{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Hasznos telefonos tippek távmunkához

Az Invitech-nél minden nap azért dolgozunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek hozzájárulnak a vállalatok, vállalkozások üzleti céljainak magvalósításához.

Szeretnénk tájékoztatást adni azokról a távközlési megoldásokról, amelyek hasznosak lehetnek a jelenlegi járványhelyzetben az otthoni munkavégzésben és közös konzultációkban. Bízunk benne, hogy jó tanácsokkal tudunk szolgálni Önnek, melyekkel optimalizálhatja vezetékes költéseit.

Jövő a jelenben: integrált kommunikációs megoldások (blogbejegyzés)

Hívásátirányítások, túlcsorduló hívások kezelése

Ne veszítse el bejövő hívásait! A távközlési szolgáltatások nagy része képes hívásátirányítást megvalósítani. Ezzel pl. a mobil vagy otthoni telefonszámunkra irányíthatjuk az irodába érkező hívásainkat. A továbbirányítás díját az átirányító fél (a munkahely) fizeti.

Hasznos telefonos tippek távmunkához

Válasszon termékeket az árajánlathoz!

Invitech telefonkonferencia

Konferencia kezdeményezéséhez, illetve a részvételhez a központi telefonszám egyeztetet időben történő felhívása, majd a felhasználók által egymás között előre egyeztett öt számjegyű azonosító kód betárcsázása szükséges. Minden új résztvevő ezen kód beütésével csatlakozhat a konferencia beszélgetéshez. A telefonkonferencia szolgáltatás két verzióban vehető igénybe: Publikus (díjmentes), illetve Üzleti Telefokonferencia szolgáltatásként.

Hasznos telefonos tippek távmunkához

Válasszon termékeket az árajánlathoz!

Három résztvevős telefonkonferencia

A távközlési szolgáltatások nagy része képes hármas konferenciát létrehozni, ahol a hívó két másik felet is fel tud hívni, majd összekapcsolni őket. Ezt hagyományos telefonvonalon, mobil telefonon, de alközponti vonalon, IP telefonon is lehetővé teszik a távközlési rendszerek vagy éppen az eszközök. A hívások díját mindig a hívó fizeti!

Hasznos telefonos tippek távmunkához

Válasszon termékeket az árajánlathoz!

IP Center szolgáltatás a távmunka támogatására

Ebben az alközponti szolgáltatásban több olyan funkció van, amely hasznos lehet a HomeOffice-ban dolgozók számára:


Hasznos telefonos tippek távmunkához

Meglévő előfizetőink hazavihetik és otthon is használhatják az irodai asztali telefonkészülékeiket, amennyiben a megfelelő internetkapcsolat rendelkezésükre áll.

IP Center: üzleti előnyökben nincs hiány (blogbejegyzés)

Válasszon termékeket az árajánlathoz!

Vállalati vezetékes telefonhívások otthonról Teams-en keresztül

Teams Connect szolgáltatásunk segítségével Ön bárhonnan, bármikor használhatja vállalati vezetékes telefonszámait, úgy mintha Ön az irodában ülne. A megoldásunk elérhető asztali számítógépről, laptopról, okostelefonról, vagy akár tabletről is.

Csapatmunka a XXI. században: a céges együttműködés evolúciója (blogbejegyzés)

Miért érdemes a Teams-ből telefonálni?

• Egyszerű: a telefonrendszer az Office 365 előfizetésén keresztül működik

• Megbízható: a telefonhívás biztonságos felhőn keresztül történik

• Csökkenti a kiadásokat: nincs szükség meglévő fizikai alközponti rendszerének modernizációjára, üzemeltetésére, a szolgáltatás keretén belül minden szükséges funkciót biztosítunk

• Teljes értékű, komplett megoldás: gondoskodunk a telefonszámok áthordozásáról, a hálózatok illesztéséről

A Teams Connect szolgáltatás igénybevételével egyszerűsítheti vállalata, vállakozása telefóniával kapcsolatos igényeit. Ehhez nincs másra szüksége, mint a megfelelő O365 előfizetésekre, illetve az Invitech által kínált szolgáltatási csomagra - versenyképes tarifákkal, akár korlátlan belföldi hívással.

Válasszon termékeket az árajánlathoz!

Vigye haza irodai telefonszámát

Az Önök irodájában is egy fizikai alközpont szolgálja ki a telefónia igényeket? Számos alközponti rendszer kínál megoldást távoli telefonos elérésre, amely segítségével Ön bárhonnan, bármikor elérhetővé válik vezetékes telefonszámán. Ön továbbra is úgy tud telefonálni a mobil mellék funkció segítségével, mintha az irodában ülne és az irodai melléket használná. Mindehhez nincs másra szüksége, mint egy PC-re, vagy okostelefonra telepített alkalmazásra, de ha szükséges, akkor irodai készülékről is telefonálhat az otthonából.

Válasszon termékeket az árajánlathoz!