?

Az intézmény, mint ajánlatkérő a Kbt. (2015. évi CXLIII. törvény a közbeszerzésekről) 105.§ alapján az egyes keretmegállapodásokban meghatározott feltételekkel összhangban a közbeszerzést megvalósíthatja közvetlen megrendelés útján vagy a verseny újranyitásával.

Az egyedi megrendelésre és a verseny újranyitásra vonatkozó összeghatárokat a keretmegállapodások eltérően határozzák meg.

A keretmegállapodás személyi hatálya kiterjed:

  • a 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet 1. §-a alapján a központosított közbeszerzés személyi hatálya alá tartozó szervekre és a központosított közbeszerzési rendszerhez önként csatlakozott intézményekre (Intézmény), az Eladókra, és Beszerzőre (DKÜ Zrt.).

A központosított közbeszerzési rendszerről, a hatályos szerződésekről, a csatlakozás feltételeiről, a Beszerző szervezet feladatáról és hatásköréről további információkat talál a Közbeszerzési Portálon

Kérjen előzetes árajánlatot, tájékoztatást kollégáinktól az Invitech ICT Services Kft. Központi Projektiroda elérhetőségein.

Kérdezze szakértőnket

Tájékozódjon bővebben a KEF nyújtotta lehetőségekről

Emailben:
projektiroda@invitech.hu

Telefonon:
Invitech ICT Services Kft. Központi Projektiroda

Tel.: +36 (1) 888 3888
Fax: +36 (23) 885 830

Munkanapokon
8.00—17.00

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right