A 2016-os Innomax Díj pályázási szakasza lezárult. Köszönjük minden pályázónak, hogy jelentkezésével megtisztelte társaságunkat. A beérkezett pályaművek feldolgozását megkezdtük. Jövőre is számítunk a részvételére!

Neves szakemberek az InnoMax Díj zsűrijében


A zsűri összetétele idén is arra enged következtetni, hogy komoly szakmai értékelés veszi hamarosan kezdetét. A pályázatok elbírálásában új tagként részt vesz Dr. Solymár Károly Balázs, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára, az üzleti világból pedig Chikán Attila, az ALTEO Group vezérigazgatója is vállalta a felkérést. Mellettük szintén új tagként, a civil szférát képviseli Dr. Molnár Klára, a Magyar Adományozói Fórum igazgatója. Továbbra is részt vesz a zsűri munkájában Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója és Dr. Peredy Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal stratégia- és programtervezője. Az Invitech igazgatóságának képviseletében Javorniczky Áron COO és Mártha Imre operatív főigazgató vesznek részt a díjazottak kiválasztásában.

A beérkezett nagyszámú pályázat feldolgozását követően a zsűri januárban ül össze, hogy kiválassza az egyes kategóriák győzteseit, a díjazott pályaműveket.

Az InnoMax Díj küldetése


Az Invitech InnoMax Díj azzal a céllal jött létre közel tíz éve, hogy elősegítse az infokommunikáció gyorsan változó világában megszülető új technológiák széles körű elterjedését. Az Invitech a díjjal fókuszba állítja a példamutató törekvéseket, amelyek sikeresen és fenntarthatóan ültetik a gyakorlatba az innovatív infokommunikációs megoldásokat.

Az Invitech hisz abban, hogy a leginnovatívabb ötlet és megoldás is hiábavaló, ha az nem járul hozzá az egyének vagy közösségek életének jobbá, tartalmasabbá tételéhez. Meggyőződésünk, hogy a fejlődés nem öncélú, a technika vívmányai az embereket kell, hogy szolgálják. Ezért az InnoMax pályázatra is olyan fejlesztéseket várunk, melyek célja, hogy jobbá tegye mindennapjainkat, személyes vagy üzleti világunkat. A Díjjal egyúttal hozzá kívánunk járulni ahhoz, hogy azok a szervezetek, akik mások segítését tűzték ki célul, - szintén részesei lehessenek a tevékenységüket aktívan támogató informatikai megoldásoknak.

Ahogyan az infokommunikáció egész világa, úgy az InnoMax Díj is folyamatosan fejlődik. Az Invitech időről időre megújítja a pályázati kiírást annak érdekében, hogy a leghatékonyabban szolgálja a díj szellemiségét. A társaság 2018-ban immár kilencedik alkalommal írja ki a pályázatot.

Felismerve, hogy a korszerű eszközök és a naprakész tudás átadása elsősorban a nonprofit szervezetek esetében jelenthet komoly előrelépést, az idei évben az Invitech InnoMax Díj alapvetően a civil szféra szereplőinek részvételére koncentrál. Várjuk a nonprofit szervezetek innovatív projektötleteit, melyeket ezúttal is szakavatott zsűri fog elbírálni.

Részletek

Invitech InnoMax Díj


Az Invitech 2010-ben azzal a céllal hozta létre az InnoMax Díjat, hogy felhívja a figyelmet a kreatív, innovatív, a gyorsan változó piaci körülmények között is helytálló cégekre. Másképpen fogalmazva: teret és lehetőséget adjon a fejlődni képes vállalatoknak, hogy megmutassák magukat a szélesebb közvéleménynek, és persze azért is, hogy értékes díjakat nyerjenek.

2014-től a díjazott vállalkozások köre új kategóriával bővült: immár a nonprofit és civil szféra szervezetei is pályázhatnak projektötleteikkel. E szervezetek számára sokszor igazán kevés segítség kell, hogy egy-egy jó és hasznos ötletet megvalósíthassanak. Az Invitech ehhez nyújt segítséget szolgáltatások és know-how formájában.

A 2015-ös évben ismét megújult az InnoMax Díj: a legfontosabb változás, hogy immár nemcsak az Invitech ügyfelei, hanem valamennyi hazai vállalkozás részese lehet a programnak.

Az InnoMax kezdeményezés az évek alatt üzleti klubbá nőtte ki magát, ahol az Invitech vállalati ügyfelei év közben is találkozhatnak, eszmét cserélhetnek, miközben természetesen továbbra is pályázhatnak az InnoMax Díj elnyerésére.

2016-ban az InnoMax Díj nemcsak elnevezésében újult meg, hanem szerkezetében is, lényegesen egyszerűbb és áttekinthetőbb pályázati struktúra mellett még értékesebb elismerések vártak a jelentkezőkre. A legfontosabb változás, hogy a Díj szellemisége is megújult, középpontba állítva a közérdeket szolgáló innováció érvényesülését.

2017-ben ezt a koncepciót visszük tovább, kismértékben módosított tartalommal.

Idén két kategóriában várjuk a pályázók jelentkezését. A Business kategóriában immár cégmérettől függetlenül bármely hazai vállalkozás indulhat. A korábbinál lényegesen több pályázó részesülhet idén a nonprofit kategória díjaiból, melyben a civil szervezetek mellett az oktatási intézmények jelentkezését is várjuk.

Tovább az InnoMax Business oldalra

Tovább az InnoMax Nonprofit oldalra

Tovább az InnoMax Klub oldalra

 

Minden ami InnoMax

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2009