InnoMax Business pályázat | InnoMax | Invitech

A 2016-os Innomax Díj pályázási szakasza lezárult. Köszönjük minden pályázónak, hogy jelentkezésével megtisztelte társaságunkat. A beérkezett pályaművek feldolgozását megkezdtük. Jövőre is számítunk a részvételére!

Az InnoMax Díj – Business kategória pályázati feltételrendszere


Az Invitech (2040 Budaörs, Edison u. 4.) mint az Invitel Zrt. vállalati üzletágának jogutóda, 2017-ben nyolcadik alkalommal, megújult formában hirdeti meg az InnoMax pályázatot.

Az Invitech fontosnak tartja a korszerű üzleti infokommunikáció elterjedését és a pályázaton keresztül is támogatni kívánja a vállalatok és intézmények ezirányú innovációs törekvéseit, és motiválni szeretné ezeket a szervezeteket technológiai fejlesztéseikben. Az Invitech az „Invitech InnoMax Díj” megalapításával és odaítélésével is szeretné kifejezni elkötelezettségét az üzleti maximalizmus iránt.

Az Invitech ugyanakkor hisz abban, hogy a leginnovatívabb ötlet és megoldás is hiábavaló, ha az nem járul hozzá az egyének, vagy közösségek életének jobbá, tartalmasabbá tételéhez. Meggyőződésünk, hogy a fejlődés nem öncélú, a technika vívmányai az embereket kell, hogy szolgálják. Ezért az InnoMax pályázatra is olyan fejlesztéseket várunk, melyek célja, hogy jobbá tegye mindennapjainkat, személyes vagy üzleti világunkat.

„Az ötlet nem elég!” – hiszen annak megvalósításához erőforrásokra is szükség van. Az Ön cége, intézménye hozza az innovatív ötletet, beruházási-, fejlesztési tervet, az Invitech pedig segíti annak létrejöttét, akár anyagi, akár telekommunikációs vagy IT-kompetenciájával.

Az InnoMax Business Díjat (a továbbiakban: Díj) a szakmai zsűri azoknak a vállalatoknak és intézményeknek ítéli oda, amelyek Magyarország területén folytatnak tevékenységet és pályázatukban olyan innovatív, lehetőség szerint egyedi beruházási-, fejlesztési ötletet, projekt tervet mutatnak be, melyek felhasználása nem csak saját, de mások üzleti sikereihez is hozzájárul.

Jelentkezzen a pályázatra! >

Pályázati feltételek


Részvételi feltételek

Pályázati kategóriák

A pályázat benyújtása

A jelentkezés alapfeltételei

A díj odaítélésének folyamata


1. A szakmai zsűri a részvételi feltételeknek mindenben megfelelő pályázatok közül kiválasztja azokat, amelyeket a benyújtott pályázat alapján érdemesnek tart a Díj elnyerésére. Adott esetben ezen pályázók képviselőit egy személyes beszélgetésre is meghívhatja. A pályázatok elbírálása két körben történik: - a beérkezett pályaműveket az Invitech Megoldások Zrt. szakmai stábja értékeli előzetesen és pontozásos rendszer alapján javaslatot tesz a zsűri részére a pályaművek rangsoráról. Ennek határideje: 2017. november 30. A felkért szakértői zsűri a fentiek alapján döntési javaslatot tesz a 2017. évi Innomax Business kategória győztesére. A végső döntést ennek alapján a zsűri elnöke hozza meg. Ennek határideje: 2018. február 28.

2. A döntést követően a nyertest a 2018-ban sorra kerülő díjátadó gálán hirdeti ki. A gálára előzetesen minden pályázó meghívást kap.

3. A pályázattal kapcsolatos eseményeket folyamatosan nyomon követhetik a www.invitech.hu/innomax honlapon.

A nyertesek díjazása


A kategória győztese

A kategória nyertese a fentieken túl az alábbi anyagi jellegű nyereményben is részesül

A nyeremény igénybevételének feltételei

Jelentkezzen a pályázatra! >

Sikeres pályázást kívánunk!