{{ getCount }}
Ajánlatkérés
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Végpontvédelem

Végpontvédelem

A végpontok hatékony védelme a vállalati környezet megoldását szolgálja, miközben a hálózathoz távoli, vezeték nélküli vagy mobileszközök, például laptopok, táblagépek és mobiltelefonok férnek hozzá, így meghaladja a klasszikus vírusvédelmi megoldások képességeit.

Az Invitech megoldása valós idejű, felhő technológiával támogatott védelmet nyújt nem csupán a vírusokkal, de a kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámprogramokkal, valamint az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is, miközben a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik. A keresőmotor proaktív védelmi rendszerével a legújabb támadások ellen is hatékony védelmet nyújt, a felhasználót nem zavarja téves riasztásokkal amellett, hogy közben a számítógépet sem lassítja.
 

Üzleti előnyök

 • Védelem minden lehetséges belépési ponton, ahol csatlakozni lehet a vállalati központi hálózathoz
 • Tudja számítógépeit, laptopjait, mobil eszközeit, irodai berendezéseit és kiszolgálóit megfelelő védelemben
 • Szolgáltatásunk bármilyen méretű vállalati hálózat igényeinek megfelel és teljes körű védelmet nyújt a vírusok, spamek és egyéb külső támadások ellen
 • A beérkező gyanús tartalmak, legyen az valamilyen vírus alapú vagy spam alapon érkező gyanús tartalom, a rendszer előzetes jóváhagyása után kerülhetnek csak elérhetővé a felhasználó számára

Hol térül meg?

 • A a legtöbb kár nem visszaállítható, ezzel alapjaiban inoghat meg egy vállalat működése, mégis a vállalatok 50 százalékát érinti a támadások kockázata, még a kis- és középvállalkozások szintjén is
 • A használat alapú árazásnak köszönhetően testre szabott fizetési konstrukciót kínálunk
 • A szolgáltatás havi-díjas konstrukció keretében komplex védelmet nyújt a rendszer felhasználói számára

Vírusvédelem

A számítógépes vírusok célja, hogy láthatatlanul szaporodjanak és minél több eszközt és fájlt fertőzzenek meg, illetve kompromittáljanak. Az ellenük való védelem biztosítását nehezíti, hogy egyre fejlettebb intelligenciával rendelkeznek, többek között változtathatják saját kódjukat vagy aktivitásukat.

Az Invitech szolgáltatása havi-díjas konstrukció keretében komplex védelmet nyújt a rendszer felhasználói számára. Az ellenőrzés többféle módon történik, melyek egymással összefüggnek. Amennyiben valamely szinten a tartalom nem felel meg az előzetes biztonsági policy-ban rögzítetteknek, a rendszer karanténba helyezi.

Új generációs anti-vírus modul - bármely meglévő vírusvédelem mellé telepíthető komponens:

 • Sérülékenységet kihasználó káros kódok detektálása (Exploit prevention)
 • Zsarolóvírusok viselkedését detektáló komponens (Titkosított adatok visszaállíthatóságával)
 • Alkalmazások fehérlistázása (Application lockdown)
 • Mesterséges intelligenciát kihasználó technológia (Deep learning)
 • Támadási kísérletek és azok kiváltó okainak vizuális megjelenítése (Root cause analysis)
 • Egységes központi felület
 • Együttműködés tűzfallal (fertőzött gépek automatikus szeparálása a hálózaton)

Ajánlatot kérek!

Mobil eszköz menedzsment (MDM)

A mobileszközök gyors ütemű terjedésével, valamint a BYOD (Bring Your On Device) stratégia népszérűvé válásával egyre nagyobb fókusz kerül arra a kérdésre, hogy a vállalatok hogyan garantálják a munkavállalók mobil eszközeinek biztonságos használatát. A legtöbb eszközön mára elvárás, hogy a felhasználó ezen keresztül csatlakozhasson a vállalat hálózatához, ezáltal szenzitív információkhoz hozzáférve.

A Mobil eszköz menedzsment (MDM) szolgáltatás a mobil eszközök és a rajtuk tárolt adatok titkosításában, illetve elrejtésében nyújt segítséget illetéktelen hozzáférés esetén.

A menedzsment kiterjedhet egy vagy több alkalmazásra, illetve a mobil eszközre is. A védelem szintjei kiválóan testre szabható megoldásokat nyújtanak a hatékony központi üzemeltetés támogatásához.

A rendszer alkalmas az alap ellenőrzéstől a komplex kontrollok (pl: Android / iPhone verziók, applikációk megléte, patch szint ellenőrzés, hozzáférés szabályzás) gyakorlásáig bármilyen feladatra, amit előzetesen definiáltunk a rendszer elemei (mobile device access) számára. Lopás esetén alkalmas a rendszeren tárolt bizalmas adatok törlésére, valamint direkt módon a többszintű hozzáférés megakadályozására.

Ajánlatot kérek!

Végpontvédelem

Az adatok védelme kulcsfontosságú minden vállalat számára, hiszen ezek idegen kézbe kerülése komoly kockázatokat rejt magában. A munkavállalók többsége laptopot használ, ami rengeteg titkos vállalati információt hordoz. Az elvesztett, ellopott eszközök száma pedig évről évre nő és a jelszó önmagában nem elég, hogy megfelelő védelmet nyújtson. Ahhoz, hogy érzékeny céges adatait kellő biztonságban tudja, szükség van a számítógépek merevlemezének titkosítására.

Az Invitech megoldása teljes disc alapú titkosítás alkalmazásával (Windows BitLocker és MacFileVault) kínál teljes körű adatvédelmi megoldást. Ezen felül titkosítjuk az egyes fájlokat is, melyek a megosztás, másolás során (USB, közös könyvtár), vagy a felhőbe való feltöltés esetén is titkosítva maradnak. Az információk titkosítása, visszafejtése és a hozzáférés automatikus és egyszerű a végfelhasználónak.

A felhasználó megnyithatja, szerkesztheti és meg is oszthatja a vállalaton belül a titkosított fájlt, mint egyébként tenné, így nem lassul a produktivitás. A külsős megosztáshoz, visszafejtéshez, titkosításhoz vagy jelszóval védett fájl létrehozásához pedig egyetlen kattintás szükséges. A titkosítási elvek és kulcsok egyszerűen kezelhetőek egy webalapú, központosított felületen.

Ajánlatot kérek!

Biztonsági menedzsment platform

A szolgáltatásról bővebben

A platform segítségével egy helyről menedzselhető és felügyelhető a titkosítás, az egyes végpontok, illetve a vállalat által – akár felhő, akár on-premise alapon - igénybe vett egyéb védelmi szolgáltatások. A szinkronizált platformon megosztásra kerülnek a különböző védelmi megoldások által látott információk, és egységesen kezelhetők a felhasználókra vonatkozó biztonsági házirendek. A részletes jelentések és az összefoglaló dashboard, valamint az automatikusan priorizált figyelmeztetések rálátást tesznek lehetővé a hálózat biztonsági állapotára.

A szolgáltatás további előnyei

 • Valós idejű, proaktív védelem
 • Az elveszett eszközök adatainak védelme
 • Titkosítás minden platformon (merevlemez, USB, felhő stb.)
 • Széleskörű titkosítás számos eszközre (Windows, Mac, iOS, Android)
 • Havidíjas konstrukcióban igénybe vehető
 • Gyorsan telepíthető
 • Központosított konzol az egyszerű kezelhetőségért
 • Személyre szabott dashboard-ok, ütemezett jelentések

Ajánlatot kérek!

Széchenyi logo