{{ getCount }}
Ajánlatkérés
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Társszolgáltatói ajánlatok

Az Invitech ICT Services Kft. (a továbbiakban “Kötelezett Szolgáltató”) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének PS/10257-196/2023 számú határozata alapján a „Hívásvégződtetés egyedi, nyilvános helyhez kötött telefonhálózatban” megnevezésű piacon jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltatónak minősül, ennek következtében az átláthatóság kötelezettség teljesítése érdekében az Invitech a jelen honlapon közzéteszi a hívásvégződtetési szolgáltatás nyújtására vonatkozó feltételeit, valamint az alkalmazott hívásvégződtetési díjait.

Az Európai Bizottság 2021/654 sz. felhatalmazáson alapuló, az (EU) 2018/1972 európai parlamenti és tanácsi irányelvnek az Unió egészében egységes maximális mobil hívásvégződtetési díj és az Unió egészében egységes maximális vezetékes hívásvégződtetési díj meghatározásával történő kiegészítéséről szóló 2021. április 22-én megjelent rendeletével szabályozza a nagykereskedelmi hang piacot.

A rendeletnek megfelelően 2021. július 1-től az Invitech ICT Services Kft. hálózatában végződő földrajzi és nomadikus számaira, számtartományaira érkező hívások esetében az alábbi díjat számítja fel:

 

 

 

 

 

 

 

1 Európai Gazdasági Térség (EGT) országok listája: EU és EGT országok

2 szabályos előhívószámnak az ITU (International Telecommunication Union) weboldalán lévő nemzeti számozási terveknek megfelelő számokat tekintjük, mely az RFC3261 ajánlás szerint a „From header” mezőben helyezendő el.

3A Rendeletnek megfelelően Invitech a 2021.07.01-től hatályos hívásvégződtetési díjat minden év január 1-jéig aktualizálja az Európai Központi Bank által az Európai Unió Hivatalos Lapjában az előző év szeptember 1-jén, október 1-jén és november 1-jén közzétett referencia-árfolyamok átlagának alkalmazásával.

2024. január 1-től alkalmazott díj: 0,2687 Ft+ÁFA/perc

 

A Partner által az Összekapcsolási Szolgáltatásokért fizetendő, a fentiekben felsorolt ellenértékek általános forgalmi adó nélkül értendőek.

 

Számhordozás

Amennyiben számhordozási megállapodást kíván kötni az Invitech ICT Services Kft.-vel, úgy szerződéskötési szándékát a wholesale@invitech.hu címen jelezze kollégáink felé.

Széchenyi logo