Kedves Pályázó!


A pályázatok beadási határidejét meghosszabbítottuk!
Az új beadási határidő: 2020. január 30.

A 2016-os Innomax Díj pályázási szakasza lezárult. Köszönjük minden pályázónak, hogy jelentkezésével megtisztelte társaságunkat. A beérkezett pályaművek feldolgozását megkezdtük. Jövőre is számítunk a részvételére!

Neves szakemberek az InnoMax Díj zsűrijében


A zsűri összetétele idén is arra enged következtetni, hogy komoly szakmai értékelés veszi hamarosan kezdetét. A pályázatok elbírálásában új tagként részt vesz Dr. Solymár Károly Balázs, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára, az üzleti világból pedig Chikán Attila, az ALTEO Group vezérigazgatója is vállalta a felkérést. Mellettük szintén új tagként, a civil szférát képviseli Dr. Molnár Klára, a Magyar Adományozói Fórum igazgatója. Továbbra is részt vesz a zsűri munkájában Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója és Dr. Peredy Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal stratégia- és programtervezője. Az Invitech igazgatóságának képviseletében Javorniczky Áron COO és Mártha Imre operatív főigazgató vesznek részt a díjazottak kiválasztásában.

A beérkezett nagyszámú pályázat feldolgozását követően a zsűri januárban ül össze, hogy kiválassza az egyes kategóriák győzteseit, a díjazott pályaműveket.

Invitech InnoMax Díj


Az Invitech 2010-ben azzal a céllal hozta létre az InnoMax Díjat, hogy felhívja a figyelmet a kreatív, innovatív, a gyorsan változó piaci körülmények között is helytálló cégekre. Másképpen fogalmazva: teret és lehetőséget adjon a fejlődni képes vállalatoknak, hogy megmutassák magukat a szélesebb közvéleménynek, és persze azért is, hogy értékes díjakat nyerjenek.

2014-től a díjazott vállalkozások köre új kategóriával bővült: immár a nonprofit és civil szféra szervezetei is pályázhatnak projektötleteikkel. E szervezetek számára sokszor igazán kevés segítség kell, hogy egy-egy jó és hasznos ötletet megvalósíthassanak. Az Invitech ehhez nyújt segítséget szolgáltatások és know-how formájában.

A 2015-ös évben ismét megújult az InnoMax Díj: a legfontosabb változás, hogy immár nemcsak az Invitech ügyfelei, hanem valamennyi hazai vállalkozás részese lehet a programnak.

Az InnoMax kezdeményezés az évek alatt üzleti klubbá nőtte ki magát, ahol az Invitech vállalati ügyfelei év közben is találkozhatnak, eszmét cserélhetnek, miközben természetesen továbbra is pályázhatnak az InnoMax Díj elnyerésére.

2016-ban az InnoMax Díj nemcsak elnevezésében újult meg, hanem szerkezetében is, lényegesen egyszerűbb és áttekinthetőbb pályázati struktúra mellett még értékesebb elismerések vártak a jelentkezőkre. A legfontosabb változás, hogy a Díj szellemisége is megújult, középpontba állítva a közérdeket szolgáló innováció érvényesülését. 2017-ben ezt a koncepciót vittük tovább, kismértékben módosított tartalommal.

Felismerve, hogy a korszerű eszközök és a naprakész tudás átadása elsősorban a nonprofit szervezetek esetében jelenthet komoly előrelépést, 2018-ban a pályázat alapvetően már a civil szféra szereplőinek részvételére koncentrált. A nonprofit szervezetek innovatív projektötleteit ezúttal is szakavatott zsűri bírálta el. A legjobb projektötletek ismertségét tovább növelte, hogy azokat az Invitech még az elbírálás időszakában közönségszavazásra is bocsájtotta.

Az Invitech ezt a koncepciót viszi tovább 2019-ben is. A társaság ugyanakkor tovább bővíti a lehetséges pályázó civil szervezetek körét azzal, hogy munkatársai körében is meghirdeti a pályázatot. Az Invitech-es kollégák így egy további díjra, és az azzal járó támogatásra javasolhatnak saját környezetükben működő, példaértékű közösségi tevékenységet folytató nonprofit szervezeteket.

Részletek

 

Minden ami InnoMax

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2009

Hírlevél feliratkozás

Név:
E-mail cím: