A 2016-os Innomax Díj pályázási szakasza lezárult. Köszönjük minden pályázónak, hogy jelentkezésével megtisztelte társaságunkat. A beérkezett pályaművek feldolgozását megkezdtük. Jövőre is számítunk a részvételére!

Az InnoMax Díj – Business kategória pályázati feltételrendszere


Az Invitech (2040 Budaörs, Edison u. 4.) mint az Invitel Zrt. vállalati üzletágának jogutóda, 2017-ben nyolcadik alkalommal, megújult formában hirdeti meg az InnoMax pályázatot.

Az Invitech fontosnak tartja a korszerű üzleti infokommunikáció elterjedését és a pályázaton keresztül is támogatni kívánja a vállalatok és intézmények ezirányú innovációs törekvéseit, és motiválni szeretné ezeket a szervezeteket technológiai fejlesztéseikben. Az Invitech az „Invitech InnoMax Díj” megalapításával és odaítélésével is szeretné kifejezni elkötelezettségét az üzleti maximalizmus iránt.

Az Invitech ugyanakkor hisz abban, hogy a leginnovatívabb ötlet és megoldás is hiábavaló, ha az nem járul hozzá az egyének, vagy közösségek életének jobbá, tartalmasabbá tételéhez. Meggyőződésünk, hogy a fejlődés nem öncélú, a technika vívmányai az embereket kell, hogy szolgálják. Ezért az InnoMax pályázatra is olyan fejlesztéseket várunk, melyek célja, hogy jobbá tegye mindennapjainkat, személyes vagy üzleti világunkat.

„Az ötlet nem elég!” – hiszen annak megvalósításához erőforrásokra is szükség van. Az Ön cége, intézménye hozza az innovatív ötletet, beruházási-, fejlesztési tervet, az Invitech pedig segíti annak létrejöttét, akár anyagi, akár telekommunikációs vagy IT-kompetenciájával.

Az InnoMax Business Díjat (a továbbiakban: Díj) a szakmai zsűri azoknak a vállalatoknak és intézményeknek ítéli oda, amelyek Magyarország területén folytatnak tevékenységet és pályázatukban olyan innovatív, lehetőség szerint egyedi beruházási-, fejlesztési ötletet, projekt tervet mutatnak be, melyek felhasználása nem csak saját, de mások üzleti sikereihez is hozzájárul.

Jelentkezzen a pályázatra! >

Pályázati feltételek


Részvételi feltételek

Pályázati felhívás letöltése

A Díj odaítélése nyílt pályázat keretében zajlik. A Díjra mindazon vállalkozások, vállalatok, intézmények (gazdasági társaságok) pályázhatnak, amelyek megfelelnek az alábbi feltételeknek:
a Pályázó a pályázat benyújtásakor magyar cégbíróságon bejegyzett társaság és főtevékenységét Magyarországon (is) végzi.
a cég alkalmazottainak száma (a társaság munkavégzésre jogosult tagjaival együtt, a továbbiakban: „foglalkoztatott”) eléri az 5 főt.

A Pályázat elbírálásánál a zsűri az alábbi területek fejlesztésére, hasznosítására benyújtott pályázatokat kiemelt figyelemmel kezeli:

E-Health fókuszú megoldások:

  • egészségügyi munkafolyamatok támogatása

  • egészségügyi ellátás színvonalának növelése

  • betegellátást hatékonyabbá tévő megoldások - figyelembe véve az egészségügyi intézmények szűkös forráslehetőségeit

  • egészséges életmód

Biztonságos otthon, munkahely, iskola - Security fókuszú megoldások
személyes és informatikai biztonságot támogató megoldások

  • biztonságtudatosság a digitális és személyes térben

  • biztonságos internethasználat otthoni, munkahelyi, iskolai megvalósításának támogatása

  • üzleti informatikai biztonságot elősegítő fejlesztések, megoldások

Fenntartható otthon/iroda/közlekedés – IoT megoldások
fenntartható fejlődést elősegítő megoldások
smart megoldások: okos városok, intelligens közösségi rendszerek elemeinek megvalósulását célzó megoldások

  • az energiatudatosság növelésének támogatása

  • szenzor, hálózat- vagy alkalmazás-fejlesztési megoldások, melyek támogatják az internetkapcsolatban lévő eszközök egymás közötti kommunikációját

  • környezettudatos gondolkodást, magatartást, működést segítő megoldások a közösségen belül

Pályázati kategóriák

A pályázatokat vállalatmérettől függetlenül, egy kategóriába várjuk.

A pályázat benyújtása

A Pályázó a www.invitech.hu/innomax címen elérhető rövid űrlap kitöltésével pályázhat.
A pályázat benyújtásának határideje: 2017. november 24.

A jelentkezés alapfeltételei

A Pályázó mutassa be a projekttel kapcsolatos ötlet, beruházás, fejlesztés innovatív jellemzőit és az újítással elérhető eredményeit, valamint a fent megadott témakörökben betöltött kiemelt jelentőségét.

A Pályázó a pályázat benyújtásával egyidejűleg hozzájárul ahhoz, hogy az Invitech a Pályázó gazdasági társaság olyan jellegű működéséről, amely összefügg a pályázatban bemutatott eredményeivel riportfilmet, interjút vagy fényképsorozatot készítsen, és azt a Díjjal, illetve szolgáltatásaival kapcsolatos kommunikációjában felhasználja.

A díj odaítélésének folyamata


1. A szakmai zsűri a részvételi feltételeknek mindenben megfelelő pályázatok közül kiválasztja azokat, amelyeket a benyújtott pályázat alapján érdemesnek tart a Díj elnyerésére. Adott esetben ezen pályázók képviselőit egy személyes beszélgetésre is meghívhatja. A pályázatok elbírálása két körben történik: - a beérkezett pályaműveket az Invitech Megoldások Zrt. szakmai stábja értékeli előzetesen és pontozásos rendszer alapján javaslatot tesz a zsűri részére a pályaművek rangsoráról. Ennek határideje: 2017. november 30. A felkért szakértői zsűri a fentiek alapján döntési javaslatot tesz a 2017. évi Innomax Business kategória győztesére. A végső döntést ennek alapján a zsűri elnöke hozza meg. Ennek határideje: 2018. február 28.

2. A döntést követően a nyertest a 2018-ban sorra kerülő díjátadó gálán hirdeti ki. A gálára előzetesen minden pályázó meghívást kap.

3. A pályázattal kapcsolatos eseményeket folyamatosan nyomon követhetik a www.invitech.hu/innomax honlapon.

A nyertesek díjazása


A kategória győztese

A kategória nyertese a fentieken túl az alábbi anyagi jellegű nyereményben is részesül

A nyeremény igénybevételének feltételei

Jelentkezzen a pályázatra! >

Sikeres pályázást kívánunk!