Információbiztonság

Információbiztonság

Az Invitech ICT Services Kft. rendelkezik az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 142.§-a alapján számlázási informatikai rendszerére vonatkozó informatikai biztonsági tanúsítvánnyal, mely igazolja számlázási rendszerének zártságát.

HUNGUARD Tanúsítvány - Felülvizsgálati Jegyzőkönyv

Az Invitel Technocom Kft. rendelkezik az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 142.§-a alapján számlázási informatikai rendszerére vonatkozó informatikai biztonsági tanúsítvánnyal, mely igazolja számlázási rendszerének zártságát. Tekintse meg Információbiztonsági tanúsítványainkat!

HUNGUARD Tanúsítvány

Az Invitech ICT Services Kft. és InviTechnocom Kft. az ISO/IEC 27001:2013 értelmében rendelkezik a szerver és távközlési hosting szolgáltatásaira vonatkozó információbiztonsági tanúsítvánnyal, amely üzleti ügyfelei részére igazolja az üzleti szempontból kritikus információk, informatikai rendszerek, valamint kapcsolódó folyamatok biztonságát.

A(z) 2040 Budaörs, Edison utca 4.; 1108 Budapest, Kozma utca 2.; 1143 Budapest, Ilka utca 31.; 1117 Budapest, Neumann J. u. 1. NOC2 Gépterem irányítási rendszerei megfelelnek az ISO/IEC 27001:2013 szabvány követelményének.
A tanúsítvány 2019. május 18-tól 2022. május 17-ig érvényes.

ISO 27001 Információbiztonság irányítási tanúsítvány

ISO 27001 Információbiztonság irányítási tanúsítvány angolul

Információbiztonsági politika és célok

Az Invitech ICT Services Kft. rendelkezik ISO/IEC 20000-1:2011 informatikai szolgáltatás irányítási rendszerrel helpdesk, adatközponti szolgáltatások, helyszíni IT támogatás, távoli infrastruktúra-üzemeltetés, adatátviteli és hangszolgáltatások nyújtására, külső és belső ügyfelek részére.

A tanúsítvány 2019. augusztus 4-től 2021. augusztus 2-ig érvényes.

ISO 20000 ICT Szolgáltatásirányítási rendszer tanúsítvány

ISO 20000 ICT Szolgáltatásirányítási rendszer tanúsítvány angolul

Szolgáltatásfejlesztési politika

Minőségirányítás

Az Invitech ICT Services Kft., az Invitech Központi Szolgáltatások Zrt. És az InviTechnocom Kft.az ISO 9001:2015 értelmében rendelkezik a távközlési, informatikai szolgáltatásokra (műszaki-és termékfejlesztés, B2B és nagykereskedelmi értékesítés, implementáció, ügyfélszolgálat, műszaki üzemeltetés, számlázás, ügyfél folyószámla kezelés) és az általános vállalati folyamatokra, illetve az adatközpont és DR site üzemeltetésre vonatkozó tanúsítvánnyal, amely igazolja az ügyféligények és az üzleti folyamatok rendszerszemléletű és magas színvonalú biztosítását.

Az Invitech irányítási rendszere megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményének. A tanúsítvány 2018. augusztus 18-tól 2021. augusztus 17-ig érvényes.

ISO 9001 Minőségirányítási tanúsítvány

ISO 9001 Certificate

Minőségpolitika

Az Invitel Technocom Távközlési Kft. az AQAP 2120 értelmében a NATO normatív követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet az alábbi tevékenységi területeken:

  • Távközlési és informatikai szolgáltatások
  • Általános támogató folyamatok
  • Informatikai termékek, alkalmazások és szolgáltatások értékesítése és üzemeltetése.

A tanúsítvány 2015. november 4-től 2018. november 3-ig érvényes.

AQAP 2120 Katonai Minőségbiztosítási tanúsítvány

AQAP 2120 Certificate

Üzemeltetés biztonság

Hazánkban elsőként az Invitech jogelődje nyerte el az üzleti távközlési szolgáltatók közül a ma még egyedinek számító, MEF CE 2.0 nemzetközi minősítést. A tanúsítvány eredményeként a vállalat elsőként tud a hazai piacon, elsősorban a nagyvállalatok, valamint államigazgatási ügyfelei számára, olyan minősített, magas hozzáadott értékű szolgáltatásokat kínálni, mint a valódi hálózati teljesítménymonitorozás vagy a részletes hibaelemzés – a fejlettebb ügyfélkiszolgálás érdekében.

A MEF (Metro Ethernet Forum) egy nemzetközi szakmai szervezet, mely auditált paramétereket vár el és rögzít a Carrier Ethernet technológia számára. Jelenleg több mint 220 taggal rendelkezik, többek között a távközlési szolgáltatók, hardware és software gyártók, illetve minősítő szervezetek köréből (példaként említhető az AT&T, a China Telekom, a Cisco, az Ericsson és a Fujitsu).

Az Uptime Institute többszintű tanúsítási rendszerrel rendelkezik, ennek egyik legfontosabb eleme a tervdokumentáció minősítése. A tervek analízise után az Uptime Institute garanciát vállal arra, hogy a tervek megfelelnek a vonatkozó Tier szint előírásainak, szakági útmutatásainak, és karbantarthatósági, valamint kapacitás követelményeinek. Különös alapossággal vizsgálják, hogy van-e közös hibapont a rendszerekben, és így azok esetleges egymásra gyakorolt hatásait is vizsgálják.

Tier III Certification of Design

Az Uptime Institute többszintű tanúsítási rendszerének másik legfontosabb eleme, a felépült adatközpont minősitése. A kivitelezés megvalósításának analízise után, az Uptime Institute garanciát vállal arra, hogy az adatközpont a terveknek megfelelően épült fel, vagyis ténylegesen megfelel a TIER III minősítésben szereplő rendelkezésreállásoknak.

A kivitelezés minőségét a helyszínen, valós körülmények között, valós terheléssel és műterhelésekkel is ellenőrzik. Továbbá hiba szimulációknak, hosszú távú stressztesztnek is alávetik az adatközpontot és a kapacitások ellenőrzésére is sor kerül a minősítés során.

Tier Certification of Constructed Facility

Töltő kép

Kérem várjon!

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím:

1467054913_icon-ios7-arrow-right